Blogg

Kåseri

I dag har jeg ikke gjort noe anet enn å lage å pugget på kåseriet mitt. Jeg har ikke ord får hvor mye jeg gruer meg til å vise det fram for klassen i morgen, jeg har serriøst verdens dårligste humor! Det ender vell opp med at jeg står framfor klassen å ler av meg selv.. 
I morgen blir det trening på 3T igjen, er så deilig å trene for tiden, haha.  Hjemreise

I morgen drar jeg og Grete hjem til Trondheim, driver å pakker litt nå men pakker mesteparten i morgen. Kampen i dag var dritbra, har aldri vært så opphengt i en fotballkamp før, og selvfølgelig vant guttene fra trønderlag! Så da er de Norgesmestere g16, haha. Men nå skal jeg ta å legge meg slik at jeg kan få med meg mesteparten av morgendagen.
The crib♥

Kommer til å savne den lille jenta her


Og ikke minst den glade karen heer♥

Bestemt meg

Nå har jeg bestemt meg for å skifte blogg til hmmarit.blogg.no , just slik at dere vet det. Skal ha slike måndtlige updates her på bloggen, slik at jeg ikke slutter helt her liksom. Men jeg syntes virkelig at jeg trenger en ny start, nå som jeg har fått meg nytt kamra og jeg har forandrett meg så utrolig mye siden jeg startet denne bloggen. Men jeg syntes det er litt gøy å se hvor utrolig dårlig jeg var til å blogge før,  og å se på gammle bilder. Derfor kommer jeg ikke til å slette denne bloggen. Håper dere vil følge meg på min nye blogg, sees!ha-ha hade!

Ny blogg?

Hei, nå er vi fortsatt i oulu! i dag har vi badet og solet oss, er så utrolig digg, nå daffer jeg og Grete bare litt av på verandraen før vi skal på en resturant i byen, koselig!

Men, til overskriften.. Jeg lurer litt på om jeg skal skifte blogg. Jeg har tenkt på dette lenge, og har til og med laget en ny blogg, men jeg klarer ikke å bestemme meg! Jeg har hatt denne bloggen i 1 år og 10 månder, så når jeg laget den så kom jeg på et litt vanskelig navn til bloggen som sikker ingen som har vært innom husker... Såå, dere må nesten hjelpe meg å bestemme meg. >her< kan dere besøke den "nye" bloggen.Hva syntes dere jeg skal gjøre?

Capri

Hei og god kveld.

Min aller siste kveld her i Trondheim før jeg flytter til Narvik... i en måned. I dag har det vært en fantastisk dag, skal vise dere bilder straks, men tenkte å vise dere bildene fra capri som jeg lovet dere i går.Litt femtene juni

Hei, god kveld!

Nå er det bare 2 dager til sommerferie, tenk, jeg føler at det nettopp har vært jul og alt jeg.. I dag fikk vi igjen mattetentamen, jeg fikk 5- men hadde håpet på en 5 er. Jeg får i hvert fall 5 på kortet nå til sommeren. Har også vært på capri i dag (en resturang) med noen av vennene mine, det var utrolig koselig! kommer bilder fra det i morgen, sover til mormor siden mamma er på jobbting blahblah osv... så får ikke nett på pcen min..Gira på sommer

Haa, nå er klokken halv ett og jeg ligger i sengen min og tenker på sommeren og ikke for sove! Jeg gleder meg bare så mye til jeg skal til hellas, til varme og sol, det blir bare så herlig. Men det er så innmari lenge til, så jeg ligger her å tenker på alt vi kan gjøre det også får jeg så vont siden det er så innmari lenge til.. Dere skjønner hva jeg mener.

Vil dere også ha sommerferie?

Herlig dag!

I dag hadde vi friidrettsdag på skolen, jeg hadde langt i fra trodd at det skulle bli så gøy som det var. Hadde nok også noe med at jeg kom en kjempebra gruppe, jeg sprang til og med saffet, fri villig! Men jeg tror jeg trengte denne dagen.. etter konfirmasjonen til Marlene, haha. Meeen nå skal jeg se på Frustrerte fruer♥.snakkes.

Konfirmasjonen til Marlene

Hei, og god morgen alle sammen!

Nå sitter jeg her på rommet til Marlene, sammen med henne på pcn. Hun ble jo konfirmert i går, det var en super herlig dag. Vi dro jo i kirken først, og siden hun er katolsk så ble hun konfirmert i vår frue kirke, som er en utrolig fin kirke. Etter kirka så dro vi hjem til marlene og spiste og koste oss, ja, bilder sier jo mer en tusen ord såå..

Sov godt

Det skal i hvert fall jeg, jer er stup trøtt akkurat nå! Og i morgen skal jeg til byen med mamma og Grete for å kjøpe sommer klær ol. siste helgen før jeg og Grete drar til Narvik! Tenk at det er bare 4 skoledager igjen av 9. SYK er det.
Men nå sklir øynene min igjenn.

 HAHA, merker at det blir mye bilder av meg for tiden, men er man syk så er man syk. ( er ikke så syk nå da) ÅGUD jeg dør litt av meg selv nå, er så innmari trøtt!

Pizza party!

Eller kanskje ikke, bare jeg og Grete som driver å lager pizza og så skal vi sette på en film. I dag har det vært fantastisk vær, bortsett fra nå så er det sol og det rengne og det tordner og lyner. Jeg var hjemme fra skolen i dag også, kjente virkelig at parasettene fra i går hadde gått ut i morges. Men nå skal vi stappe i oss noe pizza.

Snakkes♥

bilder fra i går

I går var det jo knall sol, så jeg tok på meg en shorts og syklet nedover til Marlene ( egentlig syklet jeg ned til henne, også bestemte jeg meg for å ha på shorts, så da syklet begge opp til meg og ned igjen) Jeg fikk til og med skille siden jeg hadde på meg sokker. Jeg og Marlene møtte også Heidi og Sandra, vi endte opp med å bare sitte på banen og kose oss i godværet.

Today

I dag har jeg vært syk, haha, før var jeg faktisk aldri syk og nå er jeg det hele tiden! Har hatt innmari med hodepine i dag, men etter  å ha tvingt i meg 3 parasetter føler jeg meg mye bedre. Heldig vis for det, har prøve i spansk i morgen også skal jeg i konfirmasjon i helga. 

Hade

Gjesteinnlegg fra Marlene

Heei!

Marit er nå nede å dusjer og synger, så jeg fikk låne macen hennes i mens. Når hun er ferdig, skal vi øve til mattetentamen som vi har i morgen(yeey!!!! -.-)  men først skal vi bare slappe av etter en kjedelig og slitsom skoledag. Vi hadde matte de fire første timene, noe som var ufattelig kjedelig, og nå skal vi sitte resten av dagen å med mere matte, så matte blir det sikkert nok av for oss. Et bilde av Grete og meg ifra bursdagen min.

 Hilsen Marlene <3

Fine dager

I dag er det sol igjen, så jeg og Grete tro med mamma til lade på tur. Var veldig koselig, kom til en liten søt kafe og spiste lunsj før vi gikk hjem igjen, tok selfølgelig masse bilder, men nå skal jeg ut å sole meg, hade.Pizza snart

Hei, nå driver jeg å lager hjemmelaget pizza, noe som er det beste i hele verden. I dag er det sol, men er litt for kaldt til å sole seg, trist. I dag har jeg jobbet en god del med matten, har tentamen på tirsdagen og jeg må bare få en 5 er! 
Jeg har også fått alle bildene fra konfirmant fotoshooten, men kan ikke vise dere dem, siden de er låst inne på en cd. Men det ble et ganske bra resultat!

Var også på kino i går, vi så Vann til elefantene, verdens beste film, jeg elsket den rett og slett. Tror jeg gråt gjennom halve filmen, også er det jo robert pattinson som spiller i den, kan det bli bedre?
MEn nå skal jeg spise pizza så vi snakkes. 

Går å legger meg

God kveld!

Dette har absolutt vært verdens kjedeligste dag, har ikke gjort noen værdens ting. Egentlg så er det jo litt deilig å bare slappe av, men det ble litt for mye av det i dag. Har sett på Harry potter og dødstalismanene og på paradise hotel, også ligger Ragna over, men med de to for jeg ikke være med. Men ja, nå slutter jeg å klage og går å legger meg, så for jeg heller finne på noe mer i morgen.
Se så søt hun er da, lille søte søstra mi, er så fantastisk sinnsykt glad i henne!

God natt!Torsdag og fri

Hei hei!

I dag er det jo ikke skole, hurra! Hunsker ikke helt hvorfor, men tror det var noe med påsken eller noe. Vet ikke helt hva jeg skal finne på i dag, har ikke gjort noe heller. Har litt hodepine og litt vont i halsen, så kommer nok ikke til gjøre noe spessielt. Den hårkuren jeg prøvde i går er virkelig å anbefale, bare bland sammen et egg og litt olivenolje og fordel det i håret, og ta en pose over i ca 20 min. Så må du huske å gni håret med shampoo FØR du skyller det, bare slik at dere vet det. 
Nå tror jeg at jeg skal få mekket sammen en liten videoblogg til de få leserne som jeg har, snakkes. 

Snakkes vell senere!

Litt sommer... Endelig!

Hei, og god langhelg!

Nå er det  helg, fra i dag til søndagen,digg. Nå er det til og med litt sol, så jeg skal snart ut i solen å sole meg samtidig som jeg venter på Grete, siden vi skal til byen. Det er en del skyer, så det er litt skygge nå å da, skulle helst hatt helt blå himmel jeg.

 
Elsker sommerern, 1. juni!


god natt alle sammen

Ja, nå sitter jeg her i sengen min og ikke for til å sove. Slo foresten nettopp tannen min inn i nattbordet. AU!  Tenkte egentlg bare å si god natt til dere, siden jeg ikke har noe anet å finne på..

Sov godt og drøm søtt, og ønsk meg lykke til på Nynorsk tentamen i morgen♥

 

Anne lise - 15 år

Heihei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra  en regnfull tur med hunden min Perle... Men nå er det jo selfølgelig sol, det tordnet til og med i stad. Blir litt frustrert av dette været som vi har fortiden. Det blir faktisk sommer på Onsdagen (1. juni) Så da må det bare bli fint vær. 
I går var jeg i bursdag hos Anne lise, sykt bra kveld! Jeg tok masse bilder, det var ikke bare jeg som for rundt å knipset bilder med kameraet mitt, det kan man trygt si. Men her er noen av bildene.Hva syntes dere om bildene? 

stikker i bursdag!

Nå stikker jeg i bursdag til Anne-lise! Kommer sikkert mange bilder i kveld, må skynte meg nå!

Takk til Sandra pus for at jeg fikk låne denne søte onepicen♥

Kino!

Hei, og god Lørdag!

Jeg må nesten bare innrømme at jeg er helt forferdelig når det gjelder bloggen for tiden, men vi har tentamener og masse anet som foregår for tiden, så jeg må nesten bare fokusere på det. I går var jeg på kino med alle mine herlige jenter, vi så den nye Pirats of the caribbean, jeg syntes den va kjempebra! 
Det var en kjempekoselig kveld, det er lenge siden nesten alle av oss har vært ute sammen!

 

Ja der fikk dere i hvert fall noen bilder, senere i dag skal jeg i bursdag til Anne-lise. Så det blir nok noen bilder der i fra også tenker jeg. Nå skal jeg bare få tak i Sandra, hade. 

Boka om meg

Heihei, og god Onsdag.

Nå har jeg ikke blogget siden søndag,to grunner til dette, lite innspirasjon også har jeg hadt det innmari travelt med noe som heter boka om meg. 
Dette er da et "prosjekt" som vi driver med i norsken på skolen hvor vi skal skrive en bok om oss selv, med masse bilder, fakta og fortellinger.  Denne boken skulle være ferdig til i dag så jeg og Marlene satt og gjorde det siste arbeide i går fra kl 2 på dagen til 1 om natten! Det sier vell litt..
Overtrøtt...

Nå skal jeg sove litt, eller nei, hade!

 

God søndags morgen!

Da var denne uken også ferdig, og det er fortsatt overskyet! Blir så irritert, jeg vil ha sol nå! Også ser vi jo at jorden gikk under i går, haha, det er jo åpenbart. 
I dag skal jeg gjøre absolutt ingenting, bortsett fra å rydde rommet å spise lasagne til middag, nam.  Så jeg har ingenting å blogge om heller, å jeg må fortsette med boka om meg, en bok om meg vis dere lurte på hva det var. Men vi blogges senere.

 Hade♥

Marlene 15 år

God lørdag alle sammen!

åhh, nå har jeg ikke blogget på to dager eller noe sånn. Har hatt det innmari travelt, og på torsdagen fikk jeg ordnet meg pass etter å stå i kø i en og en halv time! Marlene hadde bursdag på torsdagen, GRATULERER SÅ MYE TIL DEG♥  I går feiret hun bursdagen sin noe som var utrolig koselig og her er noen bilder:
Bursdagsbarn!Gratulerer til bestevennine Marlene!

Bursdag!

Heei, nå er det sent, haha. Jeg og Grete skal ned til bursdagsbarnet Marlene i morgen tidlig kl 7! Blir kjempe koselig, derfor burde jeg egentlig ha sovet nå. I dag har jeg vært i 50 års dag til søskenbarnet til mamma. Det var veldig morsomt og masse gode kaker fikk vi også. Tok noen bilder, men så gikk kameraet tomt for strøm..


IIIIIs kake♥

Tremeningene våre var jo også der, så det var  bare enda gøyere. Vi skal foresten til Hellas med dem i sommer!

 

God morgen!

Nå har jeg stått opp, ordnet meg og spist to herlige kiwier, hehhe. I dag er det SOL, hurra, men jeg tror ikke at det er så veldig varmt ute. Sol er bedre en ingenting. Nå skal jeg straks på politi stasjonen, ville bare si god morgen til mine søte lesere (som sikkert ikke er så veldig mange...) Superduper dag!

God kveld alle sammen!

Da er 17. mai snart ferdig for i dag, åhhh, det har vært verdens herligste dag. Tog, kafe, tivoli, byen, kafe igjen.., is og mye mye mer har jeg gjort i dag. Skulle ønske alle dager var som denne, men i morgen er det tilbake på skolen og jeg har bestemt meg for å satse alt fram til sommeren! 
Men nå skal jeg se videre på Frustrerte fruer, kommer kansje med et innlegg senere i kveld.Håper alle sammen har hatt en super dag♥
 

17. Mai

HURRA, Gratulerer med dagen alle sammen! 
Nå er det endelig 17. mai, og jeg, Marlene og Grete sitter i stuen og skal snart dra til byen. Vi har vært å gått i tog, og vært på cafe, utrolig koselig. Vi skal da på tivoli, hahaha, snakkes!

 HADE, ha en fin dag videre alle sammen! 

I morgen

God kveld alle sammen!

Nå sitter jeg å ser på singing in the rain, eller jeg kan ikke akkurat si at jeg ser på det, men det er nå det som er på tven nå. Jeg er egentlig stup trøtt, hello jeg sto opp kl 4 i morges! 
Jeg gleder meg til i morgen, begynner virkelig å få 17. mai vibber nå! Håper bare at det ikke begynner å piss regne. Det er typisk det..Det jeg har i munnen for øyeblikket... Skjønnte dere den, hahah øye (bilde ovenfår) blikket, hahahha.
Okei, okei, jeg har verdens verste humor! 

Fuglesang

Å heisann.

Nå har jeg faktisk klart å stå opp, er så innmari trøtt akkurat nå. Og snart skal jeg ut å høre på fugler å grille, men eg har ikke noe jeg kan grille... flått! Vil bare sove!Nå legger jeg meg

TRØTT! Jeg er så trøtt akkurat nå, aner ikke hvorfor, våknet jo ikke før i 12 tiden i dag!? Og i morgen skal jeg stå opp kl 4 på morgenen, har en følelse på at det ikke kommer til å gå så veldig bra. Jeg har i hvert fall ryddet rommet mitt i dag så føler meg mye mer opplagt og innspirerende. Men nå MÅ jeg nokk sove, natti.

Sov godt♥

sniktitt

HEHE, i går tror jeg detvar så fikk jeg to bilder fra fotoshooten jeg var på på onsdagen. Jeg får se resten av bildene en anen dag, men jeg tenkte å vise dere de jeg allerede har fått.


Hva syntes dere?
God morgen!

HAHA, kansje ikke, men jeg har stått opp for ikke så leng siden, også har jeg dursjet og stellet meg og tatt masse bilder. Jeg aner ikke hvordan jeg skal klare å stå opp kl 4 i morgen tidlig!? Nå sitter jeg og Grete og har en av våre daglige diskusjoner "ikke ta det personelig, men jeg er myyye penere enn deg" Det er Grete sin faste setning... 
I dag skal jeg ikke gjøre noen ting, bortsett fra å rydde rommet, og å be til gud om å få sol snart!

 Toppen er fra Only og smykket er fra Glitter♥

Koselig dag på City syd

God ettermiddag søte små!

Nå har jeg kommet hjem fra en kjempe koselig dag på city syd med Heidi og Marlene. Jeg kjøpte meg en topp og en shors som jeg kan vise dere i et annet innlegg. har koset meg masse denne lørdagen og det håper jeg dere også har. 


Buksen er fra veromoda og geseren fra bikbok

 

city syd

Hei, nå må eg skynnte meg, men skal på cityn nå. HADEDeilig med regn

Nå har jeg kommet inn for ikke så lenge siden, etter en tur ut i rengnet. Dere aner ikke hvor det regner her, jeg er så lei, vil ha sol! Vi tok en del bilder ute, hahah, og vi filmet en god del også men de kommer nokk ikke ut på bloggen. I morgen skal jeg på City med Heidi og Marlene, så det blir vell kosHva syntes dere om bildene?

Gjett hvem som har fått seg mac

JEG HAR DET!

Nå sitter jeg å spiser pizza og ser på Norske talenter, og vet dere hvem som har fått seg meC, JEEEG. Jeg er så happy nå, kunne ikke ha vært lykkeligere. Jeg dro å kjøpte den for ikke så mange timer siden med Marlene, Grete og mamma. jeg er så HAPPY! 
Det ble ikke noe tur på oss i dag, siden det regnet så fælt, så vi satt inne og spillte kort. Og på mandagen skal jeg på fugletur kl 5 om morgenen for å høre på fugler!? Gruer meg er det eneste jeg kan si.

HAPPY♥

Ut på tur

Hei, I dag skal jeg på tur i skauen. Og man kan trygt si at det regner ute, perfekt og jeg som ikke har onklige turklær engang. Får vell håpe på det beste. og jeg skal få mac i dag eller i morgen, jippi! Gleder meg syykt.

 
Snaaaks! 


herlig dag

Da var enda en dag ferdi, og det er snart 17. Mai, Hurra! Som jeg sa i forje innlegg så har vi vært på Falstad i dag, som er en fangeleir fra 2. verdens krig. Det va kjempe intressant og jeg lærte utrolig mye, og så tok vi masse bilder selfølgelig.
Vi fikk også en foto oppgave, hvor vi skulle ta et bilde og skrive hvorfår vi tok akkurat det bildet. Så skulle vi henge det opp på veggen, kooooooselig.

Kjempefin tur, bortsett fra at det tok nesten en og en halv time med buss for å komme seg dit. I morgen blir det tur med skolen da. Kan bare si at det ikke er så innmari mye teori fortiden, men suger at været plutselig ble så dårlig.
Falstad

God morgen søte folk!

Nå har jeg nettopp stått opp, og jeg sitter her sammen med Anneli som sitter å synger på mikkel rev, hehe. Pappa og Anneli har vært her en uke nå, og i dag skal de dra, trist! I dag skal jeg med klassen til Falstad, tror det er en fangeleir eller noe, så det skal bli.. intressant. 
Men nå skal jeg få i meg noe mat før jeg sykler nedover til skolen.Jeg har forresten kjøpt meg kamera veske, kjøpte den i går siden jeg fant ut at jeg måtte ha noe jeg kunne ha kamera i.

 

Onsdag med sol

HEi, nå har vi midtime men skal straks ned på skolen så dette blir ett kort innlegg. Jeg og Lisa Marie er hjemme hos meg. og ja, hade.

haade

Sol og GrillingI dag, eller i ettermiddag kan man si, dro jeg, mamma, pappa, Grete og Annelig ned til Marlene på middag. Vi skulle grille, og været kunne ikke ha vært bedre. Vis dere ikke viste det, som dere sikkert ikke gjør siden jeg ikke har sakt noe om det på bloggen, så har pappan min og lillesøsteren min Anneli kjørt til Trondheim fra Narvik i anledningen til min konfirmasjon. Det er så utrolig koselig å ha dem her, men de skal desverre dra på torsdagen. 

Tilbake til grillkvelden, vi spiste masse god mat og dessert og vi tok en million bilder og spilte fotball og lekte. Det var i allefall super koselig, nå skal jeg se videre på mgp før jeg går å legger meg. Jeg skal foresten til fotografen i morgen å ta konf bilder, gleder meg!

Leeenge siden sist!

Hei!

Nå var det lenge siden jeg har blogget, men nå er blogglysten tilbake for fult. I går kjøpte jeg meg speilrefleks kamera, ååå, jeg er så glad. Også hadde jeg konfirmasjon på søndage, det var nokk en av de beste dagene i mitt liv.
I dag har jeg vært med skolen på noe som heter Newton eller noe sån, og tatt masse bilder. Var egentlig ganske gøy, men her er noen av bildene jeg tok.

 Nå skal jeg ned til Marlene å grille, hade!

Capri

Heihei.

Nå er da første skoledag etter en superfin påske over, for en nedtur. Jeg kan bare si at jeg er skolelei allerede, OOG vi var i kirken i dag, siste samling før komfirmasjonen, litt trist, men dere skulle bare vist hvor mye jeg gleder meg♥

Men til overskriften, ja jeg er altså blitt spurt av noen av vennene mine om jeg kan legge ut bilder fra fredagen før påsken. Vi var altså på capri og hadde det supergøy, så her er da noen bilder fra den dagen:Værsågod♥2. påskedag

Hei, Nå har jeg dursjet og stått opp og syklet bort til mormor. så her sitter jeg og blogger til dere, i dag er det overskyet, men det var herlig med sol et par dager. Og vet dere hva? JEG har klart å ødelegge kameraet mitt! så Det blir nokk ikke så mange nye bilder før komfirmasjonen min. JAJA, det var alt jeg hadde å si for denne gang.

Snakkes

Solfylt Påskeaften

God morgen

I dag er det påskeaften, hurra. Også er det sol i dag, herlig. Nå skal jeg snart på elkjøp med Grete og vi skal kjøpe et videokamera, ouii gleder meg. Eller hun betaler 1500 og jeg betaler 500 slik at jeg kan få låne det nesten nå jeg vil.  Senere i dag skal jeg nokk ut i sola å bare kose meg osv, men vi får vell ta det når det kommer. ♥

Ut i sola

Heii

Nå har jeg nettopp sett ferdig norske talenter og sitter å spiser salat med rundstykker ute på værandran i solnedgangen, kooos♥
I dag har det vært super fint vær, så jeg har vært ute i sola med Kristine, Marlene T og Annikken, altså venninene mine (lol). Vi gjorde ikke så mye mer enn å bare sitte i solen osv, men ja, vi snakkes vell senere.


Kristine♥


Marlene♥Snakkes♥

Langfredag!

Hei, og God morgen!

Nå har jeg stått opp, vært i dursjen og spist frokost, herlig. I dag er det sol, hurra! Har ingen planer for dagen, men ender sikker opp med å sykle rundt i boretslaget og kjede meg. 
I dag har lillesøsteren min Anneli bursdag, hun blir år2 år, hura for henne! Og jeg har også fått en ny lillebror i dag, i fem tiden eller noe slikt. Tenk at nå har Anneli og Lillebroren min bursdag på samme dag, rart♥
Men jeg har ikke noe mer å blogge om så jeg skal ned å ordne meg før jeg skal svare på spørsmålsrunden. Snakkes♥

Oslo!

Heii! 

Nå kom jeg nettopp hjem fra en herlig tur i Oslo! Unnskyld for at jeg ikke sa i fra eller noe, men kan vel ikke si noe anet en at jeg glemte det. 
Men det har vært utrolig fint i Oslo, vi bodde på Grand hotel i karl johan, der var det kjempe kjempe fint. Skulle bare ønske Michael jackson, Barack Obama eller Lady Gaga bodde der da vi var der!
Det har vært sol hele tiden mens vi har vært der, og rundt 20 varme grader hele tiden. Jeg fik kjøpt meg utrolig mye, jeg skal vise hva jeg har kjøpt i et eget innlegg, men her er noen bilder.Det har vært en utrolig koselig påsketur!
Marit Høiem ♥

UUtslitt!

Hei folkens!

Nå er det ikke så lenge siden jeg kom hjem fra "skolen" (stod i kantina). Jeg har faktisk stått i kantina 3 ganger i dag, helt utslitt er noe man kan kalle meg. Så nå sitter jeg å venter på at Frustrerte fruer skal begynne, også prøver jeg å slappe litt av før jeg skal i kantina igjen i morgen tidlig!

SOOL..... nå er det regn da..
Søndag..

 

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg oppe i stuen med min kjære søster og gjør absolutt ingen ting, eller vi snakket nettopp med pappa og Anneli på skype. Også kom jeg hjem fra kirka for ikke så lenge siden, det var nemlig ikke noen gudstjeneste da jeg kom. Stod opp tidlig for ingenting, så jeg skal komme meg i en gudstjeneste i 3 tiden. Ellers skjer det ikke så mye, men i morgen begynner kultur uka, og Grete skal være med i en talent konkuranse. 


love u♥
Hjemmedag

HEi alle sammen!

Nå sitter jeg i sengen min og leser om ungaren, jeg skal kansje ha framlegg i morgen skjønner dere. Meeen i dag hadde vi hjemmedag, jhohei! For dere som ikke vet hva det er så er det en dag der man er hjemme og rydder og vasker og lager middag, dessert og bakverk osv.. Så det var kos, men det ble liiiite granne stress på slutten, måtte passe på 3 ting sammtidig! Men en koselig dag, det var det.
I 8 tiden eller noe så dro jeg ut å jogget en tur med Marlene og Grete, haha herlig. Men nå skal jeg såve, Good night.


0 make up on heimedag

hva du sa for no

Naatta


overnatting til Marlene&lt;3

Heei!
sorry for lite blogging i det siste, men det er så mange prøver og innleveringer på skolen, så blogg lysten har ikke vært helt på topp.
I natt har jeg og Heidi overnattet til Marlene, siden vi har fri fra skolen i dag. Vi dro i går kveld på butikken og kjøpte inn ting til å lage milkshake, så når vi kom hjem laget vi dootsmilkshake. Det var kjempe godt og vi  klarte ikke å drikke opp alt, så det blir vel milkshake til frokost i dag. Nå ligger vi i sengene, og snart skal vi spise frokost. Har ikke noen spesielle planer for dagen, men finner vell sikkert på noe.
Glemte kameraet mitt hjemme, så her er ett bilde av meg og Victora som er tatt for en god stund siden<3

yoghurt

nå spise vi yoghurt, naam! og vi ser på hotel cæsar, HHAA har ingen ting å si, jajja. Hadde vært hyggelig vis dere kunnekomme med forslag til hva jeg skal blogge om


søta♥


HEIHEi

HEEi, da satt jeg på skolen igjen. Har serriøst blogge problemer, aner ikke hva jeg skal blogge om. Vi "jobber" i hvert fall med et samfunnsfag prosjekt nå, og vi har snart midt time (tror jeg dør av sult). men vi snakkes vell hjemme.


HAHA heelt random

Høøsten

Marit Høiem


cornflakes

Nå sitter jeg hos Marlene siden vi har midttime ( blogger her hele tiden for Marlene er her vettu..) Vi sitter nå her å stapper i oss massse cornflakes, det er så innemari godt.

tjuesyvende mars totusenogelleveJa, HEi!
Nå er jeg absolutt klar over alt for lite og dårlig blogging fra min side, og jeg vil bare si at nå er jeg tilbake for fullt!
Nå skulle jeg egentlig vært i kirka, men jeg orket ikke å dra siden jeg ikke hadde noen å dra med.... for vell bare håpe jeg for komme meg i kirka nokk ganger slik at jeg kan komfirmere meg.
men vi snakkes vell litt senere da.

 

Skoleblogging

HEii

Nå sitter jeg i sistetimen på skolen og har samfunnsfag med marlene, Heidi, Sandra og Marthe. HAHa, jeg er lei meg for at jeg blogger så utrolig lite fortiden, men ja. Tror nesten jeg må fortsette med oppgaven. snakkes!


Nån randome bilder.Prøve prøve

God formidag!

Unnskyld for lite blogging i det siste, men har vært syk og nå som jeg har kommet på skolen så har det vært det eneste i tankene mine. I hvert fall så sitter jeg hjemme hos Marlene nå og spiser flettaloff og klippekrans. Dere skjønner av vi nettopp har hatt praktisk prøve i Mat og helse, gøy.. og etter det hadde vi naturfagsprøve, gøyere...

men nå skal vi spise oss ferdig før vi stikker opp på skolen og har litt kunst og håndt værk!
God morgen, Onsdag!

God morgen alle sammen!

I dag skinner solen som bare det, og himmelen er så blå som den ikke har vært på leenge. Jeg derimot sitter inne og er like syk som i forje innlegg. Ja, jeg er fortsatt syk, det er kansje et lite tegn til bedring, men dette går sakte skal jeg si dere. Men men, that's life... Nå skal jeg få i meg et rundstykke.


slenger med et bilde av Grete...

og et bilde av meg på det beste..

-Marit Høiem

Søndag ja

Ja, da var det søndag igjen. Og jeg er like syk som på fredagen, om ikke mer. Sorry for lite blogging for tiden, men jeg er så syk og utstlitt at jeg bare ikke gidder. Vil egentlig bare sove men det går selfølgelig ikke, så jeg sitter nå her å propper i meg repsils og doc. Vil bare bli frisk! Er heller ikke så mye bilder som er relatert til innleggene, men det er fordi jeg ikke er i form til å ta bilder av noe. Og i hvert fall ikke av meg, ser ikke ut!Snakkes!

SYK... igjen!

God morgen!

Nå har jeg nettopp stått opp etter en natt stappet med hosting, jeg blir jo bare værre og værre. I ett tiden skal jeg til legen (noe jeg IKKE vil) for å sjekke hva som går av meg. Håper jeg får noe med en gang, jeg MÅ bare på bursdagen til Kristine i kveld. Hun har foresten bursdag i morgen så da kommer det vell et innlegg til henne♥

Blidene er ikke fra i dag (gidder ikke ta noen bilder nå..)


Haade
-Marit Høiem

Solfylt Torsdag

Heiii!

I dag våknet jeg til knallsol som skinte gjennom vinduet mitt,er så herlig med sol. Får skikkelig vårfølelse når det er så fint vær ute. Jeg lå meg skikkelig tidlig i går, så jeg kan si at jeg har vært.... glad i dag. Etter skolen dro jeg til byen med min kjære mormor får å få meg noen nye klær, utrolig koselig å dra til byen med mormor. Hun er så snill! innkjøpene kommer senere, må bare få tatt bilder av det. Nå skal jeg gå å mekke meg noe å spise før jeg sulter ihjel, hade!
You are my favorite♥

-Marit Høiem

Syk

Helloen!

Nå er jeg syk igjen, egentlig har jeg vært syk ganske lenge nå, forskjølet osv. Men nå følte jeg meg bare så dårlig at jeg holdt meg hjemme idag. Nå sitter jeg å ser på Home and away, blir helt rørt av å se på det noen ganger. Det er jo nesten som australiansk Hotel cæsar! Men tror ikke jeg gidder å blogge mer nå (vondt i hodet) Så vi snakkes!


Nån av de aller beste!Er du syk?

-Marit Høiem

Vår feeling

Hoppåhei!

Da var vi kommet til tirsdag, snøen smelter ute og en ny episode av Frustrerte fruer kommer i kveld. Av en eller anen grunn har jeg skikkelig vår følelse idag, lykkelig! Faktisk har jeg litt lyst å gjøre lekser og greier. Ikke stort som skjer om dagene, savner da jeg var i Narvik med Grete og Marlene, da hadde jeg bestandig noe å blogge om (når jeg først fikk tid til å blogge..) På fredagen skal jeg i bursdag til Kristine og på søndagen er det i bursdag til Grete og Ragna. 
Altså dette var en liten update, nå stikker jeg ned på rommet å får unna litt lekser. BYE.


Snakkes!

-Marit Høiem

 

En vanlig Mandag

HeiHei!

