mai 2011

god natt alle sammen

Ja, nå sitter jeg her i sengen min og ikke for til å sove. Slo foresten nettopp tannen min inn i nattbordet. AU!  Tenkte egentlg bare å si god natt til dere, siden jeg ikke har noe anet å finne på..

Sov godt og drøm søtt, og ønsk meg lykke til på Nynorsk tentamen i morgen♥

 

Anne lise - 15 år

Heihei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra  en regnfull tur med hunden min Perle... Men nå er det jo selfølgelig sol, det tordnet til og med i stad. Blir litt frustrert av dette været som vi har fortiden. Det blir faktisk sommer på Onsdagen (1. juni) Så da må det bare bli fint vær. 
I går var jeg i bursdag hos Anne lise, sykt bra kveld! Jeg tok masse bilder, det var ikke bare jeg som for rundt å knipset bilder med kameraet mitt, det kan man trygt si. Men her er noen av bildene.Hva syntes dere om bildene? 

stikker i bursdag!

Nå stikker jeg i bursdag til Anne-lise! Kommer sikkert mange bilder i kveld, må skynte meg nå!

Takk til Sandra pus for at jeg fikk låne denne søte onepicen♥

Kino!

Hei, og god Lørdag!

Jeg må nesten bare innrømme at jeg er helt forferdelig når det gjelder bloggen for tiden, men vi har tentamener og masse anet som foregår for tiden, så jeg må nesten bare fokusere på det. I går var jeg på kino med alle mine herlige jenter, vi så den nye Pirats of the caribbean, jeg syntes den va kjempebra! 
Det var en kjempekoselig kveld, det er lenge siden nesten alle av oss har vært ute sammen!

 

Ja der fikk dere i hvert fall noen bilder, senere i dag skal jeg i bursdag til Anne-lise. Så det blir nok noen bilder der i fra også tenker jeg. Nå skal jeg bare få tak i Sandra, hade. 

Sminken min

HEEi!

I dag hadde jeg norsk tentamen på skolen, og herre min hatt, det gikk ikke så super bra. I morgen har vi engelsk tentamen såe, kanskje det går bedre.
Men jeg satt og laget en video i stad der jeg viser noe av sminken min, så enjoy!

 

 

Hva syntes dere? 

Boka om meg

Heihei, og god Onsdag.

Nå har jeg ikke blogget siden søndag,to grunner til dette, lite innspirasjon også har jeg hadt det innmari travelt med noe som heter boka om meg. 
Dette er da et "prosjekt" som vi driver med i norsken på skolen hvor vi skal skrive en bok om oss selv, med masse bilder, fakta og fortellinger.  Denne boken skulle være ferdig til i dag så jeg og Marlene satt og gjorde det siste arbeide i går fra kl 2 på dagen til 1 om natten! Det sier vell litt..
Overtrøtt...

Nå skal jeg sove litt, eller nei, hade!

 

God søndags morgen!

Da var denne uken også ferdig, og det er fortsatt overskyet! Blir så irritert, jeg vil ha sol nå! Også ser vi jo at jorden gikk under i går, haha, det er jo åpenbart. 
I dag skal jeg gjøre absolutt ingenting, bortsett fra å rydde rommet å spise lasagne til middag, nam.  Så jeg har ingenting å blogge om heller, å jeg må fortsette med boka om meg, en bok om meg vis dere lurte på hva det var. Men vi blogges senere.

 Hade♥

jewellery

I går var jeg på city syd en tur med Kristine siden hun skulle kjøpe gave til Marlene. Så jeg fikk kjøpt meg et nytt smykke. Elsker det!


Day 5 // Canon 550d + 18 - 55mm f/3.fMarlene 15 år

God lørdag alle sammen!

åhh, nå har jeg ikke blogget på to dager eller noe sånn. Har hatt det innmari travelt, og på torsdagen fikk jeg ordnet meg pass etter å stå i kø i en og en halv time! Marlene hadde bursdag på torsdagen, GRATULERER SÅ MYE TIL DEG♥  I går feiret hun bursdagen sin noe som var utrolig koselig og her er noen bilder:
Bursdagsbarn!Gratulerer til bestevennine Marlene!

yellow baloon


Day 4 // Canon 550d + 18 - 55mm f/3.5Bursdag!

Heei, nå er det sent, haha. Jeg og Grete skal ned til bursdagsbarnet Marlene i morgen tidlig kl 7! Blir kjempe koselig, derfor burde jeg egentlig ha sovet nå. I dag har jeg vært i 50 års dag til søskenbarnet til mamma. Det var veldig morsomt og masse gode kaker fikk vi også. Tok noen bilder, men så gikk kameraet tomt for strøm..


IIIIIs kake♥

Tremeningene våre var jo også der, så det var  bare enda gøyere. Vi skal foresten til Hellas med dem i sommer!

 

God morgen!

Nå har jeg stått opp, ordnet meg og spist to herlige kiwier, hehhe. I dag er det SOL, hurra, men jeg tror ikke at det er så veldig varmt ute. Sol er bedre en ingenting. Nå skal jeg straks på politi stasjonen, ville bare si god morgen til mine søte lesere (som sikkert ikke er så veldig mange...) A pretty little dog
Day 3 // Canon 550d + 18-55 mm f/3.5

(hunden min Perle)

Superduper dag!

God kveld alle sammen!

Da er 17. mai snart ferdig for i dag, åhhh, det har vært verdens herligste dag. Tog, kafe, tivoli, byen, kafe igjen.., is og mye mye mer har jeg gjort i dag. Skulle ønske alle dager var som denne, men i morgen er det tilbake på skolen og jeg har bestemt meg for å satse alt fram til sommeren! 
Men nå skal jeg se videre på Frustrerte fruer, kommer kansje med et innlegg senere i kveld.Håper alle sammen har hatt en super dag♥
 

Outfit 17.Mai

Hei, nå har jeg vært på tivoli, og litt rundt omkring nede i byen. Utrolig koselig, jeg har hatt det kjempefint. Har regnet litt i dag, men har som dere ser overlevd. 
Jeg har hatt på meg nordlands bunaden min når vi var her vi bor, og gikk i tok og slikt, men når vi skulle til byen skiftet jeg til dette:

Buksen og blusen er fra vero moda, smykke fra cubus og jakken vet jeg ikke.

17. Mai

HURRA, Gratulerer med dagen alle sammen! 
Nå er det endelig 17. mai, og jeg, Marlene og Grete sitter i stuen og skal snart dra til byen. Vi har vært å gått i tog, og vært på cafe, utrolig koselig. Vi skal da på tivoli, hahaha, snakkes!

 HADE, ha en fin dag videre alle sammen! 

I morgen

God kveld alle sammen!

Nå sitter jeg å ser på singing in the rain, eller jeg kan ikke akkurat si at jeg ser på det, men det er nå det som er på tven nå. Jeg er egentlig stup trøtt, hello jeg sto opp kl 4 i morges! 
Jeg gleder meg til i morgen, begynner virkelig å få 17. mai vibber nå! Håper bare at det ikke begynner å piss regne. Det er typisk det..Det jeg har i munnen for øyeblikket... Skjønnte dere den, hahah øye (bilde ovenfår) blikket, hahahha.
Okei, okei, jeg har verdens verste humor! 

I HEART heart's


Day 2 //  Canon 550d + 18 - 55mm f/3.5Shorts

Da har jeg vært på fugletur. Jeg kom hjem kl kvart over åtte i morges, utrolig deilig å være ferdig på skolen sammtidig som de andre begynner! Etter jeg kom hjem sov jeg i ca to timer eller noe også ble jeg med min kjære, kjære mormor til byen. jeg Kjøpte meg en ny shorts, skulle egentlig kjøpe noe mer, men det ble ikke noe av det. og Nå har jeg nettopp kommet inn fra en joggetur med Grete.

Kjøpte den på hm, men husker faktisk ikke hva den kostet... sorry.


Fuglesang

Å heisann.

Nå har jeg faktisk klart å stå opp, er så innmari trøtt akkurat nå. Og snart skal jeg ut å høre på fugler å grille, men eg har ikke noe jeg kan grille... flått! Vil bare sove!Nå legger jeg meg

TRØTT! Jeg er så trøtt akkurat nå, aner ikke hvorfor, våknet jo ikke før i 12 tiden i dag!? Og i morgen skal jeg stå opp kl 4 på morgenen, har en følelse på at det ikke kommer til å gå så veldig bra. Jeg har i hvert fall ryddet rommet mitt i dag så føler meg mye mer opplagt og innspirerende. Men nå MÅ jeg nokk sove, natti.

Sov godt♥

Blu pearls


Day 1 // Canon 550d + 18-55mm f/3.5Starter på nytt

Heihei, Nå har jeg tenkt litt og bestemt meg for at jeg skal starte på nytt med 365 days, ettersom jeg har fått meg nytt kamera så tror jeg det blir mye morsomere. 
Som dere ser så har jeg skiftet litt på designet, men headeren er bare midlertidig. just as u know. Nå skal jeg ha fotoshoot med Grete, så jeg begynner med de første bildene i kveld eller noe.

 JAA.. her har dere Grete♥

sniktitt

HEHE, i går tror jeg detvar så fikk jeg to bilder fra fotoshooten jeg var på på onsdagen. Jeg får se resten av bildene en anen dag, men jeg tenkte å vise dere de jeg allerede har fått.


Hva syntes dere?
God morgen!

HAHA, kansje ikke, men jeg har stått opp for ikke så leng siden, også har jeg dursjet og stellet meg og tatt masse bilder. Jeg aner ikke hvordan jeg skal klare å stå opp kl 4 i morgen tidlig!? Nå sitter jeg og Grete og har en av våre daglige diskusjoner "ikke ta det personelig, men jeg er myyye penere enn deg" Det er Grete sin faste setning... 
I dag skal jeg ikke gjøre noen ting, bortsett fra å rydde rommet, og å be til gud om å få sol snart!

 Toppen er fra Only og smykket er fra Glitter♥

innkjøp!

