omg, stakkar


hvil i fred Baby Peter <317 mndr. gamle Peter Connelly, tidligere kjent som "Baby P", døde i Haringey i Nord-London 03.08.07, som følge av lang tids tortur og mishandling, begått av stefar med medvirkning fra mor og steonkel.
Da Peter ble funnet død i en blodflekkete seng, dynket i blod og avføring, hadde han rundt 50 forskjellige skader på den lille kroppen. Dette var skader som inkluderte:
- Et stort antall blåmerker/sår/kutt fordelt over hele kroppen.
- 8 brukne ribbein.
- Brukket rygg.
- Venstre øre var halvveis revet av.
- En fingertupp var skåret av, og det manglet enkelte negler på både fingre og tær.
- En tann var slått ut.
- Store skader i munnen.
- En nakkeskade som man antar førte til døden.
Da gjerningsmennene, "mor" Tracey Connelly (28), hennes kjæreste Steven Barker (33) og hans bror Jason Owen (37), ble stillet for retten, fikk retten høre om hvordan Peter ble brukt som en punchball, han ble daglig slått, bitt og sparket. Stefaren lærte opp sin hund til å angripe Peter, han ble kastet opp i luften uten at noen tok ham imot. Han ble løftet opp etter halsen. Stefaren trakk ut negler på hender og føtter ved hjelp av tang, som en slags form for tortur. Han knakk Peters ryggrad, som førte til en skade som blir beskrevet av rettsmedisiner i rettssaken som "en skade så voldsom at man kunne antatt at den var en følge av en bilulykke". Denne skaden førte til at Peter ble lam fra livet og ned.
Peter ble ofte forlatt i sengen på rommet sitt, ensom og i store smerter, hele dagen, uten at noen tok ham opp, uten at noen skiftet på ham eller trøstet ham. Hans mor løftet ikke en finger for å hjelpe ham eller beskytte ham.
Peter døde alene og i store smerter den 03.08.07.
Peter var et barn som var under tett oppfølging fra barneverntjenesten. I et tidsrom på ca. 8 mndr. ble han tilsett tilsammen ca. 60 ganger av sosialarbeidere, helsepersonell, leger og til og med politiet, noe som vil tilsvare omtrent 3-4 tilsyn pr. uke. Likevel ble han torturert til døde.
INGEN av disse personene som var involverte gjorde noe for å få ham ut av denne situasjonen. De mener at moren, Tracey Connelly, manipulerte dem og skjulte skadene, slik at de ikke oppdaget noe galt.
Da sosialarbeider Maria Ward (39) besøkte gutten hjemme 4 dager før han døde, hadde han flere brukne ribbein, blåmerker og sår, bandasjert finger og muligens også brukket rygg. Dette ble ikke oppdaget.
Da lege Sabah Al-Zayyat undersøkte gutten 2 dager før han døde, oppdaget heller ikke hun noe.
Alle sviktet "Baby P".
Ved å støtte opp om denne gruppen viser du at du bryr deg og ikke aksepterer slike grufulle handlinger. Send gjerne invitasjon til alle på din venneliste. Skriv under på underskriftskampanjer for å yte "Baby P" rettferdighet.
De som gjorde dette mot Peter Connelly, stefar, mor og steonkel ble dømt til henholdsvis 12, 5 og 3 års fengselsstraff, som et minimum av hva de må sone (udefinert tid). Ingen av de tre gjerningsmennene ble dømt for drap, da det i rettssaken ikke kunne avgjøres hvem av de som ga Peter det siste, dødelige slaget. Stefar ble også dømt for å ha voldtatt et 2 (!) år gammelt barn.

Sov godt, lille venn ♥

Bli medlem i gruppa til baby peter på denne linken: http://www.facebook.com/group.php?gid=49937090931&ref=ss&v=info

hva syntes du om misshandling ??

blogges<3<33

-mt8

2 kommentarer

Trenger du header? Besøk bloggen min og følg inntruksjonen. <3

kulejuliets

10.apr.2010 kl.17:23

å herregud, stakkars ;(

Skriv en ny kommentar

Marit Høiem

Marit Høiem

15, Trondheim

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits love<3