desember 2010

Happy new year!


I dag er det nyttårsaften. Tenk at det er 2011 om noen timer, og jeg som akkurat har lært meg å skrive 2010 på datoer osv. Gleder meg til en ny start og alt sånt der, og jeg har snart bursdag! Jeg tror jeg skal komme med mitt 2010 og nyttårs forsetter (eller hva det nå heter) så ja, men det er ikke sikkert. Haha, vet dere hva det beste er? Vi skal ha taco i kveld! og vet dere hva det verste er? at vi har glømt å kjøpe inn mais, salat, paprika og mere grønnsaker, så det blir bare litte granne grønnsaker på oss i kveld...
Vi skal ha taco fordi at det er bare jeg, Grete, pappa og Eliane som skal være her. Vi pleier å ha pinnekjøtt, men det sparer vi til i morgen siden da får vi masse gjester.

men her er et outfit osv.. kommer med outfittet for kvelden senere, skal ha på meg en hvit kjole!
alt fra vero moda bortsett fra smykke som jeg fikk i julegave av Grete♥Pluss et skjerf
også måtte jeg jo bare ta med et bilde mens Grete absolutt MÅ stille seg forran kameraet...

-Mt8

bitte lille nyttårsaften!

Haha! I dag er det faktisk 29. DESEMBER! Julen har gått Alt for fort, men har jo fortsatt nyttårsaften å glede oss til. I dag har jeg vært en liten tur i byen for å kjøpe meg ei bok (faktisk), men dem hadde ikke den boken jeg ville ha. Jeg fikk bare kjøpt meg en eyeliner. Etter det dro jeg med Grete og pappa til øvingslokalet og sang og spilte inn musikk osv.

men nååå skal jeg strax spise og så kommer Ida!<3 Prekast.
fra i høst.

photo.php.jpg

KOMPLISERT, har aaaldri skjønt derre...

 

-Mt8

26.des.2010

Hællo folks!

Sorry for at det er alt for lite blogging for tiden, det er jo jul og jul erlik travelt. Men 1. og 2. juledag har vi bare slappet av for det meste og ikke giddet å drive med pc osv.. Nå har jeg og Grete huset for oss selv, nesten iværtfall. Pappa og Eliane er på julebor elns. Vi skal snart se Harry Potter og ildbegeret som begynner 20.00 på tv norge, vi har sett den 100000 ganger før. Men jeg elsker Harry Potter filmene og bøkene jeg hittil har lest! (har lest første og andre boken, skal begynne på den tredje men den er hjemme i trondheim..) så det blir koselig. Men skal stikke nå.

Ha en fin kveeeeld! 


meg og grete (mobilbilde..)elsker denne tighsen, fikk den av Grete i julegave (+noe mer). Tusen takk søss<3

Hva syntes dere om Harry potter?

-Mt8

Julaften i går!!

Heiaa!

Nå er Julaften ferdig for i år, vis du spør meg så gikk det ALT for fort! Men jeg kan nesten si at det var den beste julen på lenge. Jeg fikk ikke så mye av det jeg ønsket meg aller mest (fordi det koster opp i 3000-14000) siden jeg har bursdag snart + komfirmasjonen i mai, rett men jeg fikk utrolige fine gaver som jeg setter utrolig stor pris på! Kunne og slett ikke fått en bedre julaften!
Jeg kan vise dere noe av det jeg har fått i et anet innlegg vis dere vill.
her er litt om min julaften:

 


Først i halv tolv tiden dro jeg og Grete og tente lys på kirkegården på oldemor og Maibritt (tanten til mamma) sin grav, så dro Jeg og Grete til Tåve og Ulf (Ulf er unkelen til mamma) å spiste Julegrøt til ca kl kvart over tre.
da vi kom hjem hadde vi bare en halvtime å ordne oss på siden vi skulle spise middag kl 4 siden Anneli legger seg så tidlig (kl  7),


Dette hadde jeg på meg.Unkel Børre kom for å spise middag hjemme hos oss og være der utover kvelden, vi spiste en ganske god ribbe før Anneli gikk å la seg og Unkel Børre dro en liten tur til bestemor.

Så ventet vi ¨på Unkel børre til kl 9! Han var så treeig, så vi fikk ikke begynne å åpne gavene før da.


Vi tok fram litt kaker osv å kose oss med samtidig som vi åpnet gavene.


så Begynnte vi med gavene, Her er Grete med kamerastativet sitt.


så koste vi oss resten av kvelden!

Har dere hatt en fin julaften

-Mt8

Bitte lille Julaften

GOOOD morgen!

I dag er det bare 2 dager til jul! Jeg har ikke fått det inn i hodet mitt enda at det som var et år siden i fjor, er her snart. Jeg har nesten nettopp stått opp, og nå er jeg alene hjemme, syykt herlig. Senere i dag skal jeg ut å kjøpe siste gaven til Grete før jeg er ferdig med julegavehandelen for i år. I går ordnet Jeg og Grete pepperkake hus, siden vi tok vær sin side ble det helt forskjellige sider (min ble finest) neida.... eller joda.... kansje. + at grete spiste opp halve siden sin, HAHA jeg dør!  sån er nå det, Grete sin blogg er http://greteeterg8.bogg.no så ja.

- Er du ferdig med å handle julegaver?

-Mt8

Christmas!

Heidere!

Nå har jeg, pappa og Grete nettopp laget en kake, tropisk aroma. HAHA, vi måtte ordne den 2 ganger siden den første gangen så falt den sammen, men vi fikk jo spist den og den var utrolig god!
Jeg gleder meg så alt for mye til jul altså! Nå har jeg faktisk fått pyntet rommet mitt litt også så. Men siden kameraet mitt har vært "ute av drift" i hele dag så har jeg ingen bilder fra i dag såe... dere kan jo få noen fra i går!You put a smile on my face... everyday! ♥


juletræ e et must!
Og et lite på rommet..


Gaver!

- Gleder dere dere til jul?

- Mt8


3 Dager igjen!

God morgen!

Haha, nå har jeg nettopp stått opp, eller jeg har dursjet også så. I dag er det den 21. Desember som vil si at det bare er 3 dager til Jul! Jeg er endelig ferdig å kjøpe julegaver, mangler bae en liten ting til Grete, Jeg har kjøpt mye til henne altså. I går tok jeg og Grete headerbilder, men det kan være at vi tar nye i dag siden vi vil ta dem ute i snøen. Vi får se om vi får tid.

5680104.jpg 5679961.jpg

5679210.jpg 5678910.jpg

 

5676549.jpg 5676487.jpg

//weheartit ♥

 

God jul!

-Mt8

 

husk å melde dere på vurderingen!

Vil du bli vurdert?

HeiiA!

Nå har jeg tenkt å ha en liten vurdering her på bloggen, skal begynne å ha det  ca en gang i månden elns.
tror jeg blir å vurdere 2-3 blogger, så hvis du vil bli med så er det bare å melde seg på. Det kan hende jeg vurderer flere også, det er spørs på hvor mange det er som melder seg på.


drit gammelt, fra sist gang jeg hadde vurdering tror jeg.

MELD DERE PÅ!

Natta

-Mt8

Dagen i dag!

I dag har jeg vært i byen med Grete å fått ordnet ferdig siste rest av julegaver. Vi var ferdig etter en god stund og måtte gå hjem siden Grete ble så sur. Nå er jeg utrolig trøtt og gleder meg til å sove som jeg skal nå straks.
Jeg har litt vont i halsen akkurat nå, off håper jeg ikke blir syk i julen.

Forresten så har jeg fått nytt design, skal ut og ta bilder til headeren i morgen så det blir ny header også.
Men nå vil jeg såve, natta!


ignorer ansiktet


Hva syntes dere om det nye designe?

-Mt8

Fremme

Heeia!

Nå har jeg nettopp stått opp, eller det er kansje en time siden nå da. det var en helt forferdelig ur hit til Narvik i går. Jeg og Grete hadde jo sovet på hotell i oslo i går, og så skulle vi ta et fly hit i 9 tiden. Hun damen som vi snakket med på flyplassen sa at vi burde være der i 6 tiden, siden det kom til å være mye kø. Så jeg og Grete stod opp kl kvart på 5 og gikk og spiste frokost før vi dro med pussen tilake til flyplassen. vi kom dit kansje kvart over 6 og vi så ingen kø. Vi gikk i bagarsje droppen innskjekking tingen og fikk skjekket inn før vi gikk gjennom sikkerhets kontrollen og det var nesten ingen på flyplassen. Det stod heller ikke hvordan gate vi skulle til på avgangs tavlen, så vi fant en plass og så sovnet vi nesten. Til slutt fikk vi satt oss på flye, det var mye vind på veien så det var litt skummelt.

Akkurat nå fikk jeg tusen krone av pappa, HAHA jeg dør! Så nå stikker jeg til byen å kjøper inn siste rest av julegaver!
haade!


siden jeg sitter på macen så får dere klare dere med et støgt bilde a meeg..

Hva skal du i dag?

-Mt8

 

I oslo city!

Hællu!

Nå sitter jeg og Grete på et hotell rom midt i oslo, etter en kjempe hektisk og ganske skummel ekkel dag. Først var jo det flyet fra trondheim til oslo kanselert så vi måtte bestille ny billet kl kvart gikk 19.15 og var fremme 20.35 (gratis selfølgelig). vi var litt beskymrett for at vi ikke skulle rekke neste fly i oslo som gikk 21.05, men tenkte det gikk bra. Så når jeg og Grete kom til Gardemoen løp vi til utgangen til neste fly, men da så vi at det vae forsinket til 23.50! Såvi gikk på en kafe og satte oss på pcen. Vi satt der en stund til vi så på tavlen over avganger og der stod flye vårt som kanselert som betyr at det ikke gikk. Vi ble kjempe redde og ante ikke hva vi skulle gjøre, VI VAR ALENE I OSLO!!
Vi ringte mamma og spurte hva vi skulle gjøre mens det rant noen tårer som vi prøvde å holde igjen. vi skulle gå til nowegian informasjons disk og få hjelp, men da vi kom dit var det fult av folk og vi måtte trekke kø lapp før vi fikk hjelp.
Etter ca 2 timer var det vår tur, vi fikk vite at vi skulle ta e buss fra b25 til et hotell i oslo og at vi skulle ta et nytt fly i morgen tidlig. vi hentet bagarsen og fant frem til bussen. Heldig vis var buss sjaføren utrolig snill så han forklarte hvordan vi skulle komme tilbake til gardemoen i morgen. Så nå sitter vi her og skal straks legge oss.


på flyplassen.


komme fram til hotellet.
-Har dette noen gang hent med deg?

-Mt8

 

Kanselert ftw?!

Hei alle saman!

Haha, vi fikk tilbake nynorsk prøven i dag, jeg fikk 4/3 såee litt fornøyd, det er jo nynorsk liksom. Men Egentli skulle jeg ha vært på flyplassen nå, men for ca 1 og en halv time siden fikk mamma en beskjed om at flyen var kanselert men vi fikk et nytt et kl 7 såee det blir lite tid i oslo. Me dont like! men må stikke til flyplassen nå, hade!

hade!!!

KALT!

Heiia!

I dag er det helt syykt kalt ute, jeg vet ikke hvor mange grader men var ute en tur i stad og trodde jeg skulle dø!
Og i dag reiser vi til pappa, men først er det skole og så skal vi i kirka med skolen. Nå er kalenderen helt tom, men får vell en til hos pappa. Nå skal jeg ned å ordne meg litt så, hade.


ignorer ansikte
tolett mappen jeg fikk i julekalenderen i dag !


tomt..

hvilken julekalender har du?

-Mt8

En slaks Julaften!

Hei, og god jul!

I dag er det siste kvelden før jeg og Grete reiser til Narvik, så vi har en liten slaks julaften i dag med mamma. Jeg fikk en gave også faktisk, det var en veske. Så harvi spist taco og koset oss. Men jeg har ikke tid til å skrive så mye, men vi snakkes.


vesen jeg fikk.


jahh.

Nisselue må man jo ha!

God Jul!

- feirer dere fler enn en jul?

-Mt8

Pepperkake baker!

HeiiiA!

Nå er vi ferdig å lage pepperkaker, og et pepperkake hus. Det ordnet jeg faktisk alene, eller jeg limet det sammen. Nå sitter vi å drikker kakao og piser littegranne brente pepperkaker, naam. Jeg har fått en del spørsmål om hvordan jeg ordner designe mitt osv, det har jeg svart på i kommentarfeltet, men vis dere vill at jeg skal lage et innlegg med det så er det bare å si i fra.


julesteminingen på topp!

Er det noe du lurer på når det gjelder design, bilderedigering også videre?

-Mt8

i miss summer!

Heihei!

nå har jeg nettopp sittet å sedd på bilder fra i sommer, begynner nesten å grine jeg. Savner å være brun og bare kan gå ut i shorts og t-shorte i solen.  Men det er utrolig hvor fort høsten har gått, føler at jeg nettopp har bynt i 9.
Her er iværtfall noen bilder fra i sommer, skulle gjerne hadd noen fra syden også men hadde jo ikke kameraet mitt da..


hehe<3


på jordbærpikene en gang<3

jøda..
<3


<3

hu e så søøt<3<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3


Savner dere sommeren?

-Mt8

Jul

Hæia!

Nå sitter jeg i sofaen og daffer etter en lang og ganske hard matte tentamen. Jeg skal snart sette i gang å lage pepperkaker og pepperkakehus med Grete og mamma, det er koos ++ julemusikk da erlik julestemning! Det er rart hvor mørk det er ute, det er mørkt helt til i 11 tiden på dagen også begynner det å bli mørkt igjen i 3 tiden, raare greier. Jeg får vell gå ned å finne fram koforten også i dag så vi snakkes!


Marlene<3


Jula i fjord:L
Har Du bakt pepperkaker i år?

-Mt8

Good morning!

God morgen!

nå har jeg nettopp stått opp, og er kler for tentamen... nesten iværtfall. Satt å pugget i hele går, trodde bokstaveli talt at jeg skulle bli gal. I går glemte jeg å dra på butikken så jeg får klare meg med en brødskive og litt vann på tentamen i dag jeg. Men nå må jeg stikke, hade!


dette har jeg på meg i dag

Har du tentamen?

-Mt8

Back to skolen!

Hellu!

I dag er det mandag som = ny uke, me dont like. Vi gjorde ikke så veldig mye egentlig, vi så på film også fikk vi tilbake norsktentamen. Jeg trodde jeg hadde gjort det ganske bra, men det var helt til jeg så resultatet. Jeg har aldri vært noe spessielt god i norsk, men denne gangen trodde jeg at det faktisk gikk bedre meen neida. Men jeg fikk iværtfall 5- på norsk intervju skuespill fremførings tingen så det gjorde dagen en smule bedre.

I morgen har vi matte tentamen så jeg får vell bare sette i gang å øve, gruer  meg egentlig ganske mye men håper på det beste. på torsdagen drar jeg og Grete til Narvik for å feire jul der, gleder meg! Og foresten så tar jeg med meg Marlene til Narvik i vinter ferien, gleder meg mer!


så film vi sjø..
<3<3


Lisa-Marie <3


<3<3
 
Hva skal du i julen?

-Mt8

sponsing!

Heeii!

i stad fikk jeg høre om en side som kunne sponse deg og slikt, så vis du også vil bli sponset så er det bare å gå på denne linken : http://jpx.no/blogg/vi-sponser-din-blogg/ og fylle ut et sjema.

bare et lite tips til store og småe bloggere der ute.

-Mt8

Søndags åpent

Heiia!

I dag har det vært søndags åpent, så jeg og Grete tok turen til solsiden får å få kjøpt julegaver til mamma og mormor. Jeg kjøpte også et øyenskygge sett og et smykke til meg selv. Ellers har jeg ikke gjort så mye mer i dag, bortsett fra at jeg har dursjet (ineresannnt..)


<3<3


buss!

-.-

Hva har du gjort i dag?

-Mt8

Ønskeliste 2010!

Her er ønskelisten min i år, det er ikke helt i rekkefølge men sån ca..++ penger da, og så glemte jeg kamera stativ!!!
men dette var iværtfall mine ønsker så

Hva ønsker du deg til jul?

-Mt8

Julegaver!Hæiia!

Nå sitter jeg og pakker inn julegaver til vennene mine, utrolig koselig å pakke inn gaver og høre på julemusikk. I dag har jeg vært på solsiden med mormor, der fikk jeg kjøpt litt julegaver til mamma og Grete så nå er det unnavgjort. også fikk jeg kjøpt meg ny shampo og balsam, var nesten tom. bruker kms, den blåe anbefales veldig. I dag hadde vi rle prøve, det gikk jo greit... det var på pc  såå.

Men nå skal jeg fortsette med gavene og siden jeg ikke har noen bilder fra i dag på pcn her så får dere bae et random bilde.


i sommer<3


sommer<3

Skal du kjøpe julegaver til vennene dine?

-Mt8

Julekalender!

Helluen!

I dag hadde vi engelsk tentamen som får meg gikk overraskende bra! jeg satte igjen helt til slutt, jeg var jo ferdig men jeg satt leeenge å rette alle feilene. Etter det så ble jeg med Kristine på treningen hennes, kikcboksing altså. Eller jeg vet ikke helt om det ble så mye trening på den måten da men..
Nå sitter jeg å øver til et intervju framlegg vi skal ha i morgen, jeg skal spille intervju objektet altså den som blir intervjuet. Snakke nordlening og alt, jeg er jo fra nordland og er stolt over dialekten min og alt slikt men når jeg skal snakke nordlening forran en trøndersk klasse + at jeg skal være morsom så tror jeg jeg blir littegranne flau.

Men til overskriften! Jeg har jo julekalender, gave kalender faktisk. Det er utrolig gøy og våkne hver morgen til en liten søt gave. Jeg har hatt gavekalender helt siden jeg var liten såå..
Jeg ser også på "julekalendere" på tv-en som den unge fleksnes og månetoppen. Så nå vettu, nå har jeg og Grete begynnt og lage vår egen julekalender som vi skal gi i gave til mamma og pappa til jul elns. Kansje noe av de havner på bloggen..

Men nå skal jeg fortsette å øve, snx.


noe som er i vinduet på rommet mitt.


Grete♥


<3


kalendere, det er på mer gaver nå da.

hvilken kalender har du?

-Mt8

Desember!

Heei!

Nå var det godt å blogge til dere igjen, det har som dere ser vært utrolig lenge siden jeg har bloggen. Som alle ting er det en grunn, men det er ikke så enkelt å sette ord på. i innlegget under skrev jeg at jeg var syk og jeg fortsattet å være syk i 2 hele uker, og var hos legen 2 ganger. uken som har vært var jeg på skolen etter å ha vært borte og syk i 2 uker. Men nå er det jo snart jul! det er helt syyk hvor jeg gleder meg og om 11 sager stikker jeg til narvik.

i morgen har vi engelsk tentamen, gruer meg ja. vi hadde norsk tentamen på onsdagen og det gikk veldig bra. jeg begynnte å lese den første harry potter boken på tirsdagen tror jeg og det er den første boken i hele mitt liv jeg føler er så interesang at jeg slipper å tenke på å følge  med hva som skjer, jeg anbefaler virkelig å lese en bok etter du har sett filmen vis du sliter med å lese. jeg tror lesingen hjalp meg litt på norsk tentamen.

Men nå skal jeg begynne å komme meg i seng så natta!


gleeder meg til juul!

Gleder du deg til jul?

-Mt8

 

Marit Høiem

Marit Høiem

15, Trondheim

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits