Narvikfjellet

Heeia!

I dag har vi vært i Narvikfjellet og stått på slalom. Vi var der i to timer og i løpet av de to timene opplevede vi faktisk veldig mye. Blandt annet å tryne av heisen midt i heisbakken, miste heisen og å få iskalde hender og føtter, men det var kjempe morsomt.

Her er noen bilder fra idag:Bare litt om gårsdagen.
Grete, lille søsteren min hadde bursdag, og feiret dagen med en kake og mange gaver på senga. Senere dro vi en liten snar tur til byen, og så dro vi på en ishocey kamp. Etter det dro vi på peppes pizza og spiste pizza og is. Det var en kjempe fin dag.

-Marit Høiem.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marit Høiem

Marit Høiem

15, Trondheim

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits love<3