januar 2011

Nelly.com

Heii!

Nå sitter jeg hos mormor og ser på Hotel cæsar, også har jeg nettopp sett litt på kjoler, sko og jakker på nelly.com. Så jeg tenkte jeg at jeg kunne vise dere noe av det som jeg har itrolig lyst på, meen sparer jo til speilrefleks kamera såå.


Hva syntes du om nelly.com?

-Marit Høiem


Skuuleblogging!

heei!

Nå sitter jeg påå skolen med sandra, marlene og heidi å skal skrive om ravensbrûk.-Marit Høiem

Mandag

Hei, God morgen

Nå har jeg nettopp stått opp og jeg har sovet utrolig lite i natt så det er så vitt jeg for til å holde øynene oppe. Jeg skal straks på skolen, skal bare spise opp frokoster min først. jaja, håper VIRKELIG at vi får tilbake samfunnsfagen!såå, nå stikker jeg hade!

-Marit Høiem

Good night

God kveld !

nå sitter jeg i sengen min, etter å ha sett slutten på max manus (slutten er såå trist! ) og skal PRØVE å sove. Jeg er ikke trøtt i det hele tatt! Så nå sitter jeg nå bare her å tenker på hvordan jeg skal komme meg opp i morgen og hva jeg skal ha på meg. Håper vi får tilbake samf prøven som vi hadde på fredagen i morgen, tror jeg gjorde det ganske bra (håper hvertfall det..) Men jeg får vell prøve å sove litt, natta.
Hadde forestten på meg øredobbene som jeg fikk av Lisa marie og Kristine (hadde på meg toppen og spennen også, men det vises jo ikke på bilde..) tusen takk søtinger!

-Marit Høiem

God Natt!

Gaveer

Heiia!

Nå sitter jeg og ser på mgp, AArtig. Men som dere kan lese i forje innlegg så hadde alle vennene mine ordnet et overasknings selskap til meg som jeg ikke ante noen ting om. Jeg hadde ikke engang tnkt på noe i nærheten. Også fikk jeg jo masse utrolige fine gaver som jeg har tenkt å vise dere.


<3

Det var utrolig mye fint jeg fikk, så tuuusen takk!♥

-Marit Høiem

Suprise!

HeEii!

Nå er klokken faktisk snart halv fire og jeg sitter oppe i stua med Marlene og Marita. Har hadt en fantastisk kveld, som dere så i innlegge Marlene skrev for noen timer siden så hadde de ordnet en overaskelses bursdags fest. De hadde holdt på denne hemmeligheten siden mandagen og jeg hadde ikke skjønt en ting. Og når jeg kom opp trappen til stua så så jeg bare noen hoder med noen hatter på som spratt opp og ropte gratulere med dagen. Og jeg ble helt satt ut, ble utrolig glad. Så måtte jeg jo ned å ordne meg da. Her er noen bilder fra kvelden:

 


Hva syntes du om bildene?

- Marit Høiem

 

OVERASKELSESBURSDAG!

Hei! marlene som blogger. Jeg låner nå bloggen til Marit uten at hun vet det. Jeg og Grete har invitert mange av Marits venner og arrangert en overaskelsesbursdag for Marit, som hadde bursdag sist fredag. Vi sitter nå å venter på at Marit og Sandra som er hos Sandra nå. Vi gleder oss sikkelig til å se ansiktsutrykket til Marit når hun kommer opp trappa for hun har ingen anelse om at det skal være bursdagsfest for henne nå ikveld. Kommer til ta mange bilder iløpet av kvelden, og de kommer helt sikkert til å komme ut på bloggen snart. Camilla, meg, Hedi og Kristine <3

Dagens outfit 27. januar

Hei!

Nå sitter jeg bare her å gjør ingenting, eller jo eller nei men. Ja, jeg må begynne å øve til samfunnsfag prøve i morgen (andre verdenskrig) og spansk prøve. Typpisk at de setter to prøver på en dag... Typpisk!  Men men her er i hvert fall outfittet i dag.
Bukse fra vero moda
topp fra bikbok
Genser fra vero moda


skjerf fra vero moda
smykke fra hm

Hva syntes du?

-Marit Høiem

Gosh

God ettermiddag!

Nå har jeg tenkt til å annmelde et produkt, noe som jeg ikke har gjort på både år og dager.. 
Jeg skal altså annmelde en leppestift fra Gosh som jeg fikk for ca en uke siden, jeg blir nokk ikke å si så mye. Men det er da noe.

Altså denne leppestiften er nr, 134 i fargen Darling. Jeg syntes denne fargen er veldig fin og naturlig, ganske hudfarget men med len smule rosa i. Den sitter på ganske lenge, men du burde ha en lipsyl under slik at det ikke tørker ut. Designe elsker jeg, ganske nøytralt også står det Gosh på den og hvilken tipe det er. 
Også er den svart da, kunne jo kansje ha vært i forskjellige farger uttenpå også menmen.

Karakter: 5+

Har du denne leppestiften, eller kunne du tenkt deg den?

-Marit Høiem

Outfit jaa

hEiA!

I dag var jeg på skolen... som vanelig.. men så fikk jeg utrolig vondt i magen utover 3-4 timen så jeg dro hjem. Begynner  å bli bedre nå da, men begynner å få vondt i hodet... + at jeg må snart dra å prøve bunad. 
Men tenkte å vise dere hva jeg hadde på meg i dag, ikke noe spessielt men bare siden jeg ikke har hatt outfit på utroliiig lenge så.


pliiis, ignorer ansikte!


Genser: julegave♥
topp: Bikbok
Bukse: Vero moda

- Hva syntes du?

-Marit Høiem

Sån e deet..

Guud dag!

I dag har det vært den vanlige, trøtte, slitsome, utrolig kjedelige mandagen som den pleier å være. Sluttet ikke før halv fire, blir gaal! Heldigvis så skal vi slutte med gym i de to siste timene på mandagene. Men nå har vi spist middag, og bestefar er på besøk, kooos. I uke 6 såå har vi arbeidsuke, gleder meg egentlig utrolig mye. Og i uke 8 (vinterferien) så drar jeg, Marlene og Grete til Narvik ! Gleder meg bare så alt for mye.


VÆRDENS søteste lille lillesøster♥bare liiitte random..

-Hva skal du i vinterferien?

-Mt8

Videoblogg - Innkjøp

Heei!

i dag har jeg ikke gjort en ting, bare daffet og slappet av. så jeg har engentlig ingen ting å blogge om...  Men I går var jeg på city syd og fikk kjøpt meg en del ting, så fikk jeg lyst å ordne en videoblogg.

 

såå ja, se den om dere vil!

-Mt8

Bursdag!

Heiheii!

I dag er eg blitt 15 åår! ferdi med fjortiss tiden og alt det der.. har hatt en kjempe fin dag. både på skolen og hjemme, vi var å spiste på Egon på solsiden og gikk rund å så/kjøpte klær osv.  Og nå ser vi på korslaget og spiser kake og banansplitt. har også fått mye fint som jeg kan vise dere senere i et anet innlegg siden nå skal jeg se på korslaget (heia erik og chris!) prates!

- Mt8


Bursdag i morgen!

Hææi!

Nå sitter jeg hos min kjære marlene igjen, siden vi har midttime. Vi har nettopp hatt gym såe Marlene er i dursjen... Men i morgen har jeg bursdag, ÆÆÆÆÆ jeg glemmer det faktisk heeeele tiden, kan bare ikke få det inn i hauet. Menne ja, blogger kansje senere i kveld.


Grete, Mæ og Marlene<3

-Når har du bursdag?

-Mt8

Hyttetur

ÅHelluen!

Nå har jeg ikke blogget onkli siden høstferien, men det blir nokk ikke noe onkli blogging på en stund fremover heller, men noe blir det i hvert fall. I helga hadder Heidi bursdag så gratulere så mye til henne! Hun feiret den med å ta med alle vennene sine ( eller de nermeste da) til hytten sin for helgen. vi hadde det super morsomt og koste oss masse!!-Hva gjorde  du i helgen?

-Mt8

Midttime

Heilu!

Nå sitter jeg hjemme hos marlene siden vi har midttime, men vi må straks stikke... ble "tvungen" til å blogge. HAHA neida. men skal på skolen å ha samf snakkes!


HELT klart bæst! ♥

Hva gjør du nå?

-Mt8

Flaske innsamling

Heiihei.

Jeg er lei meg for utrolig sløv blogging i det siste, men det er bare blogglysten min som er nede på bånd. Men jaa. Har egentlig ikke så veldig mye å blogge om, hheehe. I dag har jeg vært på skolen som vanelig.. og snart nå, så må jeg ut å samle flasker med folk fra trinnet.  I går var jo Marlene her, og hun var såå søt som la inn et lite innlegg på bloggen! Vis jeg ikke har sakt det tidligere så har vi bestillt tur til Narvik med marlene.
men nå skal jeg snart ut så snaaakes!
I kantina


Kristine søta


Marlene søta

snakkes!

-Mt8

Gjeste innlegg fra Marlene&lt;3

Heeei <3
Nå holder jeg og Marit på å ordne noe til en gave vi skal gi til venninna vår Heidi, som blir 15 år snart.
Vi har holdt på kjæmpe lenge, og kommer til å holde en god stunf til. Vi gleder oss sikkelig til hun får se gaven.
Egentlig så har vi ikke gjort så mye annet idag enn å være på skolen, årdne gaven og vært en liten tur ut me Perle. Og snart skal vi opp og spise pølse med brød<3

her er noen bilder:

marit<3<3<3<3Perle<3<3

hilsen Marlene

jada jeg lever

Nå er det en liten stund siden jeg blogget. Jeg er altså kommet hjem til Trondheim osv. På tirsdagen var jeg på skitur med skolen. Det eneste jeg fikk ut av det var gnagsår og en påminnelse på hvorfor jeg hater å stå på langrennski, men vi var hvertfall heldige med været da. Ellers har det vært trivsel uke på skolen, så det har vært ei grei skole uke. 
Haaha, jeg og Grete skulle egentlig til vassfjellet i går, men vi endte opp med å lage ei snøhule utenfår huset.


vi tok bilder


drakk kakao


og spiste pølse på skiturenGod helg!

2011!

Heeei, og godt nytt år!

Nå er det endelig blitt 2011, og jeg hadde en fantastisk nyttårs aften. Først spiste vi en slaks gryterett, og såååå knuste vi pepperkakehuset (HAHA, jeg dør, skulle ha filmet det!) sååå spiste vi taco i ti tiden og så spiste vi litt godt osv. så ble klokken 12 og vi gikk ut å møtte noen folk og tente på raketter osv. utrolig koselig kveld!

Nå har vi gjester oppe, bare tar meg en slaks "pause" fra dem, ikke at de er irriterende men jeg har litt vont i hodet. 
og på mandag reiser vi hjem.... vil IKKE hjem, bare møte vennene min ofc.. blir å savne pappa.
men for vell komme meg opp, så hadee.


<3


pepperkakehuuus!<3


MMMMMMarit..

Hvordan var din nyttårsaften?

-Mt8

Marit Høiem

Marit Høiem

15, Trondheim

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits