oktober 2010

Leir!

Hei!

Nå er det lenge siden sist, kunne nesten ha sakt at jeg har vært på komfirmant leir en uke (noe som jeg skulle ønske), men det hadde vært en løyn. Kom hjem på søndagen, men har bare ikke giddet å blogge. Jeg var på leiren med bestevennene mine og vi ble kjent med værdens beste folk som vi har vært med hvær dag siden vi kom hjem.
Jeg savnerå være på leiren å alt sån der, men siden vi greier å holde kontakten er alt bra! Men her da noen bilder:


kristine på bussen til mjuklia


lisa marie<3


ole og restad<3


smuudi<3


det var mange dyr der, kaniner, geiter, gris og hest tror jeg.


<3


ole


jeg og kristine tok snøbad, haha det  var så utrolig gøy!


her er nede i romolslia(?) andreas<3


ooog magnus<3


bernhard<3


kristine pusi<3


kristine<3


kristine og magnus

Hva syntes du om bildene?

-Mt8

NYTT

Heeii!

I dag har jeg vært på city syd med mamma og Grete. jeg kjøpte meg en del som jeg skal vise dere, det er lizzm
høst lizzm. åååå nå var det noe jeg skulle skrive men jeg husker ikke hva.... emmmmmmmmmmmmm vi leita også etter sko men fant ingen jeg ville ha. men nå skal jeg sååve.jakkke fra vero moda 899,50krrr.
lue fra bikbok 99 kr
hodetelefoner fra........ kr.......


ipod stikk kontakt lader fra en plass og kosta 150 elns


fondation fra et eller anna kr 199 i fargen 75 golden.

Har du kjøpt noe nytt i det siste?

-Mt8

Sorry assa!

Heei, jeg har jo blogg jo!

Sorry får ikke nå blogging de siste dagene, jeg har rett og slett ikke giddet, tenkte jeg kunne ligge ut noen bilder fra de siste dagene bare sån fordii jeg kjeder meg. Jeg har nettopp blitt ferdig å pakke før vi drar på konfirmasjons leir,GUUUD HVOR JEG GLEDER MEG!!!!! det blir sikkert koos. vi skal snøbade og masse anet, trist at det bare er en helg men jaja. Men her er noen bilder:æ å marlene hadde det arti med kamerae i rægne på skolen:Læ å grete gikk ute alein mitt på natta:O
så vart det plutselig snø!♥


såå spist æ en hubba bubba....


såååååååååå avsluttes innlegge med et speilbilde!♥

Hva har du gjort i det siste?

-Mt8


Flyyy!

Sorry får jeg ikke blogget i gårkveld, men jeg var bare alt får sliten. Off jeg kan bare si at jeg HATER og ta fly, Jeg blir gal. Det går ikke ant å sove, spille kort, Det bråker, dott i ørene og myye mer, men man kommer je fort frem dit man skal så jeg overlever vell.. Jeg har allerede tatt 24 forskjellige fly bare i år! Men det er så ekkelt siden neste vær gang før jeg tar fly så drømmer jeg at det styrter. HAHA det høres kansje rart ut men jeg skjekker bestandig om det er en sikkerhets vest under setet mitt.


goood lunsj!


<3


Kunne ikke ha på blits:F


Møøøja!..

Liker du å ta fly?

-Mt8

Outfit 18.10.10!

Hælllu!

I dag har jeg vært på skolen etter 2 uker med ferie, og herregud jeg trodde jeg skulle dø. Ellers har jeg bare sovnet på sofaen fordi jeg var så trøtt. I morgen skal jeg med mormor å måle meg til bunaden som skal sys sammens.
men her er det jeg hadde på meg i dag:


bukse: vero moda
t-shorte: vero moda

Hva har du gjort i dag da?

-Mt8

Gooood morgen!

Heiiia!

Nå er jeg nesten ferdig å pakke å alt sån der, så jeg er straks klar til å dra! Men jeg har litt vont i magen, men får håpe at det går bra. Jeg har utrolig med flyskrekk akkurat nå, aner ikke hvorfår men det er skikkelig cripi! men får håpe at det også går bra. Nå må jeg bare få siste rest ned i kofforten å vi snakkes.


natta t-shorte!!!<3<3<3

Hva skal dere i dag?

-Mt8

 

PS. KAN DERE VÆR SÅ SNILL Å STEMME PÅ MEG PÅ VS EN TIL  WWW.GRETEETERG8.BLOGG.NO!?

De som er med på blogg vs. blogg!

Hei!

Nå har jeg endelig funnet ut hvem som er med på blogg vs. blogg. Jeg valte å ha med tre stykker slik at det blir litt mer konkuranse.


linnrenateo.blogg.no


jebs.blogg.no


camillaskanoy.blogg.no

Ta en tur innom bloggen til dem og så kan du stemme på den du syntes er best!

-Mt8

Nye sko!

Hayy!

I går var jeg med pappa i byen får å se etter vintersko. Har egentlig sett etter det i en ganske god stund men alt jeg har likt kostet ca 2000 så det fikk jeg ikke. Men i går fant vi endelig noe, ikke helt perfekt men jeg syntes de er fine å de er utrolig varme!

Hva syntes dere om de?

-Mt8

Hvordan få langt hår!

Heihei!

nå har jeg tenkt å vise dere hvordan dere kan redigere slik at dere får langt hår! Jeg bruker gimp 2 men det går sikkert an å bruke paint og andre redigerings program. Jeg må bare si at jeg er utrolig dårlig til å forklare så vis det er noe dere ikke skjønner så er det bare å spørre i kommentarfeltet om dere i det hele tatt bryr dere.


først tar jeg tre forskjellige bilder (det går også ant å bruke 2) der jeg har forskjellig høyde på vært bilde(det første bilde er det som er ferdig redigert) det bildet du er høyest på eller står vanlig da er lizzm son du blir å se ut, eller alt  som er på det bildet blir på bildet bortsett fra at håret blir lengere.
så åpner jeg programmet gimp.så laster jeg opp de tre bildene.


så tar jeg det bildet som jeg har bøid meg litt på..


.... og limer det inn på det jeg har bøyd meg mest på.


så trykker jeg på hviskelæret å hviske bort son ca der håret til bildet under er slik at det kommer frem.
der som det er sån innrammet er det jeg har visket fram fra det bildet under.


så tar jeg og legger det bilde jeg står vanlig på oppå bildene og gjør det samme som i stad.

Ja, slik gjør jeg det da, håper dere fårstod alt.
Fårstod dere alt?

-Mt8

 

Off off pc!

Hæihæi!

Nå sitter jeg her i sengen min å hører på at grete griner av en sang om en gutt som falt ut av vinduet elns, får lattis jeg, men den er sikkert ganske trist siden den er helt san!
Men nå ser jeg på pappa sin pc siden pcn min er helt får jæ***!  Nettet er utrolig treigt om natten. Jeg skulle lage et innlegg om hvordan man redigerer langt hår og de nye skoene jeg har kjøpt. men så langt kom jeg ikke sååå..
jeg får bare legge ut noen bilder som jeg har lånt av greteeterg8.blogg.no.


tar masse bilder i pysnjen:P


Natta<3

Er pcn din treg noen gang?

-Mt8

Stikker til byen

HaAyY!

Nå stikker jeg straks til byen får å få meg nye sko! Vet dere hva, jeg klikker på pcen her, den er så treig noen ganger! Men i går var vi i sverge (?) eller på riksgrensa, det var så skikkelig vinter stemning der. Men nå må jeg løpe, hade.


dette har jeg på meg i dag (stykt bilde)


pappa og grete i sverge<3


seeee, så fiint<3<3

hva skal dere i dag?

-Mt8

en liten videoblogg igjen!

Hella!

I går, da jeg fikk ordnet det derre med vimeo så la jeg ut en video til som jeg og grete ordnet får en stund siden men den ville ikke bli lastet opp på youtube. Så jeg tenkte bare å legge den ut.

 

håper dere liker den!:

Untitled from marit høiem on Vimeo.

det er bare kødd!

hva syntes dere?

-Mt8

Natta innlegg

Hællu!

Nå har jeg sotte her å tenkt på hvor få dager det er igjen til vi skal hjem igjen, jeg skjenner at jeg har lyst til å være hær lengere! Vi som skulle til svergie å harstad og alt, vi har nesten ikke fått gjort en dritt! jeg blir utrolig trist når jeg tenker på det, men skal prøve å få mest ut av de siste dagene. Jeg savner virkelig den dagen vi gikk opp til fjellheisn, det var en utrolig koselig tur med pappa som jeg savner vær eneste dag jeg ikke er med han! Skulle bare ønske jeg kunne se han når jeg ville, uten å måtte ta fri fra skolen og mamma eller pappa må betale utroli mye... menmen vi skal jo opp i jul også da, så vi får glede oss til det!


verdens herligste pappa♥

bor du langt unna pappan din?

-Mt8

 

Endelig.

Helley!

nå har jeg endelig fått lastet filmen opp, Først prøvde jeg på youtube men det funket ikke jeg tror jeg prøvde rund 11 ganger, så prøvde jeg på blogg.no men det gikk heller ikke så da bestemte jeg meg får å prøve meg på vimeo. Det funket men det tok utroli lang tid men her er videoen iværtfall:

sminkevideo from marit høiem on Vimeo.

Hva syntes dere?

-mt8

Hva ordner jeg nå?

Heiia!

NÅ holder jeg på å ordne en sminke video til dere som sikkert kommer ut i løpet av dagen! Den er egentlig ganske gammel, eller fra i sommer men dere får den like vell! I natt har jeg ikke sovet godt i det hele tatt, har dødd i ryggen min vis dere skjønner... så i mårrest gikk jeg opp får å finne noe paraceter men vi hadde bare barne paracet namnam bedre enn vanlige paraceter iværtfall.

Skal dere se den?

-Mt8

outfit 12 oktober 2010!

hei!

her er outfittet får i dag , skal ned i barnehagen å hente anneli så får ikke tid å skrive noe mye.¨

genser fra cubus

bukse fra only

-mt8

Snø!

HEEI!!

Det har faktisk snødd i hele dag. eller vi var ute å kjørte en tur til bestemor og så når vi kom hjem i gjen så begynnte det å snø skikkelig. Det er slike gigantiske snøflak, også begynnte det å blåse å snø utroli mye og jeg og grete skulle på butikken å jahh, vi frøs i hjel!

Snør det der du bor?

-mt8

Meld dere på blogg vs. blogg!

nå hadde jeg tenkt å ha en liten blogg vs blogg igjen.

det er bare å melde seg på og så trekker jeg ut tre stykker som får vær med som dere kan stemme på.
vinneren får en anmeldelse på bloggen min og blir linket i vært innleg i fire dager.


meld dere på!!

-mt8

anbefaling!

Hei!


Idag, eller nå.. tenkte jeg å anmelde\anbefale ett ansiktsprodukt. Nemlig Lòreal Perfect Clean. Du har sikkert sett reklamen på tv. Det er altså ett renseprodukt for ansiktet.


Slik ser da flasken ut. Det finnes 3 forskjellige slike flasker, men i forskjellige farger. Blå, rosa og gul.
Jeg har brukt dette produktet lenge nå, og er veldig fornøyd. Huden føles mykere og er ikke like fet lenger.
Det produktet gjør er:
- Renser huden.
- Renser og frisker opp porene.
- Fjerner make-up.
Og mye mer.

Som du ser på det nederste bildet, så følger det med en liten "pad". Den er kjempe myk, og du bare plasserer den mellom fingrene og heller på litt "gele". Så bare masserer du ansiktet inn med det og skyller det vekk med vann. Obs! Ikke bruk det i øynene. Det svir. Bruk gjerne fuktighetskrem etterpå.

Så jeg anbefaler det veldig.
Karakter: 6 !

- Har du prøvd dette produktet ? Hva synes du om det ?'

-mt8

Klæsvask!

hEllu!

¨Nå har jeg nettopp lært meg vaskemaskinen her. Så da tok jeg meg anledningen til å vaske noen klær.. intresant..

I dag har jeg egentlig bare daffet hele dagen og ikke gjort noe anet. Jeg hadde en skikkelig kripi drøm i natt, om et fly som styrtet! Men nå skal jeg prøve å få ryddet rommet iværtfall litt, skal jo være her en hel uke til så da må det jo være litt ryddig. Men nå skal jeg ut å jogge så snakkes.


jahh...

Hva har dere gjort i dag?

-Mt8

tilbake!

Hæææi!!

Nå har jeg nyheter her, jeg har flyttet tilbake hit igjen. Jeg fant ut at det ikke funket med den andre bloggen såå..
im back! vi prates straks!

hihi, er dere glade nå!:D

-Mt8

Ny blogg!!

heia!

nå har jeg nettopp skaffet meg ny blogg! Det er selvfølgelig litt trist siden jeg har hatt denne bloggen i over et år|.jeg kommer IKKE til å slette denne bloggen, jeg kommer kansje å blogge litt her sån nå å da. den nye bloggen er http://marithoiem.blogg.no så det er bare å lese den!


bare en midlertidlig header!

vi snakkes på den nye bloggen:*

-Mt8
-Mt8

kveldsmat

Hæi!

uskyld for at jeg ikke har blogget tidligere i dag, men har bare ikke orket. I går kveld ordnet vi somsakt kveldsmat, det var utrolig koselig. I dag har jeg endelig fått sovet en stund, det va herlig!

Spiser dere kveldsmat?

-Mt8

jogging di lux!

HeLlUhElLu!!

Nå har jeg og Grete nettopp kommet inn fra en fin joggetur i mørkna. Vi jogget over halve løypen, trodde jeg skulle dø!
Meeen jeg overlevde. Nå skal jeg hoppe i dursjen før vi skal ordne kvelsmat til alle oss folk i huset, Y0Y0!
HADE!!<33<3:**:D DIGGER DERE<3<3<3<3


Svett og god!


Denne genseren kjøpte jeg foresten i dag.. Vero moda 179,50 kr i think..

Pleier du å  jogge?

-Mt8

Marcus cafe

Nå sitter jeg å ser på hotel cæsar, har nettopp kommet hjem fa byen. vi skulle egentli dra dit i 11 tiden i dag men vi fikk ikke tid før i 4 tiden, så da dro vi å spiste middag der å så kjøpte jeg meg en ny genser som jeg legger ut i et anet innlegg.
happy!


grete<3


namnam..... USUNT.NO

-Mt8

Good night!

Nå sitter jeg i sengen å er døds trøtt! har ikke gjort noe spessielt i dag bortsett fra at vi var i øvings lokalet til pappa å sang litt, og så var jeg og grete ute å jogget en tur. hmm, hva mer kan jeg skrive om da.......  JO atee nå har alle i huset lagt seg og jeg er i kjelleren med Grete å hun har sovnet og jeg tør ikke gå på do, HAHA...   Har vell ikke noe mer å si, skal til byen i mårra med pappa og grete JEG ER BLAKK!!!! natta!

 


siri va inn i går sjø<3haha, bæste søstran ever<3<3

-mt8

Ehehe!

Hayy!

Nå er ida her, har savna henne utrolig mye. I dag var vi jo på tur te fjellheisn. vi tok å gikk en sån sti som vi ikke skulle ha gått, det jeg serriøst rett opp. Men det gikk myee fortere, det var en utrolig koselig tur.

-Mt8

Fjellheis-stasjonen

God morgen!

nå har jeg nettopp stått opp å ordnet meg før jeg, pappa og grete skal ta GÅ opp te fjellheisn. Jeg har aldri gått opp bare ned, og skjørt ski ned. Det blir sikkert en koselig tur. Senere skal jeg vær med ida tror jeg, hun er min beste venn her i narvik. emm, men nå må jeg opp å spise maat!


haha, jeg dør. I går før vi skulle ut å jogge så fant vi sonne muskelstimulatorting (har prøvd det før)
grete haddde ikke prøvd det før så hun skvatt som f***, haha jeg falt ut av senga av lattis:L


det hadde jeg på meg når jeg reiste.


værdens søteste på vei te bestemor<3

hva skal dere i dag?

-Mt8

 

Pakking!

helli!

nå driver jeg å pakke siden jeg skal nemlig til narvik i kveld... det blir kooos! Jass, Jeg har tenkt å ordne en videoblogg av turen siden vi sansynelig vis skal ta direkte fly. Vanligvis tar vi ned til oslo å så opp igjen ,men... så vi får se hva det blir! Men NÅ må jeg pakke ferdig! snikkes!


koffert!<3<333333333333

-Mt8

marita sin bursdag!

Hei!

sorry får alt får lite blogging de siste dagene, men jeg har rett og slett ikke giddet. I går hadde marita bursdag så jeg kristine og lisa marie hadde planlagt med mamman at vi skulle ordne en overaskelse taco kveld overnatting! Det va kjempe koselig, guud hvor jeg savner maritapusen min. Jeg har tenkt til å ordne  en video til henne i morgen, når jeg har komme  til narvik.


eneste vællyka bilde:L<3


værdens søteste bursdagsbarne<3<3<3 elske dæ:*


hadd det litt arti med selvutløser på kjøkkene:L<3

-Mt8

Marit Høiem

Marit Høiem

15, Trondheim

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits