mars 2011

yoghurt

nå spise vi yoghurt, naam! og vi ser på hotel cæsar, HHAA har ingen ting å si, jajja. Hadde vært hyggelig vis dere kunnekomme med forslag til hva jeg skal blogge om


søta♥


HEIHEi

HEEi, da satt jeg på skolen igjen. Har serriøst blogge problemer, aner ikke hva jeg skal blogge om. Vi "jobber" i hvert fall med et samfunnsfag prosjekt nå, og vi har snart midt time (tror jeg dør av sult). men vi snakkes vell hjemme.


HAHA heelt random

Høøsten

Marit Høiem


everyone have they`r own little space


// day 28

Litt random at jeg kommer med et slikt "day" bilde i dag, men jeg har jo hatt en slaks bloggpause og det er jo tross alt 28 dager siden jeg startet såå...

cornflakes

Nå sitter jeg hos Marlene siden vi har midttime ( blogger her hele tiden for Marlene er her vettu..) Vi sitter nå her å stapper i oss massse cornflakes, det er så innemari godt.

tjuesyvende mars totusenogelleveJa, HEi!
Nå er jeg absolutt klar over alt for lite og dårlig blogging fra min side, og jeg vil bare si at nå er jeg tilbake for fullt!
Nå skulle jeg egentlig vært i kirka, men jeg orket ikke å dra siden jeg ikke hadde noen å dra med.... for vell bare håpe jeg for komme meg i kirka nokk ganger slik at jeg kan komfirmere meg.
men vi snakkes vell litt senere da.

 

Skoleblogging

HEii

Nå sitter jeg i sistetimen på skolen og har samfunnsfag med marlene, Heidi, Sandra og Marthe. HAHa, jeg er lei meg for at jeg blogger så utrolig lite fortiden, men ja. Tror nesten jeg må fortsette med oppgaven. snakkes!


Nån randome bilder.Prøve prøve

God formidag!

Unnskyld for lite blogging i det siste, men har vært syk og nå som jeg har kommet på skolen så har det vært det eneste i tankene mine. I hvert fall så sitter jeg hjemme hos Marlene nå og spiser flettaloff og klippekrans. Dere skjønner av vi nettopp har hatt praktisk prøve i Mat og helse, gøy.. og etter det hadde vi naturfagsprøve, gøyere...

men nå skal vi spise oss ferdig før vi stikker opp på skolen og har litt kunst og håndt værk!
God morgen, Onsdag!

God morgen alle sammen!

I dag skinner solen som bare det, og himmelen er så blå som den ikke har vært på leenge. Jeg derimot sitter inne og er like syk som i forje innlegg. Ja, jeg er fortsatt syk, det er kansje et lite tegn til bedring, men dette går sakte skal jeg si dere. Men men, that's life... Nå skal jeg få i meg et rundstykke.


slenger med et bilde av Grete...

og et bilde av meg på det beste..

-Marit Høiem

Aller første videoblogg

Dette her var altså min aller første videoblogg, kall det hva du vil, det var i hvert fall meningen at det skulle bli en videoblogg.... for 2 år siden. Bare ikke mobb! Omg, se på meg da, ser jo ut som en..... potet. Okey, sikkert helt normalt å føle slik om seg selv i tennårene (håper jeg?) om noen år så sitter jeg sikkert å ler å sier ; så søøt.

Men nå sitter jeg er på sofan med te og doc og jeg får ikke sove! Jeg tror jeg blir gal av å være syk snart, håper virkelig jeg blir frisk om ikke lenge!

-Har jeg forandrett meg de siste 2 årene?

 

Søndag ja

Ja, da var det søndag igjen. Og jeg er like syk som på fredagen, om ikke mer. Sorry for lite blogging for tiden, men jeg er så syk og utstlitt at jeg bare ikke gidder. Vil egentlig bare sove men det går selfølgelig ikke, så jeg sitter nå her å propper i meg repsils og doc. Vil bare bli frisk! Er heller ikke så mye bilder som er relatert til innleggene, men det er fordi jeg ikke er i form til å ta bilder av noe. Og i hvert fall ikke av meg, ser ikke ut!Snakkes!

something is brown


// Day 12

SYK... igjen!

God morgen!

Nå har jeg nettopp stått opp etter en natt stappet med hosting, jeg blir jo bare værre og værre. I ett tiden skal jeg til legen (noe jeg IKKE vil) for å sjekke hva som går av meg. Håper jeg får noe med en gang, jeg MÅ bare på bursdagen til Kristine i kveld. Hun har foresten bursdag i morgen så da kommer det vell et innlegg til henne♥

Blidene er ikke fra i dag (gidder ikke ta noen bilder nå..)


Haade
-Marit Høiem

Life is a cup of tea and a magazine


// Day 11

Solfylt Torsdag

Heiii!

I dag våknet jeg til knallsol som skinte gjennom vinduet mitt,er så herlig med sol. Får skikkelig vårfølelse når det er så fint vær ute. Jeg lå meg skikkelig tidlig i går, så jeg kan si at jeg har vært.... glad i dag. Etter skolen dro jeg til byen med min kjære mormor får å få meg noen nye klær, utrolig koselig å dra til byen med mormor. Hun er så snill! innkjøpene kommer senere, må bare få tatt bilder av det. Nå skal jeg gå å mekke meg noe å spise før jeg sulter ihjel, hade!
You are my favorite♥

-Marit Høiem

Love Live Laugh


// Day 11

Videoblogg // Vinterferien 2011

Her er da videoen fra vinterferien i Narvik. Har brukt laang tid på å redigere den, eller jeg har egentlig ikke giddet så mye så har bare drevet med den noen ganger.

Ta på 480p, ikke at kvaliteten blir så veldig mye bedre men litt. ( Youtube ødelegger kvaliteten på filmene)

Hva syntes dere?

-MArit HØiem

Syk

Helloen!

Nå er jeg syk igjen, egentlig har jeg vært syk ganske lenge nå, forskjølet osv. Men nå følte jeg meg bare så dårlig at jeg holdt meg hjemme idag. Nå sitter jeg å ser på Home and away, blir helt rørt av å se på det noen ganger. Det er jo nesten som australiansk Hotel cæsar! Men tror ikke jeg gidder å blogge mer nå (vondt i hodet) Så vi snakkes!


Nån av de aller beste!Er du syk?

-Marit Høiem

This is life


// Day 10

Vår feeling

Hoppåhei!

Da var vi kommet til tirsdag, snøen smelter ute og en ny episode av Frustrerte fruer kommer i kveld. Av en eller anen grunn har jeg skikkelig vår følelse idag, lykkelig! Faktisk har jeg litt lyst å gjøre lekser og greier. Ikke stort som skjer om dagene, savner da jeg var i Narvik med Grete og Marlene, da hadde jeg bestandig noe å blogge om (når jeg først fikk tid til å blogge..) På fredagen skal jeg i bursdag til Kristine og på søndagen er det i bursdag til Grete og Ragna. 
Altså dette var en liten update, nå stikker jeg ned på rommet å får unna litt lekser. BYE.


Snakkes!

-Marit Høiem

 

It's something cute about everyone!


// Day 9

En vanlig Mandag

HeiHei!

Guud mandag elle saman! Ja nå er jeg da ferdig med første skoledag i uke 10, joho. Jeg kan bare ikke beskrive hvor lei jeg er av skole osv, og vet dere hva der er bare 40 dager til påskeferien. IKKE noe lenge. Men jeg skal ikke lage, vi lærer jo mye rart og nyttig hele tiden som vi kommer til å få bruk for senere i live ( ikke ironi). Men nå skal jeg få i meg litt middag før jeg skal få et nytt hosteannfall. ER så innmari forkjølet!-Marit Høiem

We all love pretty colour's


// Day 8

Søndag

HEihei!
God søndag alle sammen. I dag har jeg vært i kirka med Grete, HAha det var så søtt. Maange små barn som var utkledd i masse forskjellig. Nå skulle jeg egentlig vært på tur til vassfjellet, men neida, jeg er litt forskjølet og får ikke låvt. Akkurat nå  sitter jeg å glaner på 5 mila på nrk1, jeg kan nok innrømme at det blir en smule kjedelig i lengden..


Grete♥

-Marit Høiem

everyone need insperation


// Day 7

Grete

Heii, og god kveld

Nå sitter vi alle sammen her å ser på VM kveld, og spiser taco NAm! Men jeg tenkte å legge ut en video som jeg og Marlene laget til Grete som er søsteren min sin bursdag. Vi fikk ikke lagt den ut da siden vi hadde sunget inn en sangsom vi hadde laget, men siden jeg var forskjølet så ble de delene jeg sang på veldig.... sur. Så nå kan dere få se den , bare at jeg har fjernet litt av sangen.
Grete er jo da søsteren min, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten henne. Du er den som jeg kan si absolutt alt til og som alltid er ærlig med meg. Selvom vi har våre daglige diskusjoner.. så vil jeg bare at jeg elsker deg over alt på jorden og ingenting eller noen kunne ha erstattet deg!♥

 

Hva syntes dere?

-MArit HØiem

God morgen!

God morgen!

Eller jeg våknet ikke nå, har dursjet og sett på VM så take it esay! HAha, det er utrolig rart vær i dag, litt blanding av snøstorm og sol vær sine turer. Men I dag føler jeg meg litt bedre, og jeg skal snart bortover til mormor å spise Løøørdagsgrøt, NAM! Har egentlig INGENting å blogge om, men neste mandag så blir det "skidag" med skolen. Men siden det ikke blir oppdal eller vassfjellet så blir det twintip ski i skistua..snakkes!

-MArit HØiem

everything need light to see


// Day 6

Flytur // Videoblogg

Heii!

I dag er jeg syk, derfor har jeg ikke blogget noe i dag. Har nesten sovet hele dagen og hostet meg i hjel. Men her er en videoblogg. Enjoy!

 

Hva syntes dere?

-Marit Høiem

something beautiful can also get destroyed


// Day 5

Tooors dag

Heii!

I dag har det vært nokk en helt normal dag, bortsett fra at jeg hadde foredrag om Ravensbrück i Norsktimen, Det var faktisk ganske gøy (bortsett fra at jeg stod der å holdt inn et hosteanfall). Men ellers i dag har det ikke skjedd så mye, så har ikke noe spess å blogge om. Eller fikk meg ny rettetang i dag, eller den jeg hade før klikket så jeg fikk meg en ny graatis.
Litt son bilder fra i dag

-Marit Høiem

Accessories are a girl's best friend


// Day 4

Himmelen

Hei igjen!

I dag er det bare 144 dager til jeg tar meg turen til himmelriket, altså syden.. JEG GLEDER MEG. Vi skal til Hellas på en øy som heter Naxos og vi blir der i 20 dager, eller 3 av dagene skal vi være i Athen. Vi drar med tre meningene mine + noen av de vi tro med i fjord. GLEDER MEG GLEDER MEG GLEDER MEG GLEDER MEG GLEDER MEG GLEDER MEG!
Men akkurat i øyeblikket har jeg shikhoste, men jjjaaja

Miss it♥

Har du vært på Naxos før?

-Marit Høiem

Muffins

Hei !

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bunad prøving, off så slitsomt. Gleder meg til den er ferdig! I dag har det vært en heelt vanlig dag, ++ at jeg og Grete lagde muffinser til i morgen. HA de ble faktisk litt søte, og en smule god, hehe.
Fikk ikke tatt noe mer enn et bilde med iphonen til mamma siden kameraet mitt ikke hadde batteri, Typeistisk.

Men nå må jeg øve til et framlegg jeg skal ha i morgen, Ravensbrück. Gleder meg!♥

-Marit Høiem

We all need some energy when we are traveling


// Day 3

Back to Trondheim

Hei, god ettermiddag!

I dag er det første Mars, noe som betyr at vi er kommet inn i den første vår måneden. Heldig vis er det fortsatt litt snø igjen, jeg savner sommeren men elsker vinteren!
I går kom vi hjem fra Narvik, det var utrolig trist og vi satt å halvgråt på flyet til Leknes. Jeg skal lage en Narviktur video med bilder og videoer, tror kansje den blir i flere deler siden vi har gjort så mye og det blir for kjedelig med en alt for lang film.
MEN nå skal jeg til kirka på undervisning, snakkes.

Dette bildet var det flyvertinnen som tilbydde seg å ta, vi dødde nesten. Hun var kjempe snill!
Savner Narvik sån ærlig talt alt for mye! Men turen blir kansje (merk dere kansje) gjentatt i sommer vis vi får låvt♥

-Marit Høiem

Marit Høiem

Marit Høiem

15, Trondheim

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits