Ferie

en herlig dag i oulu

Hei, I dag har jeg lagt ved basseng kanten og koset meg. Har til og med fått panik å så livet mitt i revy, sån ærlig talt! Har også vært inne i byen med familien på resturang, kan trygt si at det er mye styr med 2 småe unger! Men her er noen bilder fra dagen:

Nyter

Nå har jeg nettopp kommet opp på rommet etter en herlig frokost, og nå stikker jeg ned til bassengen med Grete. Har tenkt å sole meg til jeg blir svart! Jeg bare nyter solen mens vi er her, for i narvik... haha ja. Men må stikke før Grete klikker her.

Min grete <3


oulu

Nå er vi kommet til oulu, noe som jeg skulle fortelle dere i går, men som ble glemt. Men, etter 10 timer i bil så er vi fremme i en solrik, varm og kjempefin by. vi kom fram i 7 tiden i dag, så er ganske trøtt, i og med at vi kjørte halv 9 i morges. I morgen blir vi mest sansynelig å dra i badelandet på hotellet og på stranden.... kommer med bilder, vis vi fortsatt har nett da.. Men her er noen bilder fra bilturen og da vi dro på stranden en tur.

bilder fra Lørdagen

På lørdagen var jeg i mitt aller første bryllup, noe som var utrolig gøy. Jeg og Grete ble kjent med to kjempesnille jenter, og var med dem det meste av tiden. HAhah, det var jo noen gutter der også, og vi snakket jo litt med dem og slikt, også spurte de om vi ville bli med inn i campingvogna deres å finne på noe. Haha, jeg dør litt når jeg tenker tilbake på det siden vi hadde nettopp kommet inn å hørte på musikk og skulle til å spille kort da jeg og Grete måtte hjem. Siden vi har to småsøsken som skulle sove, dere aner ikke hvor sur jeg ble resten av den kvelden, meen thats life..


Sett et spøkelse?

See så søte, Anneli og Isabella

På vei hjem fra Tromsø, litt over 5 timer i en bil med unger som skriker!new earrings
Kjøpte dem i går på bikbok, og skal bruke dem i brullypet i dag. Gleder meg!♥

Tromsø kos

Da er vi kommet til Tromsø, det er superfint her, og det er til og med sol her! har nettopp kommet inn fra en liten tur i byen og middag på egon, så tror at jeg bare skal slappe av og kose meg resten av kvelden.
I morgen blir sikkert en stresset og slitsom dag, men det blir sikkert gøy.
 Er så koselig her!

Naxos

Hei igjen alle sammen!

I fjord var jeg på Naxos som ligger i Hellas med masse folk. Det var en av de beste sydenturene jeg har vært på ( har vært på 3, og alle var egentlig like bra på foskjellige måter). Og for en stund siden bestemte vi oss for å dra dit igjenn med de samme folkene, bortsett fra to stk som ikke skal være med, og to av  tremeningene mine som skal være med. Jeg gleder meg så utrolig mye til denne turen som skal vare i 3 uker! Klarer rett og slett ikke å vente. Men jeg tenkte at jeg kunne vise dere noen av bildene vi tok på turen i fjord. HERLIG!♥

Marit Høiem

Marit Høiem

15, Narvik

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits