februar 2011

You always need it


// Day 2


Legger ut videoen på nytt

HEihei!

Nå er det bare noen timer til vi drar, off jeg viil være her lengere. Også blir det skolen i morgen da. Men Videoen fra bakken som jeg la ut for noen dager siden ble slettet(?) så eg legger den ut på nytt. Enjoy!

 

Hva syntes dere?

-Marit Høiem

Siste kveld

Hei, og god kveld!

Nå er det da siste kvelden her i Narvik, ååh vi har så lyst til å være her lengere. Nå skal vi straks se på søndagsfilmen på tv 3, Music and lyrics. Og så sitter vi her å propper i oss popcorn, NAM
I dag har vi vært i bakken igjen, det er så herlig der. og Marlene hoppet veldig høyt i dag, tenk det du. OOg så bøyde Grete staven sin i heisen, og så ja.  Her er værtfall noen bilder fra i dag:
Uuutslitt.

-Marit Høiem

Sometimes you just have to face it

Nå skal stikker vi straks i bakken, har dårlig tid (siden alle her maser på meg.. ) Men jeg begynner med 365 days i dag så dette er det første bilde.


// Day 1.

-Marit Høiem

 

365 Days

Hei alle sammen!

Nå har jeg tenkt å begynne med sån 365 days. Altså for dere som ikke vet hva det er ,så er det slik at jeg skal legge ut et spessielt innlegg med et spessielt bilde vær dag i et år, eller 365 dager da. 
Jeg skal værtfall prøve å holde ut, men låver ingenting. Det blir ikke så kjempefine bilder nå i starten, men skal snart få meg nytt kamera så da blir det bedre.
Ønsk meg lykke til.Syntes dere dette er en god ide?

-Marit Høiem

Bakken // Videoblogg

God morgen!

Hei på dere, og god morgen. Altså, jeg har våknet for hundre år siden..... i 7 tiden. Men sån i tilfelle dere nettopp har våknet eller noe slikt, så ville jeg bare si det. Jeg har stått opp kl 7 i dag fordi jeg måtte passe på Anneli, og nå sitter jeg her å daffer. 
som jeg sikker har sakt før så er jeg lei meg for lite blogging, og uansett så er det Marlene som står for halvparten av bloggingen for tiden såå.

Meen, til overskriften. I går var vi i bakken og filmet masse, også har vi jo filmet en del de andre dagene også. såå vi mekket sammen en video til dere fra bakken. så enjoy!

 

Hva syntes dere om filmen?

-Marit Høiem

25.feb.2011

-Hei og god morgen!

Jeg, Grete og Marlene hadde egentlig tengt å stå opp i 9-10 tiden og bøsøke skolen klokken 11. Meeen vi syvsovere klarte jo selvfølgelig å legge oss i to tiden, og å våkne først klokken 11.  Så det ble ikke nå skole besøk på oss nei... Nå ligger vi bare i hver vår seng å ser på tv, noe som har blitt en rutine mens vi har vært her i Narvik. Og senere skal vi klare å komme oss i bakken og stå på slalom, og senere skal vi en liten tur innom byen.
I går var vi påøvingslokalet til pappaen min. Vi sang og spillte gitar og trommer, det var kjempe morsomt.
her er noen blider fra da vi var på øvingslokalet:-Marit Høiem

Herlig!

Heii folkens!

Nå har vi nettopp komme hjem fra en herlig tur i Narvikfjellet. Det var nesten ikke noen der, så vi hadde nesten hele fjellet for oss selv. Og siden det ikke var noen der så hoppet Marlene for første gang, jeg er så stolt♥ 
Så hadde vi jo selfølgelig dagens heis-tryning, Haha det var til og med før heisen begynte å kjøre.
Senere i dag skal vi på musikk lokalet til pappa, så det kommer sikkert bilder fra det også.

Shnæikkes!

Marlene i gondolen.


Heihei, jeg liker bare halve bildet.

-Marit Høiem

 

Outfit 24/02/11

Nåå er da klokken ett på natten, altså bloggetid! neida, men jeg føler jeg bare får blogget om.. nettene. HAha like greit egentlig, da får jeg med meg mer av dagene her i Narvik♥ I morgen skal vi i bakken igjen, det blir kos! Skal prøve å komme oss dit i 11 tiden.

Her er i hvertfall outfittet fra i dag:

Natta!

-MArit HøieM

Byen

Heii!

Nå har vi stått opp, spist frokost og sitter på face.. Vi skal snart ta den "laange" veien til byen og shoppe litt. Tenk at det allerede er onsdag!? tiden har gått alt for fort de siste dagene, og i går så gjorde vi ikke så mye bortsett fra at Sindre var her en liten tur. Men nå skal vi stikke, også skal vi i bakken i morgen igjen så. hade.

Hade!

-Marit Høiem

Cola reklame

Heihei!

Sorry for lite blogging i det siste, men er i narvik så er travel hele tiden. I går var vi i bakken og på bowling det var kjempe morsomt. Og etter bowlingen hadde vi tenkt å lage sjokolade fondue. Så vi gikk på butikken og kjøpte sjokolade, bananer, epler og så trodde vi at vi hadde kjøpt appelsiner, men da vi kom hjem  så merket vi at det var røde appelsiner isteden for vanlige. men jaja,  det var kjempe godt, siden vi smeltet sjokoladen og dyppet frukten oppi etter på. Senere på kvelden så lagde vi en reklame film for cola... bare for morro skyld da, men vi kan vise den til dere.

 

 

også her er den "orginale":

 

-Hva syntes dere?

-Marit Høiem

Gjeste innlegg fra Marlene.

Hei og god morgen!

I dag har vi tengt oss i bakken og stå på slalom igjen.Vi hadde tengt oss dit til klokken 11. Men vi får se om vi rekker å komme oss avgåre til da. jeg sitter nå å ser tv mens Marit og Grete holder på å ordne seg. Og senere i dag ska vi kanskje på bowling hvis ikke planene blir forandret.

Her er noen blider fra i går:

Hva skal du gjøre i dag?
-Marlene

Går til sengs

Nå begynner det faktisk å bli litt sent, 1 liksom.. I hvertfall vis man skal opp kl 9 neste dag, å kjøre slalom som vi skal i morgen (gleder meg). I kveld har vi sett på søndagsfilmen på tv 3, den var egentlig ganske bra. Og nå sitter vi å ser på Svensk mgp (?). Så vi skal altså prøve å sove litt, tror ikke det blir så vanskelig, jeg kjenner at øynene min snart faller sammen. Så vi snakkes vell i morgen!

God natt

-Marit Høiem

Narvikfjellet

Heeia!

I dag har vi vært i Narvikfjellet og stått på slalom. Vi var der i to timer og i løpet av de to timene opplevede vi faktisk veldig mye. Blandt annet å tryne av heisen midt i heisbakken, miste heisen og å få iskalde hender og føtter, men det var kjempe morsomt.

Her er noen bilder fra idag:Bare litt om gårsdagen.
Grete, lille søsteren min hadde bursdag, og feiret dagen med en kake og mange gaver på senga. Senere dro vi en liten snar tur til byen, og så dro vi på en ishocey kamp. Etter det dro vi på peppes pizza og spiste pizza og is. Det var en kjempe fin dag.

-Marit Høiem.

Narvik

Heei!

Nå har vi endelig komme til narvik! Eller vi kom i går da, men har bare ikke hadd tid til å blogge osv. Da vi kom i går så så vi pluteslig at pappa hadde kjøpt seg ny bil. HuURRA, en syv seter liksom! ja, jeg ble helt overasket i hvertfall. Men i dag har vi vært i byen og sånt, omvisning til Marlene vettu. Utrolig koselig å ha med Marlene hit, hun er så sniiill! Det jeg kjøpte i byen kommer sikkert i morgen, gidder ikke akkurat nå. 
I morgen har Grete bursdag, så da skjer det nokk mye. Og på søndagen skal vi te slalombakken, så får vi planlegge mye i tiden som kommer. shnæks!

-Hva syntes dere om bildene?

-Marit Høiem

Videoblogg // Rommet mitt

Nå har videoen endelig lastet seg ferdig opp på youtube. Håper dere liker den!

Enjoy!

-Hva syntes dere?

-Marit Høiem

Rydding, Øving og Pakking

Heia folkens!

I dag har jeg vært hjemme fra skolen igjen. Jeg var helt elendig i morges, men er bedre nå. I morgen MÅ jeg på skolen, vi har to prøver + at vi skal jo til Narvik♥ Så nå sitter jeg og øver til Mat og helse prøve og engelsk prøve. Jeg har også tatt meg tid til å rydde rommet i dag, fikk til og med laget en videoblogg før og etter ryddingen! Så den kommer nokk i neste innlegg, siden den lastes opp på youtube nå. Pakkingen har jeg så vidt begynnt med, kan bare si at jeg haaater å pakke. Syntes det var gøy før når vi ikke reiste så mye, men nå må vi jo gjøre det annen vær måned... LEI!

-Skal du se videoen?

-Marit Høiem

Bestefar

Hei, og God kveld!

Nå skal bestefar straks komme hit, vi skal "feire" bursdagen til Grete siden vi er i Narvik på bursdagen hennes. Da mamma kom hjem så hadde hun med seg to store konfolutter med klassebilde til meg og Grete. Tror faktisk ALDRI jeg har vært så missfornøyd med et klassebilde i hele mitt liv, så jeg tviler på at jeg kommer til å legge det ut. Jeg føler meg litt bedre nå, etter som jeg har spis 12 appelsiner. Tror jeg kommer meg på skolen i morgen, vis jeg er nesten helt frisk. Man vet jo ikke hvor lenge appelsinene funker. Men nå skal jeg ned å skifte før bestefar kommer.
I nuet med web♥♥♥♥♥♥♥

-Marit Høiem

Syk

God morgen!

Nå har jeg nettopp stått opp etter en lang lur på sofaen. I natt hadde jeg innmari med hoste annfall, så jeg er hjemme idag. Vil absolutt ikke risikere å bli dåligere, siden vi skal til Narvik på torsdagen (noe som jeg sikkert har nevnt i vært innlegg i det siste..). Så nå skal steike meg noen brøskiver å prøve å få de i meg. Og sorry for lite blogging i går.Fant noen bilder, HAHA tror de er fra september eller noe..

Er du syk?

-Marit Høiem

valentines day

Ja, i dag er det den så kalte valentines dagen. Jeg for min del skal bare dra å prøve bunaden min og forberede UV framlegg i dag. Grete og trinnet deres skal ha valentines ball i dag, skulle ønske jeg også kunne dra dit.. Ballet vårt er på torsdagen og da kan jeg nokk ikke komme, siden jeg og Marlene skal til Narvik♥ ( mye bedre enn å dra på ball selfølgelig! ). Jeg gleder meg bare mer og mer til vi skal dra, kommer til å bli en av de beste ukene ever!

I dag var vi på riksmuseumet i byen, vi lærte mye og det var egentlig ganske gøy. Akkurat nå sitter jeg hos mormor...... igjen siden vi har nettproblemer hjemme, så det er derfor det er så dårlige bilder for tiden. Men siden jeg nettopp fikk vite at nette har kommet tilbake så blir det bedre bilder etter vært.
//weheartit

Hva gjør du på valentine?

-Marit HøiemBlogganbefaling

hEEI!

Nå sitter jeg hos mormor og ser på en film på fem, og drikker kakao. Var på Cat's i dag, den var utrolig bra kunne anbefalt dere å se den men den går ikke lenger. Etter vi var å så på cats så dro vi på Egon og spiste middag siden det er morsdag. Men nå tenkte jeg å anbefale eller hverfall gi dere et tips til en superbra blogg!
Altså Caroline Maria sin blogg. Jeg elsker den bloggen, og leser den nesten hele tiden. Hun tar kjempefine bilder, og skriver kjempe bra og oppdaterer veldig ofte. Jeg anbefaler dere å ta en titt innom den.

-Marit Høiem

Cat's

God morgen!

Nå har jeg stått opp og dursjet og spist, og nå er jeg klar til å dra på Cat's musikalen. Det er blå himmel og sol, helt herligt! Men må gå, skal jo rekke musikalen. Snakkes senere!

Hva skal dere i dag?

-Marit Høiem

Sweet dreamsGod kveld!

Nå sitter jeg i sengen min med to varmeflasker og blogger. skal straks legge meg, tenkte bare å stikke en tur innom her først. I morgen skal jeg på en musikal en eller anen plass, tror den hater cats eller noe sånt. Den spilles hvertfall av noen på vidregående musikk, dans og drama. Gleder meg faktisk litt, blir sikkert intressant.
OFF, jeg gruer meg til mandag! Må bare si at helgene går alt for fort, kunne gjerne vært en dag ekstra. Neste uke blir stappet med prøver og framlegg og pakking og greier. Drar jo til Narvik på torsdagen, gleder meg som en liten unge! Marlene skal jo bli med så da blir det ekstra gøy. Men nå tror jeg at jeg skal få meg litt søvn, natta.


// Weheartit

God natt!

-Marit Høiem

 

Gratis design

Hei, hei

design bloggen min så har jeg nå lagt ut et design til dere. Det står også en forklaring på hvordan dere får det inn på blogges osv. Dere kan bare bruke det osv, men hadde vært hyggelig vis dere sa i fra slik at jeg kan se hvordan det ble. Men bare gå på http://maritdesign.blogg.no og se på designet hvertfall.


Slik ser designet ut, bare at dere må legge inn egen header.

Nå skal jeg da hjem og få i meg litt taco såe hade.

-Marit Høiem

Jeg blogger

Heii!

Først nå så vil jeg bare si at overskriften på forje innlegg er jeg slutter, men det betyr ikke at jeg slutter å blogge, skal bare ha godtestopp. For dere som ikke skjønte det, så vet dere det nå.
Jeg vet at jeg ikke blogget i går, men vi har utrolig med nettproblemer hjemme, det er tilogmed noen kanaler på tv en som ikke funker. Så nå har jeg tatt meg turen bort til mormor for å blogge litt til dere ( hadde vært hygelig vis alle kommenterte).

I natt så lå Kristine over til meg og Grete, HAHA det er litt rart å tenke på at vi klarte det uten internett. Men det var lenge siden Kristine hadde logge over, så det var utrolig koselig. I morgen er det morsdag, men jeg har ikke kjøpt noe siden vi sov litt lenge i dag ( voknet til middag) såe ja. Jeg har heller ikke noen bilder fra i natt, siden kameraet mitt har vært hos mormor.


Meg og Kristine en gang i høst♥

Hva har du gjort i dag / skal i dag?

-Marit Høiem

Jeg slutter..

Hei!

Nå har jeg endelig bestemt meg for å slutte. jeg har tenkt på det siden nyttår, men har ikke gjort noe med det før nå. Så jeg skal prøve å slutte så lenge jeg klarer, men man vet jo aldri når lysten kommer tilbake. jeg har funnet ut at dette ikke er sunt for meg og at  jeg bruker alt for mye tanker og tid på det. Og jeg vil få et mye bedre og sunnere liv nå som jeg skal slutte. Jeg elsker det, men jeg tror absolutt det er det beste for meg. JAJA
Bestemte meg for å ha mine naturlige krøller i dag, uvant etter som jeg retter det nesten vær dag..

JA, så fra i dag av så skal jeg altså ikke spise NOE godterier så lenge jeg klarer, kommer til å savne å bare ta en tur på butikken å kjøpe noe godt.
altså jeg slutter å spise godteri, ikke å blogge. Det var liksom ja, HAHA dør!

Ønsk meg lykke til, hade godteri!

-Marit Høiem

Inspiration

Hei!

Nå sitter jeg å kikker på bilder på we♥it, jeg elsker bokstavelig talt nesten alle bildene som er der. De er så utrolig fine!
Her er bare noen bilder i farta:


//we♥it

Hva syntes du om weheartit bilder?

-MArit Høiem

JIF

Hei på dere!

Nå har jeg faktisk nettopp stått opp, eller jeg sovnet i 6 tiden på sofaen såå. Sliten etter en lang dag i barnehagen vet dere. I dag begynner en ny sesong av frustrerte fruer, sick hvor jeg gleder meg. Men jeg kommer til å savne Grays anatomy, men det glemmer jeg jo da selfølgelig.. som alltid. Somsakt så ordnet jeg, Marlene og Grete en video i går, som jeg skal legge ut. Det er den derre norvegia reklamen, den med læreren og alle elevene. Vi laget den på hytta til Heidi også, men vi var så mange med så det var jo noen som ikke ville ha den ut på nette. Men den vi ordnet i går ble litt..... hmm......baborska . Ja dere kan nå se.

 

Her er den "orginale" :

HAHA, hva syntes dere?

-MArit Høiem

 

En ny jobb dag.

Hei!

Nå sitter jeg med Marlene oppe i stuen og spiser frokost, om ca et kvarter så stikker vi nedover til barnehagen igjen.
Blir så innmari koselig å se alle de derre småtassene igjen. De er så søøte! Videoen som vi laget i går kommer sansynelig vis ut i kveld, etter jeg har fått lastet den opp på youtube. I dag er det bare 9 dager igjen til vi stikker oppover til Narvik, fy fargeblyanter hvor vi gleder oss! Men nå tror jeg vi straks må gå, saau gud bai.

-Marit Høiem

Arbeidsuke

God kveld i stugon!

Gaamal norsk åsånt. I dag var første dagen i arbeidsuka, sorry for at jeg ikke har blogget tidligere i dag, men har bare rett og slett ikke hatt tid. Somsakt så har jeg og Marlene jobbet i barnehagen, det var kjempe koselig. Etter det har jeg bare vært med Marlene hele tiden, også var vi med lillebroren til Heidi på idretsskolen hans. SÅÅÅ ordnet jeg og Grete og Marlene en video som kanskje kjæm ut på bloggen. Å nå ligger Marlene over hos meg, så nå skal vi ned å legge oss straks, sååe.
*hint hint*

-Marit Høiem

Outfit eller no..

Hei, på Deg!

I dag har jeg og Grete hatt familie bursdag, så vi fikk besøk av 3 meningene våre. vi har spist masse kake og brus og nonstop og is, naam. Har faktisk tenkt å legge meg straks, skal jo på jobb i morgen (stolt). Og ukas leser ligger nå under lenker i sidebaren (skal få ordnet med bilde osv) så bare ta en titt innom Kristine Johnsen sin blogg. Og det første designe på designbloggen kommer etter innlegget her.
Skjerf // vero moda
genser // hm
tighs // bursdags gave

-Marit Høiem

En liten videoblogg

Her kommer da videobloggen som jeg og Grete laget i går, vi sier ikke så mye innteressant men kan jo være greit å ha. Ellers så har jeg laget en designblogg der jeg legger ut gratis design osv, så gjerne ta en titt på den her.
Hahe, gleder meg til arbeids uke i morgen.... bortsett fra at vi ikke vet når vi skal begynne, ehhee. Men her er da videoen:

 

Hva syntes dere?

-Marit Høiem

Da tar jeg kveld!

Nå skal jeg straks legge meg, skulle bare opdatere dere litt. Den videobloggen av meg og Grete legger jeg nokk ut i morgen, slik at det ikke blir så mange videoblogger på en dag. JAujau, har ikke akkurat noe mer å si enn God Natt og drøm søtt^^Good Night♥

-Marit Høiem

Meg & Grete

Heii!

Litt tidligere i dag så tok jeg og Grete noen bilder sammen + at vi laget en video som kommer littegranne senere.
Her er noen av bildene Hverfall:
DØØØR AV DETTE BILDE!!!!!!!!!!!!

-Hva syntes dere om bildene?

-Marit Høiem

Rettetang // Videoblogg

Heii!

Nå kommer videobloggen som jeg har lovt, har ikke hatt nett før nå såee. Og sorry vis det er mye klipping i videoen, men det va så alt for mye kødd så måtte klippe bort en god del. 
Det kommer en videoblogg til senere eller i morgen også, såe ja det e jo bra. Men her er hvertfall videobloggen.

 

Hva syntes dere?

-Marit Høiem

Lørdags morgen

God Morgen!

Nå har jeg bokstavelig talt nettopp stått opp, og jeg sitter å redigerer videoen som jeg har lovt også spiser jeg frokost.
Sorry for at jeg ikke blogget noe serlig i går, men nette var ute... igjen. I dag skal jeg absolutt ingenting, skulle egentlig til byen men jeg er ikke helt i form i dag såee. Men videoen kommer nokk litt senere på dagen!Hva skal dere i dag?

-Marit Høiem

Rændåm innlægg

Diialækt ja..Fant bare ikke noen passende overskrift. Faktisk aner jeg ikke hva jeg skal blogge om, det er jo ingenting anet som skjer her bortsett fra øving til prøve. Så ja, Jeg har tenkt å ordne en videoblogg i morgen om den nye rettetangen min. Som jeg fikk i bursdagsgave.  Så nå skal jeg straks ned å få meg litte granne søvn før det blir en ny skoledag i morgen. Natta


God natt

-Marit Høiem

I L.O.V.E Matte

Okei, ikke akkurat.. MEN jeg fikk 5 på matte prøven som vi fikk tilbake i dag! Jeg ble helt sjokkert, ble ganske glad egentli. Mattenerd lizzm♥. I morgen har vi enda en prøve, altså RLE prøve i kristendommen.. iKKE akkurat favorittfaget neeei.  Men nå hopper jeg i dursjen før jeg drar hjem fordi mamma skal bort, HAH har nemlig flyttet til mormor... Neida, bare liker å være enebarn i blandt. shnæks!Meg i nuet som..


Leser til prøve -.-

Har dere mye prøver fortiden?

-Marit Høiem

Ukas leser

Jeg har tenkt å begynne med den såkalte "ukas leser", altså den bloggen som kommenterer ofte og kommentarer som er realerte til innlegget blir ukas leser.  Bloggen til ukas leser vil stå i sidemenyen i en uke og jeg skifter vær søndag/mandag. Så vis du vil bli ukas leser så er det bare å kommentere i væi!kommenter i væi.
Frem til søndag så har bestevenninen min Lisa marie plassen i ukas leser.

-Marit Høiem

Inspiration

Heihei!

Unskyld for at jeg ikke blogget i går, men nettet var helt klikka. Men, eller jeg tror jeg blogget i går.. husker ikke (kan jo skjekke men gidder ikke..) hvertfall så hadde vi Naturfagprøve i dag, den gikk sån passe kan man si. Og vi har enda ikke fått tilbake samfunnsfag prøven, så den får vi vell ikke før uke 7. OOOg på fredagen så har vi RLE prøve (kristendommen).PS. Headeren jeg har nå er egentlig midlertidig, skal få tatt noen bilder ute tror jeg.

-Marit Høiem

Hei, Februar!

HEiia!

Nå er den første månden i 2011 over. Omg hvor fort tiden går, snart skal jo jeg og Marlene til Narvik og greier. HAha forresten så gikk brannalarmen på skolen min i dag, brannvesnet og alt kom. Men det viste seg at det bare var A. klassen som hadde svidd litt i mat og helsen. En liten pause fra norsken kan man kalle det. Senere i dag er det kirka så jeg må snart hjem og skifte (er hos mormor) siden jeg sølte sjokolademelk over hele meg på skolen i dag! OFF jeg DØØR!


Meg og Marlene på skolen i dag eller i går..♥
Genser fra Cubus.

-Marit Høiem

Marit Høiem

Marit Høiem

15, Trondheim

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits