juni 2011

Ny blogg?

Hei, nå er vi fortsatt i oulu! i dag har vi badet og solet oss, er så utrolig digg, nå daffer jeg og Grete bare litt av på verandraen før vi skal på en resturant i byen, koselig!

Men, til overskriften.. Jeg lurer litt på om jeg skal skifte blogg. Jeg har tenkt på dette lenge, og har til og med laget en ny blogg, men jeg klarer ikke å bestemme meg! Jeg har hatt denne bloggen i 1 år og 10 månder, så når jeg laget den så kom jeg på et litt vanskelig navn til bloggen som sikker ingen som har vært innom husker... Såå, dere må nesten hjelpe meg å bestemme meg. >her< kan dere besøke den "nye" bloggen.Hva syntes dere jeg skal gjøre?

oulu

Nå er vi kommet til oulu, noe som jeg skulle fortelle dere i går, men som ble glemt. Men, etter 10 timer i bil så er vi fremme i en solrik, varm og kjempefin by. vi kom fram i 7 tiden i dag, så er ganske trøtt, i og med at vi kjørte halv 9 i morges. I morgen blir vi mest sansynelig å dra i badelandet på hotellet og på stranden.... kommer med bilder, vis vi fortsatt har nett da.. Men her er noen bilder fra bilturen og da vi dro på stranden en tur.

God morgen

I dag er det altså overskyet igjenn, skulle rett og slett ønske at det kunne være sol hele sommeren! Men vi bor i Norge så det er jo ikke akkurat noe man kan forvente.  I dag har jeg ingen andre planer enn å dra til byen og pakke litt, hva jeg skal pakke til får dere vite litt senere, må stikke nå!En dag i sola

I dag har det serriøst vært helt blå himmel, har nesten solet meg i hele dag. Det er bare så herlig, ahh skulle ønske det kunne være slik vær dag, men i morgen blir det dårlig vær igjenn..
Slikke sooool

Nå stikker jeg ut i solen og soler meg, det er fint vær her, tenk på det! er ikke meldt så fint vær fremmover, så må bruke solen man får!


Sorry for webbilder..

Er det sol der du er?

bilder fra Lørdagen

På lørdagen var jeg i mitt aller første bryllup, noe som var utrolig gøy. Jeg og Grete ble kjent med to kjempesnille jenter, og var med dem det meste av tiden. HAhah, det var jo noen gutter der også, og vi snakket jo litt med dem og slikt, også spurte de om vi ville bli med inn i campingvogna deres å finne på noe. Haha, jeg dør litt når jeg tenker tilbake på det siden vi hadde nettopp kommet inn å hørte på musikk og skulle til å spille kort da jeg og Grete måtte hjem. Siden vi har to småsøsken som skulle sove, dere aner ikke hvor sur jeg ble resten av den kvelden, meen thats life..


Sett et spøkelse?

See så søte, Anneli og Isabella

På vei hjem fra Tromsø, litt over 5 timer i en bil med unger som skriker!new earrings
Kjøpte dem i går på bikbok, og skal bruke dem i brullypet i dag. Gleder meg!♥

Tromsø kos

Da er vi kommet til Tromsø, det er superfint her, og det er til og med sol her! har nettopp kommet inn fra en liten tur i byen og middag på egon, så tror at jeg bare skal slappe av og kose meg resten av kvelden.
I morgen blir sikkert en stresset og slitsom dag, men det blir sikkert gøy.
 Er så koselig her!

Santansaften

Som dere alle vet så var det santansaften i dag.. går. Vi her i Narvik var så heldig å få sol i dag å så solen hele tiden siden vi er så langt nord. Tok et bilde, det samme som vi tok i fjord kl 12 på santansaften.


2010
2011Outfit 23. juni

Topp // vero moda
Bukse // bikbok 

Smykke fra bikbok

Hva syntes dere?

God morgen

Nå er det torsdag, helt utrolig hvor fort tiden går. Føles jo ut som vi kom hit i går. I morgen kjører vi til Tromsø med 6 stykker i bilen, hhaha. Så nå skal jeg ned i byen å se om jeg finner en ny kjole, eller noe som jeg kan ha på meg i bryllupet. Men ha en fin dag alle sammen så snakkes vi nok senere.En sommerdag

hei, nå har jeg redigert en ny video til dere! Kjedet meg egentlig veldig mye, så bestemte meg får å resigere sammen noen videoer jeg tok en dag vi var på byvandring. Det var masse sol og utrolig varmt.

 

Ta på 720px! Hva syntes dere, og sorry for at jeg ikke er så flink til å holde kameraet i ro!

drar til Tromsø i helga

Hurra, vi skal til tromsø by på fredagen, Jeg skal nemli i mitt aller første bryllup til helga, vi tar turen oppover med bil til tromsø på fredagen og drar hjem igjen på søndagen. Har aldri vært i et bryllup og ikke i Tromsø heller, men det kunne fått låv til å være sol der i helga... Det er meldt regn, kaldt og vind, deeeilig. Men vi får bare gjøre det beste uttav det.

Men nå skal jeg såve, god natt!

Noen som har noen forslag til hva man kan gjøre i tromsø?

Gårdagens innkjøp

HEi, og unnskyld for ikke noe blogging i dag... igår kanskje. Men jeg kan bare si at jeg rett og slett ikke giddet, har bare vandret rundt i byen i dag og prøvd å finne en kjole. Meen her er innkjøpet fra i går? hmm mandagen i hvert fall!

hm // ring


hm // veske ( den er mye finere i virkeligheten, bare jeg som feila litt)hm // solbriller
 

Vi rakk jo ikke å gå innom noen andre butikker enn hm, så derfor er alt her derifra.

buenas noches

Haha, gadd ikke skrive god natt til overskrift, føler at jeg har brukt det veldig mye. Så for dere som ikke vet hva overskriften i dette innlegget betyr så er det god natt på spansk. lol. Men jeg skal sove nå, så innkjøpet mitt kommer i morgen, sorry. GOD NATT alla i hop... feile med svensken..

♥ Det er faktisk meldt fint vær igjenn på torsdag, da blir det soling ja!

 

Bytur

I dag skulle jeg og Grete stå opp tidlig for å gå med Anneli til barnehagen før de startet å spise frokost.. Men selfølgelig kom vi alt for sent. Jeg og Grete endte opp i byen, og jeg var uten penger... Helt til pappa kom nedover med pengboken min. Kjøpte ikke så mye, men noe som jeg kan vise dere senere.

Jeg og Grete stikke ned på reman nå!

Stranda

I dag har jeg vært med Grete på ei strand her en plass. Det var utrolig koselig, selvom det har vært overskyet. Haha, føler at jeg skriver veldig mye om været for tiden, men det er jo sommer og da vil man ha sol! Jeg tror at jeg skal prøve å få ordnet en videoblogg litt senere i kveld, er ikke sikker men kanskje.Hva syntes dere om bildene? 

God morgen

Nå kom jeg nettopp ut av dursjen etter å ha sovet i nesten tolv timer! Har spist frokost og alt slik da men. Nå skal jeg straks ut å finne på noe, det er ikke like fint vær i dag som i går, men det er brukbart, hahaa. Har egentlig ikke tid til å blogge akkurat nå også sitter jeg å klør meg i hjel på alle myggstikkene mine!Ha en fin dag alle sammen, snakkes senere!


Skype med Marlene

Nå sitter jeg å skyper med Marlene som er borti Trondheim. Etter vi kom hjem fra ballangen i dag så dro jeg og Grete, Anneli, Kristian og Eliane ned til torget for å se på pappa som spilte en liten konsert med Ekka. det var superfint vær da også, men her er noen bilder.

Det er så herlig med så fint vær, skulle ønske det kunne bli sånn vær hele sommeren♥


Skyfri himmel i Narvik

ahh, for en deilig dag det har vært i dag! Jeg, Grete, pappa, Eliane, Anneli og kristian dro til ballangen camping å badet. Det er så utrolig fint vær her i dag, så vi lå å solet oss en god stund. Men gidder ikke skrive så mye, skal ut i solen igjen. Må jo nyte det så lenge jeg kan.


Narvik

Da var jeg kommet til Narvik, endelig, her er det super fint vær og knall sol! I morgen skal vi til Ballangen, vi skal bade å kose oss. Men er så innmari trøtt så må nok legge meg nå.
lillesøster


og lillebror

bildedryss fra dagen i dag

Et ord, sol! og bildene  som hører til ordet..

Vi har vært på byvandrig og på lian vatenet å badet. En av de fineste dagene jeg har hatt i år, alt har bare vært perfekt! kommer sikkert flere bilder etter vert ( har en milionbilder), men nå må jeg vell begynne å pakke.

 

Capri

Hei og god kveld.

Min aller siste kveld her i Trondheim før jeg flytter til Narvik... i en måned. I dag har det vært en fantastisk dag, skal vise dere bilder straks, men tenkte å vise dere bildene fra capri som jeg lovet dere i går.Litt femtene juni

Hei, god kveld!

Nå er det bare 2 dager til sommerferie, tenk, jeg føler at det nettopp har vært jul og alt jeg.. I dag fikk vi igjen mattetentamen, jeg fikk 5- men hadde håpet på en 5 er. Jeg får i hvert fall 5 på kortet nå til sommeren. Har også vært på capri i dag (en resturang) med noen av vennene mine, det var utrolig koselig! kommer bilder fra det i morgen, sover til mormor siden mamma er på jobbting blahblah osv... så får ikke nett på pcen min..Gira på sommer

Haa, nå er klokken halv ett og jeg ligger i sengen min og tenker på sommeren og ikke for sove! Jeg gleder meg bare så mye til jeg skal til hellas, til varme og sol, det blir bare så herlig. Men det er så innmari lenge til, så jeg ligger her å tenker på alt vi kan gjøre det også får jeg så vont siden det er så innmari lenge til.. Dere skjønner hva jeg mener.

Vil dere også ha sommerferie?

Blu nails

Herlig dag!

I dag hadde vi friidrettsdag på skolen, jeg hadde langt i fra trodd at det skulle bli så gøy som det var. Hadde nok også noe med at jeg kom en kjempebra gruppe, jeg sprang til og med saffet, fri villig! Men jeg tror jeg trengte denne dagen.. etter konfirmasjonen til Marlene, haha. Meeen nå skal jeg se på Frustrerte fruer♥.snakkes.

Konfirmasjonen til Marlene

Hei, og god morgen alle sammen!

Nå sitter jeg her på rommet til Marlene, sammen med henne på pcn. Hun ble jo konfirmert i går, det var en super herlig dag. Vi dro jo i kirken først, og siden hun er katolsk så ble hun konfirmert i vår frue kirke, som er en utrolig fin kirke. Etter kirka så dro vi hjem til marlene og spiste og koste oss, ja, bilder sier jo mer en tusen ord såå..

innkjøp

Nå skal jeg da vise dere hva jeg kjøpte i byen, før jeg legger meg. Skal jo i konfirmasjon i morgen til kjære søte marlene♥ blir sikkert en super dag!

toppene og shortsen er fra hm, kjøpte også en bh og noen sokker men tok ikke bilder av de.

 

Vi bare elsker regn!

Hei, i dag har jeg vært i byen me Grete og mamma og mormor. Kjøpte meg litt  klær der, viser de i et innlegg litt senere. Har egentlig vært super fint vær i dag, men da jeg og grete var ute å spillte badmington begynnte det plutsselig å pissregne, tordne og lyne. Så da bestemte vi oss får å ta noen bilder, her kan dere få se dem:

Hva syntes dere om bildene?


Sov godt

Det skal i hvert fall jeg, jer er stup trøtt akkurat nå! Og i morgen skal jeg til byen med mamma og Grete for å kjøpe sommer klær ol. siste helgen før jeg og Grete drar til Narvik! Tenk at det er bare 4 skoledager igjen av 9. SYK er det.
Men nå sklir øynene min igjenn.

 HAHA, merker at det blir mye bilder av meg for tiden, men er man syk så er man syk. ( er ikke så syk nå da) ÅGUD jeg dør litt av meg selv nå, er så innmari trøtt!

Pizza party!

Eller kanskje ikke, bare jeg og Grete som driver å lager pizza og så skal vi sette på en film. I dag har det vært fantastisk vær, bortsett fra nå så er det sol og det rengne og det tordner og lyner. Jeg var hjemme fra skolen i dag også, kjente virkelig at parasettene fra i går hadde gått ut i morges. Men nå skal vi stappe i oss noe pizza.

Snakkes♥

bilder fra i går

I går var det jo knall sol, så jeg tok på meg en shorts og syklet nedover til Marlene ( egentlig syklet jeg ned til henne, også bestemte jeg meg for å ha på shorts, så da syklet begge opp til meg og ned igjen) Jeg fikk til og med skille siden jeg hadde på meg sokker. Jeg og Marlene møtte også Heidi og Sandra, vi endte opp med å bare sitte på banen og kose oss i godværet.

Today

I dag har jeg vært syk, haha, før var jeg faktisk aldri syk og nå er jeg det hele tiden! Har hatt innmari med hodepine i dag, men etter  å ha tvingt i meg 3 parasetter føler jeg meg mye bedre. Heldig vis for det, har prøve i spansk i morgen også skal jeg i konfirmasjon i helga. 

Hade

Bilder - Marit og Marlene


Best viss dere tar videoen på 720p 

Gjesteinnlegg fra Marlene

Heei!

Marit er nå nede å dusjer og synger, så jeg fikk låne macen hennes i mens. Når hun er ferdig, skal vi øve til mattetentamen som vi har i morgen(yeey!!!! -.-)  men først skal vi bare slappe av etter en kjedelig og slitsom skoledag. Vi hadde matte de fire første timene, noe som var ufattelig kjedelig, og nå skal vi sitte resten av dagen å med mere matte, så matte blir det sikkert nok av for oss. Et bilde av Grete og meg ifra bursdagen min.

 Hilsen Marlene <3

Fine dager

I dag er det sol igjen, så jeg og Grete tro med mamma til lade på tur. Var veldig koselig, kom til en liten søt kafe og spiste lunsj før vi gikk hjem igjen, tok selfølgelig masse bilder, men nå skal jeg ut å sole meg, hade.Who says

HAHA, sangvideoen havnet på bloggen alike vell. Heldig vis så er det ikke så mange som leser denne bloggen så tror vi overlever. Men her har dere den, ikke sangstjerner akkurat..

 

 

TA PÅ 720p!!!!!!!!

Parodier

Hei, nå kjeder jeg meg, jeg å Grete skal straks prøve å spille inn en sangvideo, men tviler på at den havner på bloggen. Nå tenkte jeg at jeg bare kulle legge ut noen reklame parodier eller remakere, kall det hva du vill. Noen som jeg og vennene mine ordnet for en stund siden. Må vell få ordnet noen nye før sommerferien kanskje.

 

Håper dere tar dere tid til å se dem.
Hva syntes dere? 

Pizza snart

Hei, nå driver jeg å lager hjemmelaget pizza, noe som er det beste i hele verden. I dag er det sol, men er litt for kaldt til å sole seg, trist. I dag har jeg jobbet en god del med matten, har tentamen på tirsdagen og jeg må bare få en 5 er! 
Jeg har også fått alle bildene fra konfirmant fotoshooten, men kan ikke vise dere dem, siden de er låst inne på en cd. Men det ble et ganske bra resultat!

Var også på kino i går, vi så Vann til elefantene, verdens beste film, jeg elsket den rett og slett. Tror jeg gråt gjennom halve filmen, også er det jo robert pattinson som spiller i den, kan det bli bedre?
MEn nå skal jeg spise pizza så vi snakkes. 

Går å legger meg

God kveld!

Dette har absolutt vært verdens kjedeligste dag, har ikke gjort noen værdens ting. Egentlg så er det jo litt deilig å bare slappe av, men det ble litt for mye av det i dag. Har sett på Harry potter og dødstalismanene og på paradise hotel, også ligger Ragna over, men med de to for jeg ikke være med. Men ja, nå slutter jeg å klage og går å legger meg, så for jeg heller finne på noe mer i morgen.
Se så søt hun er da, lille søte søstra mi, er så fantastisk sinnsykt glad i henne!

God natt!Torsdag og fri

Hei hei!

I dag er det jo ikke skole, hurra! Hunsker ikke helt hvorfor, men tror det var noe med påsken eller noe. Vet ikke helt hva jeg skal finne på i dag, har ikke gjort noe heller. Har litt hodepine og litt vont i halsen, så kommer nok ikke til gjøre noe spessielt. Den hårkuren jeg prøvde i går er virkelig å anbefale, bare bland sammen et egg og litt olivenolje og fordel det i håret, og ta en pose over i ca 20 min. Så må du huske å gni håret med shampoo FØR du skyller det, bare slik at dere vet det. 
Nå tror jeg at jeg skal få mekket sammen en liten videoblogg til de få leserne som jeg har, snakkes. 

Snakkes vell senere!

Hårkur

Nå sitter jeg faktisk med en pose over hodet. HAha, er jo ikke låv det da, men har nemlig smurt håret mitt med egg og oliven olje. Har gjort det 2 ganger før, fikk ideen fra Tcmn sin blogg for veldig lenge siden. JEg syntes håret mitt blir mye glattere og vokser mye fortere (aner ikke hvorfor) når jeg gjør dette, så skal begynne med det en gang i uken. 
Dere får se resultatet senere i dag. Skal i hvert fall aaaldri få meg kort hår ( haha, hadde egentlig ingenting å gjøre med dette innlegget men se på bildene da! )

Naxos

Hei igjen alle sammen!

I fjord var jeg på Naxos som ligger i Hellas med masse folk. Det var en av de beste sydenturene jeg har vært på ( har vært på 3, og alle var egentlig like bra på foskjellige måter). Og for en stund siden bestemte vi oss for å dra dit igjenn med de samme folkene, bortsett fra to stk som ikke skal være med, og to av  tremeningene mine som skal være med. Jeg gleder meg så utrolig mye til denne turen som skal vare i 3 uker! Klarer rett og slett ikke å vente. Men jeg tenkte at jeg kunne vise dere noen av bildene vi tok på turen i fjord. HERLIG!♥

Litt sommer... Endelig!

Hei, og god langhelg!

Nå er det  helg, fra i dag til søndagen,digg. Nå er det til og med litt sol, så jeg skal snart ut i solen å sole meg samtidig som jeg venter på Grete, siden vi skal til byen. Det er en del skyer, så det er litt skygge nå å da, skulle helst hatt helt blå himmel jeg.

 
Elsker sommerern, 1. juni!


Marit Høiem

Marit Høiem

15, Narvik

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits