juli 2011

Bestemt meg

Nå har jeg bestemt meg for å skifte blogg til hmmarit.blogg.no , just slik at dere vet det. Skal ha slike måndtlige updates her på bloggen, slik at jeg ikke slutter helt her liksom. Men jeg syntes virkelig at jeg trenger en ny start, nå som jeg har fått meg nytt kamra og jeg har forandrett meg så utrolig mye siden jeg startet denne bloggen. Men jeg syntes det er litt gøy å se hvor utrolig dårlig jeg var til å blogge før,  og å se på gammle bilder. Derfor kommer jeg ikke til å slette denne bloggen. Håper dere vil følge meg på min nye blogg, sees!ha-ha hade!

en herlig dag i oulu

Hei, I dag har jeg lagt ved basseng kanten og koset meg. Har til og med fått panik å så livet mitt i revy, sån ærlig talt! Har også vært inne i byen med familien på resturang, kan trygt si at det er mye styr med 2 småe unger! Men her er noen bilder fra dagen:

Nyter

Nå har jeg nettopp kommet opp på rommet etter en herlig frokost, og nå stikker jeg ned til bassengen med Grete. Har tenkt å sole meg til jeg blir svart! Jeg bare nyter solen mens vi er her, for i narvik... haha ja. Men må stikke før Grete klikker her.

Min grete <3


Marit Høiem

Marit Høiem

15, Narvik

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits