foto

bildedryss fra dagen i dag

Et ord, sol! og bildene  som hører til ordet..

Vi har vært på byvandrig og på lian vatenet å badet. En av de fineste dagene jeg har hatt i år, alt har bare vært perfekt! kommer sikkert flere bilder etter vert ( har en milionbilder), men nå må jeg vell begynne å pakke.

 

Blu nails

Vi bare elsker regn!

Hei, i dag har jeg vært i byen me Grete og mamma og mormor. Kjøpte meg litt  klær der, viser de i et innlegg litt senere. Har egentlig vært super fint vær i dag, men da jeg og grete var ute å spillte badmington begynnte det plutsselig å pissregne, tordne og lyne. Så da bestemte vi oss får å ta noen bilder, her kan dere få se dem:

Hva syntes dere om bildene?


Bilder - Marit og Marlene


Best viss dere tar videoen på 720p 

Starter på nytt

Heihei, Nå har jeg tenkt litt og bestemt meg for at jeg skal starte på nytt med 365 days, ettersom jeg har fått meg nytt kamera så tror jeg det blir mye morsomere. 
Som dere ser så har jeg skiftet litt på designet, men headeren er bare midlertidig. just as u know. Nå skal jeg ha fotoshoot med Grete, så jeg begynner med de første bildene i kveld eller noe.

 JAA.. her har dere Grete♥

Meg & Grete

Heii!

Litt tidligere i dag så tok jeg og Grete noen bilder sammen + at vi laget en video som kommer littegranne senere.
Her er noen av bildene Hverfall:
DØØØR AV DETTE BILDE!!!!!!!!!!!!

-Hva syntes dere om bildene?

-Marit Høiem

fotoshoot

i går lå lisa marie åver her med meg og grete.
det var kjempe koselig så her er noen bilder:

søta<3


søtisan<3

det vart nå rart med lyse:L

<33

:P

verdens beste<3


hva syntes du om bildene?

-mt8

Marit Høiem

Marit Høiem

15, Trondheim

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits