september 2010

videoblogg! lol!

Heihei!

Jeg er syk i dag også, så jeg er hjemme. Grete er stokket til ctyen med noen venner og jeg er støkk her hjemme alene. Men den videoen som jeg snakket om i går har jeg iværtfall fått redigert så dere kan få se den.
Men jeg må bare si IKKE MÅBB! VI KJEDET OSS VELDIG! bare sån at dere vet det.

det ble noe feil med lyden, tror den kommer litt før bildet.

hahah, hva syns dere?

-Mt8

 

Good nigth(?)

Heihei!

nå skal jeg straks legge meg, men jeg tenkte å dele et lite innlegg med dere. I morgen har Grete å de avspasering, suuuurt! Men jaja, vi har orden en video som jeg legger ut i morgen elns. Kos dere med den sier jeg bare, pluss at vi ordnet en sån intervju video, som vi gjor får et og et halvt år siden på nytt.


elske dæ<3


<3<3<3

nytt toppblad i posten:L

-Mt8

Hodepine.no

off!

nå har jeg vært hjemme i snart en time pga hodepine som F***! Så vidt jeg greier å se på pc skjermen. Nå skal jeg bare ligge på sofaen med en kald klut på hodet, det blir herligt å kvile hode litt. Haha, i dag hadde vi mat og helse, det er så utroli koselig med heimkunskap spør du meg og i dag laget vi blomkålsuppe noe som jeg aldri hadde smakt før og vi har det slik at vi nesten må smake. Jeg syntes ikke det var så ille som folk sa så ja..


weeb cam-.-

-Mt8

outfit 29/9-10

HEYA!

Og god morgen. I dag er det..... onsdag ja, og en ny skoledag til fire. heldigvis er det mest sonne uteoriske fag så det går vell bra. Jeg gleder meg syyykt til det blir helg igjenn, da blir det 2 uker med daffing hos pappa.

her er da outfittet i dag:


hvit genser: bikbok
skjerf: vero moda
bukse: vero moda

-Mt8


TUR!!

hello!

som sakt så har vi vært på tur med skolen i dag, noe som egentlig var ganske koselig. Her er noen bilder fra turen: 

<3

-Mt8

Anbefaling!

hei!

nå har jeg nettopp kommet hjem etter en lang tur med skolen. Det var egentlig kjempe koselig og jeg fikk tatt en del bilder dere skal få se senere i dag. Akkurat nå tenkte jeg å anbefale et produkt fra sexyhair.Straight Sexy Hair Smooth & Seal
Dette er en varmebeskyttende spray som også hjelper til med å glatte ut og ikke minst holde håret mykt og glatt. Den inneholder stoffer som forsegler håret slik at det ikke tar til seg fuktighet, som er den vanligste grunnen til at håret bruser seg eller krøller seg igjen.Denne sprayen er lett å fordele i håret og virker ikke klissete, den gjør håret silkemykt og det holder seg rett leeeeeenge ! 

Pris:
Ca. 250 kroner i frisørsalong, men du finner den billigere på nettet. 

har du denne ?

-Mt8

 

Byen

Heia!

I dag var jeg i byen, det va urtolig herlig å dra te byen igjen. Har ikke vært der på drit lenge! Jeg var der med grete (greteeterg8.blogg.no) og mormor får å kjøpe nye kler å sån, men endte opp med å bare å kjøpe en genser.denne, har den i rosa, lilla, en med svarte striper og en som jeg og grete deler på som er blå.

-mt8bildan!

Heiu!

NÅ skal jeg endelig legge ut bildene fra fredagen, gidder ikke å skrive så mye. Har nettopp vær ute å syklet med grete såe..


marlene puz, <3
popcorn!<3


lisa-marie, kristine og grete!<3

aww<3<3


haha, marthe datt:L


kristine søta<3


værdens beste!<3


<3<3


:L:L:L:L:L:L:L:L


alle tok tuuusen bilda!<3


marthe jah,..<3
2009                                                                          2010

det var en kjempe koselig kveld<3<3

-Mt8

Æsj, bilde tingen på blogg.no!

Heihei!

nå har jeg endelig fått lastet bildene fra fredagen inn på pcn, det var over 600 bilder! Men det er ikke rart får vi tok jo bilder heele tiden. Men nå når jeg skulle laste det inn her på bloggen så går det ikke, får heller prøve igjen i morgen. Og foresten i morgen skal vi (jeg og grete) i bursdag til anita så vi snakkes i morgen.Good night!

-Mt8

God morgen!

Nå sitter jeg å laster opp bilder fra i går som dere straks skal få. Men først stikker jeg bort til mormor å spiser grøt, så dere får dem senere i dag. Sol i dag faktisk! Men nå må jeg stikke.


<3 bildet er lånt av heidi<3

-Mt8

Høstinspirasjon

Heii!

I dag har jeg hatt jentekveld med gammle gjengen, og det var kjempe koselig. Jeg gidder desverre ikke å laste inn bildene i dag eller ja du skjønner med i dag.. men vi tok masse bilder så dere skal få dem i morgen.
tenkte jeg bare skulle legge ut litt høstinsprasjon.


// bildene er fra wehearit//

-hva syntes dere om bildene?

-Mt8


Natta innlegg!

whooho!

nå sitter eller ligger jeg i sengen med pcn til grete på fanget. Tenkte jeg bare skulle si god natt før jeg la meg. I morgen har vi rle prøve og jeg har IKKE øvd meg nåkk! Det får nå gå såm det går.


fra naxos<3

 

-mt8

Hindutempel

Hello!

i dag var hele 9. trinn på et sånn hindutempel på tiller. Vi måtte sykle helt dit og til bake, men tempelet var veldig fint og vi lerte mye. Nå er sandra her og vi skulle akkurat til å ta noen bilder.


utenfår tempelet


meg og victoria<3

-mt8

Jogging og sykling

Heia!

i dag så skulle kristine komme til meg å hente sykkelen til grete fordi vi skal sykle til tiller i morgen. Hun var ute å jogget så jeg ble med. Sa å spurte vi anette om hun ble med så jogget vi alle tre. Etter det så dro jeg kristine, heidi og marlene ut å syklet noen kilometer. Men nå MÅ jeg starte med leksene.
søtingan!<3

-Mt8

Outfit 22.09.10

God kveld!

her er det jeg hadde på meg i dag:


bukse: only.
topp: only.
cardigan: grete sin.
skjerf: voice of europ

hva syntes du?

-mt8

 

enda en ny video!

Hei igjen!

er det mulig, nå kommer jeg med enda en video. Men det var bare får å prøve å spille direkte inn på youtube så om dere gidder så kan dere jo se den.

 

lyden er litt fucka:S

-mt8

Laster opp video!

Hola amigos!

haha, nå har jeg nettopp kjedet meg så mye at jeg har laget en video blogg til. Den er utrolig teit, eller temaet ihvertall.
det er noe alle vet så men men. Dere skal få den nå!

haha:L lol alle vet jo hvordan man retter håret!!
eller jeg har jo møtt folk som ikke vet det men...

-mt8

 

 

 

 

 

Outfit 21.09.10 !

Hei hei folkz!

nå har jeg bestemt meg får å ikke skifte blogg alikavell selvom navne på bloggen irriterer meg. Så jeg skal prøve å overleve en stund til. Men her er ihvertfal det jeg hadde p meg i dag:
flisjakke fra bergans.
bukse fra only
topp fra bikbok.

-hva syntes du?
- hva syntes du om navne på bloggen?

-Mt8Gi meg!

Hællo!

i dag har jeg faktisk fått mitt livs første veppsestikk! Og sandra trodde meg ikke når jeg sa det! (måtte bare skrive det).
Det var ikke så vont men vil helst ikke oppleve det igjen. Men nå har jeg tenkt å vise dere noen av tingene jeg har lyst på. Men jeg må bare si først at jeg har tenkt litt mer å funne ut at den nye bloggen skal hete marithm.blogg.no eller maritbtw.blogg.no eller mae.blogg.no


giiimegg!!!

-mt8

Svarene!

God morgen!
i går satt jeg å prøvde å laste opp denne videoen på youtube men jeg fikk det bare ikke til, så dere får den her på blogg.no. Nå skal jeg snart på skolen så..

video:sprsmlsrunde
hva syntes du om videoen?
-Mt8

Ny blogg?

God kveld!

nå har jeg nettopp redigert filmen til spørsmålsrunden så nå holder den på å laste opp. Den ble ikke så super bra men jeg tror dere overlever. Ja, til overskriften... jeg har tenkt å ordne meg ny blogg, eller jeg kan kalle det å flytte denne bloggen. Det er fordi jeg føler at navnet på bloggen er litt får langt, jeg vil ha noe som mhm.blogg.no eller mae.blogg.no? Dere må hjelpe meg å bestemme. Jeg skal selfølgelig ikke slette bloggen her så det er bare å ta en titt i ny og ne får jeg kommer nåkk til å blogge i blandt har også!

 

så dere må velge om det skal bli: mae.blogg.no   eller  mhm.blogg.no    !

-Mt8

Mandag! -.-

Heia!

nå har jeg nettopp kommet hjem fra en helt vanlig og slitsom mandag!
jeg er lei meg får at jeg ikke har blogget eller svart på spørsmålsrunden, men jeg skal savre på den i dag. På lørdagen var jeg i byen, eller på risvollan og nardo med Kristine og så var jeg på kino med Marlene, Samdra og Camilla. Det var kjempe koselig, men på en eller anen mystisk måte så har bildan forsvunnet! I dag dro også grete på leirskole, haha så koselig. Men nå skal jeg håppe i dursjen!

 

-mt8

 

 

Spørsmålsrunde!

Hello!

siden jeg kjeder meg sån akkurat nå så tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde.
så da er det bare å stille spørsmål til søndagen kansje mandagen så skal jeg prøve å svare på videoblogg hvis det er nokk spørsmål.

spør i vei!<3

-mt8

 

Headeren!

Heiiiiia!

åkei, det ble vist en seier til header nr.1 INGEN stemt på nr.2 .
jaja, må egenlig si meg enig i den avgjørelsen så da skal jeg ha den headeren.


<3

-mt8

 

Hvilken header?

Hey!

nå har jeg nettopp sottet og ordnet noen nye enkle headere så jeg tenkte dere kunne få besteme hvilken jeg skal bruke.har er de:


nr.1


nr. 2

hvilken syntes du jeg skal ha?

-mt8

Overskriiiift!

Helluen!

sorry men jeg fant bare ikke på noen overskrift siden jeg kjeder meg sån. Jeg sitter hos mormor siden jeg måtte komme å prøve vesten til bunaden. Vi hadde prøve på skolen i dag som dere vet såå ja dere hører eller leser hvor kjedelig jeg har det. Ja vi måtte måle høyden min i stad å jeg kan serriøst ikke tro at jeg er 173 cm høy!!!!!!! JEG HAR IKKE LYST Å VÆRE HØY. Så jeg ble helt shokka.
i narvik:L

-mt8

 

Regn regn regn!

God morgen!

nå har jeg nettopp stått opp å skal snart på skolen å ha historieprøve (uintresangt-.-).
i går blogget jeg ikke så sorry får det, men ja.
det renger så alt får mye her, eller det regner ikke akkurat det er mer som en bitteliten stårm.
men tror jeg stikker ned å øver til prøve nå.


morsomt:L

sorry får et drittkjedelig innlegg.

-mt8


VÅKEN!

Hei !

nå sitter jeg på rommet mitt kl 5 på natta fordi jeg ikke får sove! Jeg voknet får ca en og en halv time siden fordi jeg måtte på do, å så gikk jeg å la meg igjen men jeg fikk ikke såve.  Hemm.. så nå prøver jeg bare å bli litt trøtt. Men  vi snakkes i mårgen, eller senere i dag.

offda..

-mt8

 

natta innlegg!

Heihei!

eller jeg blogger jo nå bare får å si god natt, og får å si at mamma har komme hjem å tatt med seg noen små gaver å
de kan dere få se i mårgen.
jeg må serriøst skynne meg å såve før jeg ja dør.
så jeg får bare si god natti.

natta!

-Mt8

syk

Hææi!

jeg er ikke syk nå altså, men jeg har vært syk helt fra torsdagen og til i går. det er derfår jeg nesten ikke har blogget.
det har vært utrolig fint vær de siste dagene her i trøndelag, MEN selfølgeli var jeg syk å nå er det styggvær igjen (eller det jeg kaller styggvær da' )
i går var det sån loppemarket på skolen som 9. trinn arangrte, men jeg var syk så..
men jeg kom meg i kirka i dag på sån presentasjonsgudstjeneste, det var så koselig det.
vi fikk en komfirmantbibel vær å ja.
men snart så kommer mamma hjem fra stockholm, så jeg skal sette på pizzansyk = KJEDELIG!fritids!  (savna vinteren litt jeg)og film og pc med værdens beste søster, som no e blitt smitta stakkar.

-mt8

Bilda!

Heia !

nå har jeg lastet opp alle bildene jeg sa jeg skulle laste opp.
så jeg tenkte jeg bare kunne legge ut noen biler å si litt om dem.
siden det er bilder helt fra 1. skole dag så er det en del.
vi va med marita<3


skolen:P

lisamarie og kristine<3

æ å camilla lå over te marlene<3

vi va på sån pilegrims ting:P


<3<3


tuuur<3

-mt8

Hei bloggen!!!

God morgen!

nå sitter jeg her og spiser frokost med min kjære søsterm, og jeg har nesten ingenting å blogge om.
Det er faktisk fint vær i dag! men det er ganske kalt tror jeg, men shitshit.
På kamra mitt tror jeg jeg har over 500 bilder, har serriøst bare ikke giddet å legge dem inn, men jeg låver at jeg skal gjøre det senere i dag.

sandra søøt<3333 web-.-

-mt8

jeg er blitt utfordrett!

 • Gå inn på mappen "mine bilder"
 • velg den 3 mappen
 • så velger du det 4 bilde, og legger det ut på bloggen
 • skriv hvor du har tatt bilde, og hvorfor du tok det, og hva som skjer på bilde? SKRIV OM DET
 • Så skal du utfordre 5 blogger, og sørge for at de tar denne utfordringen!


 • dettte er marita  fra bursdagen til lisa marie der vi måtte kle oss ut som pirater.
  marita  vant for beste kostyme:L

  jeg utfordrer:
  greteeterg8.blogg.no
  swimy.blogg.no
  lemonhead.blogg.no
  crazyaftermuffins.blogg.no
  martinese.blogg.no

  -mt8

  våkna faktisk.

  nå har vi voknet og vi har spiss frokost allerede.
  vi sitter å hører på derren din egen vei, den er jo så fin.
  vi hadde tenkt å synge den på en sån fest i går men vi torte ikke.
  han torstein som vant i går var jo utrolig søt da.
  men jeg har fortsatt ikke bilder så de kommer når jeg kommer hjem.

  web-.-

  sandra, marlene, grete og mæ<3

  -mt8

  ligg over te marlene, igjen.

  nå sitter jeg, sandra, grete og marlene på vær sin pc.
  vi gjør ikk så mye, men det er utrolig koselig.
  i dag var vi på sån pilegrimsvanding, kan legge ut bilder av det i morgen.
  såeee..  -mt8

  hælg

  off, nå var det lenge siden sist igjen.
  I dag hadde vi norskprøve og ja, den gikk helt fint...
  nå såver jeg over til marlene med camilla, vi har spist taco og sett film og spist godteri.
  det er kjempekoselig og her er noen bilder:
  <3

  -mt8  Marit Høiem

  Marit Høiem

  15, Trondheim

  HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

  Kategorier

  Arkiv

  hits