Anbefaling!

hei!

nå har jeg nettopp kommet hjem etter en lang tur med skolen. Det var egentlig kjempe koselig og jeg fikk tatt en del bilder dere skal få se senere i dag. Akkurat nå tenkte jeg å anbefale et produkt fra sexyhair.Straight Sexy Hair Smooth & Seal
Dette er en varmebeskyttende spray som også hjelper til med å glatte ut og ikke minst holde håret mykt og glatt. Den inneholder stoffer som forsegler håret slik at det ikke tar til seg fuktighet, som er den vanligste grunnen til at håret bruser seg eller krøller seg igjen.Denne sprayen er lett å fordele i håret og virker ikke klissete, den gjør håret silkemykt og det holder seg rett leeeeeenge ! 

Pris:
Ca. 250 kroner i frisørsalong, men du finner den billigere på nettet. 

har du denne ?

-Mt8

 

4 kommentarer

iselin

28.sep.2010 kl.14:49

sv : Takk for kommentar på min blogg! :-)

Nei, jeg har ikke den :) men den hørtes ganske god ut!

<3

28.sep.2010 kl.14:59

nei, men den hørtes bra ut:)

Juliets

28.sep.2010 kl.16:25

æå har den der :D

camillaskanoy

28.sep.2010 kl.19:53

æ har ikke den nei ;), men høres bra ut

Skriv en ny kommentar

Marit Høiem

Marit Høiem

15, Trondheim

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits love<3