Nå har jeg nettopp sett på lørdags filmen på tv3, utrolig bra film egentlig. Men jeg er stuuup trøtt, så her er det jeg kjøpte på city syd i dag.


alt er fra only.

srry for dårlige bilder, men de bildene jeg hadde tenkt å bruke klarte jeg selføølgelig å slette..Koselig dag på City syd

God ettermiddag søte små!

Nå har jeg kommet hjem fra en kjempe koselig dag på city syd med Heidi og Marlene. Jeg kjøpte meg en topp og en shors som jeg kan vise dere i et annet innlegg. har koset meg masse denne lørdagen og det håper jeg dere også har. 


Buksen er fra veromoda og geseren fra bikbok

 

city syd

Hei, nå må eg skynnte meg, men skal på cityn nå. HADEDeilig med regn

Nå har jeg kommet inn for ikke så lenge siden, etter en tur ut i rengnet. Dere aner ikke hvor det regner her, jeg er så lei, vil ha sol! Vi tok en del bilder ute, hahah, og vi filmet en god del også men de kommer nokk ikke ut på bloggen. I morgen skal jeg på City med Heidi og Marlene, så det blir vell kosHva syntes dere om bildene?

Gjett hvem som har fått seg mac

JEG HAR DET!

Nå sitter jeg å spiser pizza og ser på Norske talenter, og vet dere hvem som har fått seg meC, JEEEG. Jeg er så happy nå, kunne ikke ha vært lykkeligere. Jeg dro å kjøpte den for ikke så mange timer siden med Marlene, Grete og mamma. jeg er så HAPPY! 
Det ble ikke noe tur på oss i dag, siden det regnet så fælt, så vi satt inne og spillte kort. Og på mandagen skal jeg på fugletur kl 5 om morgenen for å høre på fugler!? Gruer meg er det eneste jeg kan si.

HAPPY♥

Ut på tur

Hei, I dag skal jeg på tur i skauen. Og man kan trygt si at det regner ute, perfekt og jeg som ikke har onklige turklær engang. Får vell håpe på det beste. og jeg skal få mac i dag eller i morgen, jippi! Gleder meg syykt.

 
Snaaaks! 


herlig dag

Da var enda en dag ferdi, og det er snart 17. Mai, Hurra! Som jeg sa i forje innlegg så har vi vært på Falstad i dag, som er en fangeleir fra 2. verdens krig. Det va kjempe intressant og jeg lærte utrolig mye, og så tok vi masse bilder selfølgelig.
Vi fikk også en foto oppgave, hvor vi skulle ta et bilde og skrive hvorfår vi tok akkurat det bildet. Så skulle vi henge det opp på veggen, kooooooselig.

Kjempefin tur, bortsett fra at det tok nesten en og en halv time med buss for å komme seg dit. I morgen blir det tur med skolen da. Kan bare si at det ikke er så innmari mye teori fortiden, men suger at været plutselig ble så dårlig.
Falstad

God morgen søte folk!

Nå har jeg nettopp stått opp, og jeg sitter her sammen med Anneli som sitter å synger på mikkel rev, hehe. Pappa og Anneli har vært her en uke nå, og i dag skal de dra, trist! I dag skal jeg med klassen til Falstad, tror det er en fangeleir eller noe, så det skal bli.. intressant. 
Men nå skal jeg få i meg noe mat før jeg sykler nedover til skolen.Jeg har forresten kjøpt meg kamera veske, kjøpte den i går siden jeg fant ut at jeg måtte ha noe jeg kunne ha kamera i.

 

Onsdag med sol

HEi, nå har vi midtime men skal straks ned på skolen så dette blir ett kort innlegg. Jeg og Lisa Marie er hjemme hos meg. og ja, hade.

haade

Sol og GrillingI dag, eller i ettermiddag kan man si, dro jeg, mamma, pappa, Grete og Annelig ned til Marlene på middag. Vi skulle grille, og været kunne ikke ha vært bedre. Vis dere ikke viste det, som dere sikkert ikke gjør siden jeg ikke har sakt noe om det på bloggen, så har pappan min og lillesøsteren min Anneli kjørt til Trondheim fra Narvik i anledningen til min konfirmasjon. Det er så utrolig koselig å ha dem her, men de skal desverre dra på torsdagen. 

Tilbake til grillkvelden, vi spiste masse god mat og dessert og vi tok en million bilder og spilte fotball og lekte. Det var i allefall super koselig, nå skal jeg se videre på mgp før jeg går å legger meg. Jeg skal foresten til fotografen i morgen å ta konf bilder, gleder meg!

Leeenge siden sist!

Hei!

Nå var det lenge siden jeg har blogget, men nå er blogglysten tilbake for fult. I går kjøpte jeg meg speilrefleks kamera, ååå, jeg er så glad. Også hadde jeg konfirmasjon på søndage, det var nokk en av de beste dagene i mitt liv.
I dag har jeg vært med skolen på noe som heter Newton eller noe sån, og tatt masse bilder. Var egentlig ganske gøy, men her er noen av bildene jeg tok.

 Nå skal jeg ned til Marlene å grille, hade!

Marit Høiem

Marit Høiem

15, Trondheim

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits