november 2010

Syyyyk!

Heei alle sammen!

Nå sitter jeg i sofaen på stua og hoster meg i hjel. Jeg har vært utrolig dårlig i dag og i går og litt på søndagen, har vært svimmel, hostet, vont i hodet og halsen, slapp og trøtt og jeg har nesten ikke sovet siden jeg hoster sånn. Håper virkelig jeg blir frisk snart slik at jeg kommer meg i vassfjellet, det åpnet i helgen. Jeg gleder meg bare så alt får mye til å få ski på bena igjen. Men nå skal jeg prøve å slappe litt av osv.Er du syk?

-Mt8

God morgen

Hei nå nå er det Marlene som skriver.
Jeg, Marit og Grete har nettop stått opp. Jeg sitter på pcen, og holder på med facebook. Mens Marit og Grete har latter krampe, etter at de har spist Dots. Nå skal jeg, Marit og Grete snart spise, så skal vi ordne oss. Og senere skal vi kanskje til byen, for å kjøpe bursdagsgaver.

Her er noen bilder fra igår kveld:


hva skal du i dag?

-Marlene

Hælg!

Heia!

åj, nå har jeg glemt å blogge igjen, ehhehe. Nå er jeg hjemme til Marlene, og vi har nettopp spist middag.
Det er skikkelig herlig med helg, etter en lang skoleuke, med HELE tre prøver i uken her.
Nå snart skal vi opp en tur til meg, så skal vi kanskje ut med Kristine, Heidi og Andreas. Skal prøve å ta noen bilder som jeg kan legge ut på bloggen. Men problemet er at det er nesten ingen som vil bli tatt bilder av.

Noen bilder av meg og Marlene<3

 meg og Marlene<3

 

 

Vi hadde det veldig artig med web:L

 

Bare overse den rundingen og ett tallet i bildet:L <3


Hva syntes du om bildene?

-Mt8

Snøsnøsnø

God morgen!

nå har jeg nettopp stått opp og ordnet meg før jeg skal på skolen, også er det mandag som betyr laaangdag (not good). Det er kjempe mye snø ute, det er så fint. I går tok jeg og grete snø bad så en film kommer ut på bloggen snart.
men nå må jeg springe, hade!Er det snø der du bor?

-Mt8

 

Sandra ligg over!

Hææi!

Nå har jeg og sandra nettopp stått opp, og vi sitter på vær sin pc. Jeg er lei meg får drit dårlig blogging i det siste, helt siden jeg kom hjem fra pappa faktisk. Men jeg SKAL skjerpe meg, men jeg blogger bare når jeg føler får det. Men i går så dro jeg og sandra med andreas og en som heter joakim å passet på ungen til søstra te andreas, eller ungen lå jo å sov så vi så på film. Vi så fritt vilt, ena. Og på fredagen hadde vi sånn kosekveld ting, det var koselig,


<3aww<3


aww<3


<
<3


<3

<3<3

<3

<3

<3

-Mt8

sånn e'e

God morgen søinga!

Jeg har serriøst hatt den værste natten noen sinne! jeg har nesten ikke sovet i det hele tatt, jeg la meg i 11 tiden og voknet i halv ett tiden av at jeg hadde j**** vont i magen å så har jeg ikke fått sovet før 6 tia igjen, men så voknet jeg i dag da og fikk vont i magen igjen. Nå begynner det å gå over, så jeg har bare tenkt å sove litt sånn at jeg kan komme meg på komirmantundervisninga senere i dag. vi snakkes!
andreas i  går:L


<3så søøøøt<3

bloggen ja!


Hellu!
Nå sitter jeg i sofaen å er nydursjet med et pledd over meg. Det er så herlig når det er kalt og mørkt ute også sitter men inne i varmen å koser seg. Jeg er lei meg får at jeg suuuuuger i å blogge får tiden men det er bare alt får mye som skjer på en gang.
I dag har jeg vært på skolen (SUPRISE), jeg hater mandager vi slutter ikke før kl 4 og når kl er 2 og vi egentli er kjempe sliten og egentlig bare vil hjem å legge oss så må vi ha gym. ops lang settning..
Etter skolen ble jeg med kristine hjem før vi dro på kickboxinga med andreas, sandra og bendik.
Men nå stikker jeg på kjøkkene å leiter etter kakao, snakkes!


puuuz<3

aww, så søtt<3<3<3

Hva har du gjort i dag?

-Mt8


Marit Høiem

Marit Høiem

15, Trondheim

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits