Narvik

God morgen

I dag er det altså overskyet igjenn, skulle rett og slett ønske at det kunne være sol hele sommeren! Men vi bor i Norge så det er jo ikke akkurat noe man kan forvente.  I dag har jeg ingen andre planer enn å dra til byen og pakke litt, hva jeg skal pakke til får dere vite litt senere, må stikke nå!En dag i sola

I dag har det serriøst vært helt blå himmel, har nesten solet meg i hele dag. Det er bare så herlig, ahh skulle ønske det kunne være slik vær dag, men i morgen blir det dårlig vær igjenn..
Slikke sooool

Nå stikker jeg ut i solen og soler meg, det er fint vær her, tenk på det! er ikke meldt så fint vær fremmover, så må bruke solen man får!


Sorry for webbilder..

Er det sol der du er?

Santansaften

Som dere alle vet så var det santansaften i dag.. går. Vi her i Narvik var så heldig å få sol i dag å så solen hele tiden siden vi er så langt nord. Tok et bilde, det samme som vi tok i fjord kl 12 på santansaften.


2010
2011God morgen

Nå er det torsdag, helt utrolig hvor fort tiden går. Føles jo ut som vi kom hit i går. I morgen kjører vi til Tromsø med 6 stykker i bilen, hhaha. Så nå skal jeg ned i byen å se om jeg finner en ny kjole, eller noe som jeg kan ha på meg i bryllupet. Men ha en fin dag alle sammen så snakkes vi nok senere.drar til Tromsø i helga

Hurra, vi skal til tromsø by på fredagen, Jeg skal nemli i mitt aller første bryllup til helga, vi tar turen oppover med bil til tromsø på fredagen og drar hjem igjen på søndagen. Har aldri vært i et bryllup og ikke i Tromsø heller, men det kunne fått låv til å være sol der i helga... Det er meldt regn, kaldt og vind, deeeilig. Men vi får bare gjøre det beste uttav det.

Men nå skal jeg såve, god natt!

Noen som har noen forslag til hva man kan gjøre i tromsø?

buenas noches

Haha, gadd ikke skrive god natt til overskrift, føler at jeg har brukt det veldig mye. Så for dere som ikke vet hva overskriften i dette innlegget betyr så er det god natt på spansk. lol. Men jeg skal sove nå, så innkjøpet mitt kommer i morgen, sorry. GOD NATT alla i hop... feile med svensken..

♥ Det er faktisk meldt fint vær igjenn på torsdag, da blir det soling ja!

 

Bytur

I dag skulle jeg og Grete stå opp tidlig for å gå med Anneli til barnehagen før de startet å spise frokost.. Men selfølgelig kom vi alt for sent. Jeg og Grete endte opp i byen, og jeg var uten penger... Helt til pappa kom nedover med pengboken min. Kjøpte ikke så mye, men noe som jeg kan vise dere senere.

Jeg og Grete stikke ned på reman nå!

Stranda

I dag har jeg vært med Grete på ei strand her en plass. Det var utrolig koselig, selvom det har vært overskyet. Haha, føler at jeg skriver veldig mye om været for tiden, men det er jo sommer og da vil man ha sol! Jeg tror at jeg skal prøve å få ordnet en videoblogg litt senere i kveld, er ikke sikker men kanskje.Hva syntes dere om bildene? 

God morgen

Nå kom jeg nettopp ut av dursjen etter å ha sovet i nesten tolv timer! Har spist frokost og alt slik da men. Nå skal jeg straks ut å finne på noe, det er ikke like fint vær i dag som i går, men det er brukbart, hahaa. Har egentlig ikke tid til å blogge akkurat nå også sitter jeg å klør meg i hjel på alle myggstikkene mine!Ha en fin dag alle sammen, snakkes senere!


Skype med Marlene

Nå sitter jeg å skyper med Marlene som er borti Trondheim. Etter vi kom hjem fra ballangen i dag så dro jeg og Grete, Anneli, Kristian og Eliane ned til torget for å se på pappa som spilte en liten konsert med Ekka. det var superfint vær da også, men her er noen bilder.

Det er så herlig med så fint vær, skulle ønske det kunne bli sånn vær hele sommeren♥


Skyfri himmel i Narvik

ahh, for en deilig dag det har vært i dag! Jeg, Grete, pappa, Eliane, Anneli og kristian dro til ballangen camping å badet. Det er så utrolig fint vær her i dag, så vi lå å solet oss en god stund. Men gidder ikke skrive så mye, skal ut i solen igjen. Må jo nyte det så lenge jeg kan.


Narvik

Da var jeg kommet til Narvik, endelig, her er det super fint vær og knall sol! I morgen skal vi til Ballangen, vi skal bade å kose oss. Men er så innmari trøtt så må nok legge meg nå.
lillesøster


og lillebror

Marit Høiem

Marit Høiem

15, Narvik

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits