april 2011

Capri

Heihei.

Nå er da første skoledag etter en superfin påske over, for en nedtur. Jeg kan bare si at jeg er skolelei allerede, OOG vi var i kirken i dag, siste samling før komfirmasjonen, litt trist, men dere skulle bare vist hvor mye jeg gleder meg♥

Men til overskriften, ja jeg er altså blitt spurt av noen av vennene mine om jeg kan legge ut bilder fra fredagen før påsken. Vi var altså på capri og hadde det supergøy, så her er da noen bilder fra den dagen:Værsågod♥2. påskedag

Hei, Nå har jeg dursjet og stått opp og syklet bort til mormor. så her sitter jeg og blogger til dere, i dag er det overskyet, men det var herlig med sol et par dager. Og vet dere hva? JEG har klart å ødelegge kameraet mitt! så Det blir nokk ikke så mange nye bilder før komfirmasjonen min. JAJA, det var alt jeg hadde å si for denne gang.

Snakkes

Solfylt Påskeaften

God morgen

I dag er det påskeaften, hurra. Også er det sol i dag, herlig. Nå skal jeg snart på elkjøp med Grete og vi skal kjøpe et videokamera, ouii gleder meg. Eller hun betaler 1500 og jeg betaler 500 slik at jeg kan få låne det nesten nå jeg vil.  Senere i dag skal jeg nokk ut i sola å bare kose meg osv, men vi får vell ta det når det kommer. ♥

Outfit 22.04.11

Her er da outfittet for i dag, sorry for litt... uoversiktelige bilder..


bukse - bikbok
topp - bikbok
Bolero - vero moda

Marit Høiem

Ut i sola

Heii

Nå har jeg nettopp sett ferdig norske talenter og sitter å spiser salat med rundstykker ute på værandran i solnedgangen, kooos♥
I dag har det vært super fint vær, så jeg har vært ute i sola med Kristine, Marlene T og Annikken, altså venninene mine (lol). Vi gjorde ikke så mye mer enn å bare sitte i solen osv, men ja, vi snakkes vell senere.


Kristine♥


Marlene♥Snakkes♥

Langfredag!

Hei, og God morgen!

Nå har jeg stått opp, vært i dursjen og spist frokost, herlig. I dag er det sol, hurra! Har ingen planer for dagen, men ender sikker opp med å sykle rundt i boretslaget og kjede meg. 
I dag har lillesøsteren min Anneli bursdag, hun blir år2 år, hura for henne! Og jeg har også fått en ny lillebror i dag, i fem tiden eller noe slikt. Tenk at nå har Anneli og Lillebroren min bursdag på samme dag, rart♥
Men jeg har ikke noe mer å blogge om så jeg skal ned å ordne meg før jeg skal svare på spørsmålsrunden. Snakkes♥

Oslo!

Heii! 

Nå kom jeg nettopp hjem fra en herlig tur i Oslo! Unnskyld for at jeg ikke sa i fra eller noe, men kan vel ikke si noe anet en at jeg glemte det. 
Men det har vært utrolig fint i Oslo, vi bodde på Grand hotel i karl johan, der var det kjempe kjempe fint. Skulle bare ønske Michael jackson, Barack Obama eller Lady Gaga bodde der da vi var der!
Det har vært sol hele tiden mens vi har vært der, og rundt 20 varme grader hele tiden. Jeg fik kjøpt meg utrolig mye, jeg skal vise hva jeg har kjøpt i et eget innlegg, men her er noen bilder.Det har vært en utrolig koselig påsketur!
Marit Høiem ♥

Spørsmåls runde..

Hei!

Nå holder jeg på å bake kake, også skal jeg snart ut i sola! i Dag var vi ferdige klokken ti, herlig. Og jeg er også ferdig med å stå i kantinen såee, jeg skal bare i kirka en tur i kveld. 
MEn nå har jeg tenkt å ha en spørsmålsrunde her på bloggen, og jeg kommer til å svare på spørsmålene i løpet av uken. Mest sansynelig på videoblogg.SPØR I VEI!

UUtslitt!

Hei folkens!

Nå er det ikke så lenge siden jeg kom hjem fra "skolen" (stod i kantina). Jeg har faktisk stått i kantina 3 ganger i dag, helt utslitt er noe man kan kalle meg. Så nå sitter jeg å venter på at Frustrerte fruer skal begynne, også prøver jeg å slappe litt av før jeg skal i kantina igjen i morgen tidlig!

SOOL..... nå er det regn da..
Kulturuka - dag 1

HEi!

I dag var det da 1. dagen i kulturuka, altså en uke vi har på skolen vår med forestillingen, kafe, utstillinger, konkuranser, talentiaden og mye mye mer! I dag var det åpning og talentiaden for 1. og 7. klasse og Grete, Ragna og Eva var med. De var syykt flinke, men kom dessverre ikke videre..
senere i dag skal jeg ned på skolen og stå i kantinen.
Her er en video av Grete, Eva og Ragna nor de synger sangen som de sang i talentiaden!

 

Hva syntes dere?

Søndag..

 

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg oppe i stuen med min kjære søster og gjør absolutt ingen ting, eller vi snakket nettopp med pappa og Anneli på skype. Også kom jeg hjem fra kirka for ikke så lenge siden, det var nemlig ikke noen gudstjeneste da jeg kom. Stod opp tidlig for ingenting, så jeg skal komme meg i en gudstjeneste i 3 tiden. Ellers skjer det ikke så mye, men i morgen begynner kultur uka, og Grete skal være med i en talent konkuranse. 


love u♥
Middag hos Marlene!

Heiia!

Nå er det endelig helg, og neste uke er det kultur uke på skolen min, og uken etter der igjen er det påske! I går var jeg, mamma og Grete så heldige at vi ble bedt på middag hos familien til Marlene. Så i dag dro jeg og mamma (Grete skulle i bursdag..) til Marlene og vi spiste kylling og masse godt, og så hadde vi kake og sjokoladepudding og fruktsalat til dessert. Så nå sitter vi på rommet til Marlene og koser oss med kake. Det har vært en utrolig koselig kveld!

 
en reklame parodi:L

 

Hjemmedag

HEi alle sammen!

Nå sitter jeg i sengen min og leser om ungaren, jeg skal kansje ha framlegg i morgen skjønner dere. Meeen i dag hadde vi hjemmedag, jhohei! For dere som ikke vet hva det er så er det en dag der man er hjemme og rydder og vasker og lager middag, dessert og bakverk osv.. Så det var kos, men det ble liiiite granne stress på slutten, måtte passe på 3 ting sammtidig! Men en koselig dag, det var det.
I 8 tiden eller noe så dro jeg ut å jogget en tur med Marlene og Grete, haha herlig. Men nå skal jeg såve, Good night.


0 make up on heimedag

hva du sa for no

Naatta


Beautiful owl


// Day 36

Vår-feeling!

JA! Endelig er det blitt litt vår her i Trondheim også. Det har vært en så utrolig lang og ikke minst kald vinter at nå er det innmari deilig med sol og at snøen smelter. Nå har jeg nettopp, eller for en stund siden i hvert fall, komme hjem fra skolen. Helt grei skoledag, vi hadde norsk prøve som gikk greit nokk. Okei dette skole preike er sikkert ikke noe som inntreserer dere, men her er outfittet fra i dag:Skjerf - Bursdagsgave av Victoria ♥
Genser - Vero moda
Bukse - Vero moda
overnatting til Marlene<3

Heei!
sorry for lite blogging i det siste, men det er så mange prøver og innleveringer på skolen, så blogg lysten har ikke vært helt på topp.
I natt har jeg og Heidi overnattet til Marlene, siden vi har fri fra skolen i dag. Vi dro i går kveld på butikken og kjøpte inn ting til å lage milkshake, så når vi kom hjem laget vi dootsmilkshake. Det var kjempe godt og vi  klarte ikke å drikke opp alt, så det blir vel milkshake til frokost i dag. Nå ligger vi i sengene, og snart skal vi spise frokost. Har ikke noen spesielle planer for dagen, men finner vell sikkert på noe.
Glemte kameraet mitt hjemme, så her er ett bilde av meg og Victora som er tatt for en god stund siden<3

Marit Høiem

Marit Høiem

15, Trondheim

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits