Ny blogg?

Hei, nå er vi fortsatt i oulu! i dag har vi badet og solet oss, er så utrolig digg, nå daffer jeg og Grete bare litt av på verandraen før vi skal på en resturant i byen, koselig!

Men, til overskriften.. Jeg lurer litt på om jeg skal skifte blogg. Jeg har tenkt på dette lenge, og har til og med laget en ny blogg, men jeg klarer ikke å bestemme meg! Jeg har hatt denne bloggen i 1 år og 10 månder, så når jeg laget den så kom jeg på et litt vanskelig navn til bloggen som sikker ingen som har vært innom husker... Såå, dere må nesten hjelpe meg å bestemme meg. >her< kan dere besøke den "nye" bloggen.Hva syntes dere jeg skal gjøre?

Én kommentar

Helene

13.jul.2011 kl.19:47

kjempefin den nye bloggen, og jeg syntes du burde ha begge for begge var fine :)

kommentere tilbake?

Skriv en ny kommentar

Marit Høiem

Marit Høiem

15, Narvik

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits love<3