Guud mandag elle saman! Ja nå er jeg da ferdig med første skoledag i uke 10, joho. Jeg kan bare ikke beskrive hvor lei jeg er av skole osv, og vet dere hva der er bare 40 dager til påskeferien. IKKE noe lenge. Men jeg skal ikke lage, vi lærer jo mye rart og nyttig hele tiden som vi kommer til å få bruk for senere i live ( ikke ironi). Men nå skal jeg få i meg litt middag før jeg skal få et nytt hosteannfall. ER så innmari forkjølet!-Marit Høiem

Søndag

HEihei!
God søndag alle sammen. I dag har jeg vært i kirka med Grete, HAha det var så søtt. Maange små barn som var utkledd i masse forskjellig. Nå skulle jeg egentlig vært på tur til vassfjellet, men neida, jeg er litt forskjølet og får ikke låvt. Akkurat nå  sitter jeg å glaner på 5 mila på nrk1, jeg kan nok innrømme at det blir en smule kjedelig i lengden..


Grete♥

-Marit Høiem

God morgen!

God morgen!

Eller jeg våknet ikke nå, har dursjet og sett på VM så take it esay! HAha, det er utrolig rart vær i dag, litt blanding av snøstorm og sol vær sine turer. Men I dag føler jeg meg litt bedre, og jeg skal snart bortover til mormor å spise Løøørdagsgrøt, NAM! Har egentlig INGENting å blogge om, men neste mandag så blir det "skidag" med skolen. Men siden det ikke blir oppdal eller vassfjellet så blir det twintip ski i skistua..snakkes!

-MArit HØiem

Tooors dag

Heii!

I dag har det vært nokk en helt normal dag, bortsett fra at jeg hadde foredrag om Ravensbrück i Norsktimen, Det var faktisk ganske gøy (bortsett fra at jeg stod der å holdt inn et hosteanfall). Men ellers i dag har det ikke skjedd så mye, så har ikke noe spess å blogge om. Eller fikk meg ny rettetang i dag, eller den jeg hade før klikket så jeg fikk meg en ny graatis.
Litt son bilder fra i dag

-Marit Høiem

Himmelen

Hei igjen!

I dag er det bare 144 dager til jeg tar meg turen til himmelriket, altså syden.. JEG GLEDER MEG. Vi skal til Hellas på en øy som heter Naxos og vi blir der i 20 dager, eller 3 av dagene skal vi være i Athen. Vi drar med tre meningene mine + noen av de vi tro med i fjord. GLEDER MEG GLEDER MEG GLEDER MEG GLEDER MEG GLEDER MEG GLEDER MEG!
Men akkurat i øyeblikket har jeg shikhoste, men jjjaaja

Miss it♥

Har du vært på Naxos før?

-Marit Høiem

Muffins

Hei !

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bunad prøving, off så slitsomt. Gleder meg til den er ferdig! I dag har det vært en heelt vanlig dag, ++ at jeg og Grete lagde muffinser til i morgen. HA de ble faktisk litt søte, og en smule god, hehe.
Fikk ikke tatt noe mer enn et bilde med iphonen til mamma siden kameraet mitt ikke hadde batteri, Typeistisk.

Men nå må jeg øve til et framlegg jeg skal ha i morgen, Ravensbrück. Gleder meg!♥

-Marit Høiem

Siste kveld

Hei, og god kveld!

Nå er det da siste kvelden her i Narvik, ååh vi har så lyst til å være her lengere. Nå skal vi straks se på søndagsfilmen på tv 3, Music and lyrics. Og så sitter vi her å propper i oss popcorn, NAM
I dag har vi vært i bakken igjen, det er så herlig der. og Marlene hoppet veldig høyt i dag, tenk det du. OOg så bøyde Grete staven sin i heisen, og så ja.  Her er værtfall noen bilder fra i dag:
Uuutslitt.

-Marit Høiem

25.feb.2011

-Hei og god morgen!

Jeg, Grete og Marlene hadde egentlig tengt å stå opp i 9-10 tiden og bøsøke skolen klokken 11. Meeen vi syvsovere klarte jo selvfølgelig å legge oss i to tiden, og å våkne først klokken 11.  Så det ble ikke nå skole besøk på oss nei... Nå ligger vi bare i hver vår seng å ser på tv, noe som har blitt en rutine mens vi har vært her i Narvik. Og senere skal vi klare å komme oss i bakken og stå på slalom, og senere skal vi en liten tur innom byen.
I går var vi påøvingslokalet til pappaen min. Vi sang og spillte gitar og trommer, det var kjempe morsomt.
her er noen blider fra da vi var på øvingslokalet:-Marit Høiem

Herlig!

Heii folkens!

Nå har vi nettopp komme hjem fra en herlig tur i Narvikfjellet. Det var nesten ikke noen der, så vi hadde nesten hele fjellet for oss selv. Og siden det ikke var noen der så hoppet Marlene for første gang, jeg er så stolt♥ 
Så hadde vi jo selfølgelig dagens heis-tryning, Haha det var til og med før heisen begynte å kjøre.
Senere i dag skal vi på musikk lokalet til pappa, så det kommer sikkert bilder fra det også.

Shnæikkes!

Marlene i gondolen.


Heihei, jeg liker bare halve bildet.

-Marit Høiem

 

Byen

Heii!

Nå har vi stått opp, spist frokost og sitter på face.. Vi skal snart ta den "laange" veien til byen og shoppe litt. Tenk at det allerede er onsdag!? tiden har gått alt for fort de siste dagene, og i går så gjorde vi ikke så mye bortsett fra at Sindre var her en liten tur. Men nå skal vi stikke, også skal vi i bakken i morgen igjen så. hade.

Hade!

-Marit Høiem

Gjeste innlegg fra Marlene.

Hei og god morgen!

I dag har vi tengt oss i bakken og stå på slalom igjen.Vi hadde tengt oss dit til klokken 11. Men vi får se om vi rekker å komme oss avgåre til da. jeg sitter nå å ser tv mens Marit og Grete holder på å ordne seg. Og senere i dag ska vi kanskje på bowling hvis ikke planene blir forandret.

Her er noen blider fra i går:

Hva skal du gjøre i dag?
-Marlene

Går til sengs

Nå begynner det faktisk å bli litt sent, 1 liksom.. I hvertfall vis man skal opp kl 9 neste dag, å kjøre slalom som vi skal i morgen (gleder meg). I kveld har vi sett på søndagsfilmen på tv 3, den var egentlig ganske bra. Og nå sitter vi å ser på Svensk mgp (?). Så vi skal altså prøve å sove litt, tror ikke det blir så vanskelig, jeg kjenner at øynene min snart faller sammen. Så vi snakkes vell i morgen!

God natt

-Marit Høiem

Narvikfjellet

Heeia!

I dag har vi vært i Narvikfjellet og stått på slalom. Vi var der i to timer og i løpet av de to timene opplevede vi faktisk veldig mye. Blandt annet å tryne av heisen midt i heisbakken, miste heisen og å få iskalde hender og føtter, men det var kjempe morsomt.

Her er noen bilder fra idag:Bare litt om gårsdagen.
Grete, lille søsteren min hadde bursdag, og feiret dagen med en kake og mange gaver på senga. Senere dro vi en liten snar tur til byen, og så dro vi på en ishocey kamp. Etter det dro vi på peppes pizza og spiste pizza og is. Det var en kjempe fin dag.

-Marit Høiem.

Narvik

Heei!

Nå har vi endelig komme til narvik! Eller vi kom i går da, men har bare ikke hadd tid til å blogge osv. Da vi kom i går så så vi pluteslig at pappa hadde kjøpt seg ny bil. HuURRA, en syv seter liksom! ja, jeg ble helt overasket i hvertfall. Men i dag har vi vært i byen og sånt, omvisning til Marlene vettu. Utrolig koselig å ha med Marlene hit, hun er så sniiill! Det jeg kjøpte i byen kommer sikkert i morgen, gidder ikke akkurat nå. 
I morgen har Grete bursdag, så da skjer det nokk mye. Og på søndagen skal vi te slalombakken, så får vi planlegge mye i tiden som kommer. shnæks!

-Hva syntes dere om bildene?

-Marit Høiem

Rydding, Øving og Pakking

Heia folkens!

I dag har jeg vært hjemme fra skolen igjen. Jeg var helt elendig i morges, men er bedre nå. I morgen MÅ jeg på skolen, vi har to prøver + at vi skal jo til Narvik♥ Så nå sitter jeg og øver til Mat og helse prøve og engelsk prøve. Jeg har også tatt meg tid til å rydde rommet i dag, fikk til og med laget en videoblogg før og etter ryddingen! Så den kommer nokk i neste innlegg, siden den lastes opp på youtube nå. Pakkingen har jeg så vidt begynnt med, kan bare si at jeg haaater å pakke. Syntes det var gøy før når vi ikke reiste så mye, men nå må vi jo gjøre det annen vær måned... LEI!

-Skal du se videoen?

-Marit Høiem

Bestefar

Hei, og God kveld!

Nå skal bestefar straks komme hit, vi skal "feire" bursdagen til Grete siden vi er i Narvik på bursdagen hennes. Da mamma kom hjem så hadde hun med seg to store konfolutter med klassebilde til meg og Grete. Tror faktisk ALDRI jeg har vært så missfornøyd med et klassebilde i hele mitt liv, så jeg tviler på at jeg kommer til å legge det ut. Jeg føler meg litt bedre nå, etter som jeg har spis 12 appelsiner. Tror jeg kommer meg på skolen i morgen, vis jeg er nesten helt frisk. Man vet jo ikke hvor lenge appelsinene funker. Men nå skal jeg ned å skifte før bestefar kommer.
I nuet med web♥♥♥♥♥♥♥

-Marit Høiem

Syk

God morgen!

Nå har jeg nettopp stått opp etter en lang lur på sofaen. I natt hadde jeg innmari med hoste annfall, så jeg er hjemme idag. Vil absolutt ikke risikere å bli dåligere, siden vi skal til Narvik på torsdagen (noe som jeg sikkert har nevnt i vært innlegg i det siste..). Så nå skal steike meg noen brøskiver å prøve å få de i meg. Og sorry for lite blogging i går.Fant noen bilder, HAHA tror de er fra september eller noe..

Er du syk?

-Marit Høiem

valentines day

Ja, i dag er det den så kalte valentines dagen. Jeg for min del skal bare dra å prøve bunaden min og forberede UV framlegg i dag. Grete og trinnet deres skal ha valentines ball i dag, skulle ønske jeg også kunne dra dit.. Ballet vårt er på torsdagen og da kan jeg nokk ikke komme, siden jeg og Marlene skal til Narvik♥ ( mye bedre enn å dra på ball selfølgelig! ). Jeg gleder meg bare mer og mer til vi skal dra, kommer til å bli en av de beste ukene ever!

I dag var vi på riksmuseumet i byen, vi lærte mye og det var egentlig ganske gøy. Akkurat nå sitter jeg hos mormor...... igjen siden vi har nettproblemer hjemme, så det er derfor det er så dårlige bilder for tiden. Men siden jeg nettopp fikk vite at nette har kommet tilbake så blir det bedre bilder etter vært.
//weheartit

Hva gjør du på valentine?

-Marit HøiemBlogganbefaling

hEEI!

Nå sitter jeg hos mormor og ser på en film på fem, og drikker kakao. Var på Cat's i dag, den var utrolig bra kunne anbefalt dere å se den men den går ikke lenger. Etter vi var å så på cats så dro vi på Egon og spiste middag siden det er morsdag. Men nå tenkte jeg å anbefale eller hverfall gi dere et tips til en superbra blogg!
Altså Caroline Maria sin blogg. Jeg elsker den bloggen, og leser den nesten hele tiden. Hun tar kjempefine bilder, og skriver kjempe bra og oppdaterer veldig ofte. Jeg anbefaler dere å ta en titt innom den.

-Marit Høiem

Cat's

God morgen!

Nå har jeg stått opp og dursjet og spist, og nå er jeg klar til å dra på Cat's musikalen. Det er blå himmel og sol, helt herligt! Men må gå, skal jo rekke musikalen. Snakkes senere!

Hva skal dere i dag?

-Marit Høiem

Sweet dreamsGod kveld!

Nå sitter jeg i sengen min med to varmeflasker og blogger. skal straks legge meg, tenkte bare å stikke en tur innom her først. I morgen skal jeg på en musikal en eller anen plass, tror den hater cats eller noe sånt. Den spilles hvertfall av noen på vidregående musikk, dans og drama. Gleder meg faktisk litt, blir sikkert intressant.
OFF, jeg gruer meg til mandag! Må bare si at helgene går alt for fort, kunne gjerne vært en dag ekstra. Neste uke blir stappet med prøver og framlegg og pakking og greier. Drar jo til Narvik på torsdagen, gleder meg som en liten unge! Marlene skal jo bli med så da blir det ekstra gøy. Men nå tror jeg at jeg skal få meg litt søvn, natta.


// Weheartit

God natt!

-Marit Høiem

 

Gratis design

Hei, hei

design bloggen min så har jeg nå lagt ut et design til dere. Det står også en forklaring på hvordan dere får det inn på blogges osv. Dere kan bare bruke det osv, men hadde vært hyggelig vis dere sa i fra slik at jeg kan se hvordan det ble. Men bare gå på http://maritdesign.blogg.no og se på designet hvertfall.


Slik ser designet ut, bare at dere må legge inn egen header.

Nå skal jeg da hjem og få i meg litt taco såe hade.

-Marit Høiem

Jeg blogger

Heii!

Først nå så vil jeg bare si at overskriften på forje innlegg er jeg slutter, men det betyr ikke at jeg slutter å blogge, skal bare ha godtestopp. For dere som ikke skjønte det, så vet dere det nå.
Jeg vet at jeg ikke blogget i går, men vi har utrolig med nettproblemer hjemme, det er tilogmed noen kanaler på tv en som ikke funker. Så nå har jeg tatt meg turen bort til mormor for å blogge litt til dere ( hadde vært hygelig vis alle kommenterte).

I natt så lå Kristine over til meg og Grete, HAHA det er litt rart å tenke på at vi klarte det uten internett. Men det var lenge siden Kristine hadde logge over, så det var utrolig koselig. I morgen er det morsdag, men jeg har ikke kjøpt noe siden vi sov litt lenge i dag ( voknet til middag) såe ja. Jeg har heller ikke noen bilder fra i natt, siden kameraet mitt har vært hos mormor.


Meg og Kristine en gang i høst♥

Hva har du gjort i dag / skal i dag?

-Marit Høiem

Jeg slutter..

Hei!

Nå har jeg endelig bestemt meg for å slutte. jeg har tenkt på det siden nyttår, men har ikke gjort noe med det før nå. Så jeg skal prøve å slutte så lenge jeg klarer, men man vet jo aldri når lysten kommer tilbake. jeg har funnet ut at dette ikke er sunt for meg og at  jeg bruker alt for mye tanker og tid på det. Og jeg vil få et mye bedre og sunnere liv nå som jeg skal slutte. Jeg elsker det, men jeg tror absolutt det er det beste for meg. JAJA
Bestemte meg for å ha mine naturlige krøller i dag, uvant etter som jeg retter det nesten vær dag..

JA, så fra i dag av så skal jeg altså ikke spise NOE godterier så lenge jeg klarer, kommer til å savne å bare ta en tur på butikken å kjøpe noe godt.
altså jeg slutter å spise godteri, ikke å blogge. Det var liksom ja, HAHA dør!

Ønsk meg lykke til, hade godteri!

-Marit Høiem

Inspiration

Hei!

Nå sitter jeg å kikker på bilder på we♥it, jeg elsker bokstavelig talt nesten alle bildene som er der. De er så utrolig fine!
Her er bare noen bilder i farta:


//we♥it

Hva syntes du om weheartit bilder?

-MArit Høiem

En ny jobb dag.

Hei!

Nå sitter jeg med Marlene oppe i stuen og spiser frokost, om ca et kvarter så stikker vi nedover til barnehagen igjen.
Blir så innmari koselig å se alle de derre småtassene igjen. De er så søøte! Videoen som vi laget i går kommer sansynelig vis ut i kveld, etter jeg har fått lastet den opp på youtube. I dag er det bare 9 dager igjen til vi stikker oppover til Narvik, fy fargeblyanter hvor vi gleder oss! Men nå tror jeg vi straks må gå, saau gud bai.

-Marit Høiem

Arbeidsuke

God kveld i stugon!

Gaamal norsk åsånt. I dag var første dagen i arbeidsuka, sorry for at jeg ikke har blogget tidligere i dag, men har bare rett og slett ikke hatt tid. Somsakt så har jeg og Marlene jobbet i barnehagen, det var kjempe koselig. Etter det har jeg bare vært med Marlene hele tiden, også var vi med lillebroren til Heidi på idretsskolen hans. SÅÅÅ ordnet jeg og Grete og Marlene en video som kanskje kjæm ut på bloggen. Å nå ligger Marlene over hos meg, så nå skal vi ned å legge oss straks, sååe.
*hint hint*

-Marit Høiem

Outfit eller no..

Hei, på Deg!

I dag har jeg og Grete hatt familie bursdag, så vi fikk besøk av 3 meningene våre. vi har spist masse kake og brus og nonstop og is, naam. Har faktisk tenkt å legge meg straks, skal jo på jobb i morgen (stolt). Og ukas leser ligger nå under lenker i sidebaren (skal få ordnet med bilde osv) så bare ta en titt innom Kristine Johnsen sin blogg. Og det første designe på designbloggen kommer etter innlegget her.
Skjerf // vero moda
genser // hm
tighs // bursdags gave

-Marit Høiem

Da tar jeg kveld!

Nå skal jeg straks legge meg, skulle bare opdatere dere litt. Den videobloggen av meg og Grete legger jeg nokk ut i morgen, slik at det ikke blir så mange videoblogger på en dag. JAujau, har ikke akkurat noe mer å si enn God Natt og drøm søtt^^Good Night♥

-Marit Høiem

Lørdags morgen

God Morgen!

Nå har jeg bokstavelig talt nettopp stått opp, og jeg sitter å redigerer videoen som jeg har lovt også spiser jeg frokost.
Sorry for at jeg ikke blogget noe serlig i går, men nette var ute... igjen. I dag skal jeg absolutt ingenting, skulle egentlig til byen men jeg er ikke helt i form i dag såee. Men videoen kommer nokk litt senere på dagen!Hva skal dere i dag?

-Marit Høiem

Rændåm innlægg

Diialækt ja..Fant bare ikke noen passende overskrift. Faktisk aner jeg ikke hva jeg skal blogge om, det er jo ingenting anet som skjer her bortsett fra øving til prøve. Så ja, Jeg har tenkt å ordne en videoblogg i morgen om den nye rettetangen min. Som jeg fikk i bursdagsgave.  Så nå skal jeg straks ned å få meg litte granne søvn før det blir en ny skoledag i morgen. Natta


God natt

-Marit Høiem

I L.O.V.E Matte

Okei, ikke akkurat.. MEN jeg fikk 5 på matte prøven som vi fikk tilbake i dag! Jeg ble helt sjokkert, ble ganske glad egentli. Mattenerd lizzm♥. I morgen har vi enda en prøve, altså RLE prøve i kristendommen.. iKKE akkurat favorittfaget neeei.  Men nå hopper jeg i dursjen før jeg drar hjem fordi mamma skal bort, HAH har nemlig flyttet til mormor... Neida, bare liker å være enebarn i blandt. shnæks!Meg i nuet som..


Leser til prøve -.-

Har dere mye prøver fortiden?

-Marit Høiem

Ukas leser

Jeg har tenkt å begynne med den såkalte "ukas leser", altså den bloggen som kommenterer ofte og kommentarer som er realerte til innlegget blir ukas leser.  Bloggen til ukas leser vil stå i sidemenyen i en uke og jeg skifter vær søndag/mandag. Så vis du vil bli ukas leser så er det bare å kommentere i væi!kommenter i væi.
Frem til søndag så har bestevenninen min Lisa marie plassen i ukas leser.

-Marit Høiem

Marit Høiem

Marit Høiem

16, Narvik

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits