Sminke /Hår /Mote

innkjøp

Nå skal jeg da vise dere hva jeg kjøpte i byen, før jeg legger meg. Skal jo i konfirmasjon i morgen til kjære søte marlene♥ blir sikkert en super dag!

toppene og shortsen er fra hm, kjøpte også en bh og noen sokker men tok ikke bilder av de.

 

Hårkur

Nå sitter jeg faktisk med en pose over hodet. HAha, er jo ikke låv det da, men har nemlig smurt håret mitt med egg og oliven olje. Har gjort det 2 ganger før, fikk ideen fra Tcmn sin blogg for veldig lenge siden. JEg syntes håret mitt blir mye glattere og vokser mye fortere (aner ikke hvorfor) når jeg gjør dette, så skal begynne med det en gang i uken. 
Dere får se resultatet senere i dag. Skal i hvert fall aaaldri få meg kort hår ( haha, hadde egentlig ingenting å gjøre med dette innlegget men se på bildene da! )

Shorts

Da har jeg vært på fugletur. Jeg kom hjem kl kvart over åtte i morges, utrolig deilig å være ferdig på skolen sammtidig som de andre begynner! Etter jeg kom hjem sov jeg i ca to timer eller noe også ble jeg med min kjære, kjære mormor til byen. jeg Kjøpte meg en ny shorts, skulle egentlig kjøpe noe mer, men det ble ikke noe av det. og Nå har jeg nettopp kommet inn fra en joggetur med Grete.

Kjøpte den på hm, men husker faktisk ikke hva den kostet... sorry.


Nelly.com

Heii!

Nå sitter jeg hos mormor og ser på Hotel cæsar, også har jeg nettopp sett litt på kjoler, sko og jakker på nelly.com. Så jeg tenkte jeg at jeg kunne vise dere noe av det som jeg har itrolig lyst på, meen sparer jo til speilrefleks kamera såå.


Hva syntes du om nelly.com?

-Marit Høiem


Gosh

God ettermiddag!

Nå har jeg tenkt til å annmelde et produkt, noe som jeg ikke har gjort på både år og dager.. 
Jeg skal altså annmelde en leppestift fra Gosh som jeg fikk for ca en uke siden, jeg blir nokk ikke å si så mye. Men det er da noe.

Altså denne leppestiften er nr, 134 i fargen Darling. Jeg syntes denne fargen er veldig fin og naturlig, ganske hudfarget men med len smule rosa i. Den sitter på ganske lenge, men du burde ha en lipsyl under slik at det ikke tørker ut. Designe elsker jeg, ganske nøytralt også står det Gosh på den og hvilken tipe det er. 
Også er den svart da, kunne jo kansje ha vært i forskjellige farger uttenpå også menmen.

Karakter: 5+

Har du denne leppestiften, eller kunne du tenkt deg den?

-Marit Høiem

Nye sko!

Hayy!

I går var jeg med pappa i byen får å se etter vintersko. Har egentlig sett etter det i en ganske god stund men alt jeg har likt kostet ca 2000 så det fikk jeg ikke. Men i går fant vi endelig noe, ikke helt perfekt men jeg syntes de er fine å de er utrolig varme!

Hva syntes dere om de?

-Mt8

Hvordan få langt hår!

Heihei!

nå har jeg tenkt å vise dere hvordan dere kan redigere slik at dere får langt hår! Jeg bruker gimp 2 men det går sikkert an å bruke paint og andre redigerings program. Jeg må bare si at jeg er utrolig dårlig til å forklare så vis det er noe dere ikke skjønner så er det bare å spørre i kommentarfeltet om dere i det hele tatt bryr dere.


først tar jeg tre forskjellige bilder (det går også ant å bruke 2) der jeg har forskjellig høyde på vært bilde(det første bilde er det som er ferdig redigert) det bildet du er høyest på eller står vanlig da er lizzm son du blir å se ut, eller alt  som er på det bildet blir på bildet bortsett fra at håret blir lengere.
så åpner jeg programmet gimp.så laster jeg opp de tre bildene.


så tar jeg det bildet som jeg har bøid meg litt på..


.... og limer det inn på det jeg har bøyd meg mest på.


så trykker jeg på hviskelæret å hviske bort son ca der håret til bildet under er slik at det kommer frem.
der som det er sån innrammet er det jeg har visket fram fra det bildet under.


så tar jeg og legger det bilde jeg står vanlig på oppå bildene og gjør det samme som i stad.

Ja, slik gjør jeg det da, håper dere fårstod alt.
Fårstod dere alt?

-Mt8

 

anbefaling!

Hei!


Idag, eller nå.. tenkte jeg å anmelde\anbefale ett ansiktsprodukt. Nemlig Lòreal Perfect Clean. Du har sikkert sett reklamen på tv. Det er altså ett renseprodukt for ansiktet.


Slik ser da flasken ut. Det finnes 3 forskjellige slike flasker, men i forskjellige farger. Blå, rosa og gul.
Jeg har brukt dette produktet lenge nå, og er veldig fornøyd. Huden føles mykere og er ikke like fet lenger.
Det produktet gjør er:
- Renser huden.
- Renser og frisker opp porene.
- Fjerner make-up.
Og mye mer.

Som du ser på det nederste bildet, så følger det med en liten "pad". Den er kjempe myk, og du bare plasserer den mellom fingrene og heller på litt "gele". Så bare masserer du ansiktet inn med det og skyller det vekk med vann. Obs! Ikke bruk det i øynene. Det svir. Bruk gjerne fuktighetskrem etterpå.

Så jeg anbefaler det veldig.
Karakter: 6 !

- Har du prøvd dette produktet ? Hva synes du om det ?'

-mt8

Anbefaling!

hei!

nå har jeg nettopp kommet hjem etter en lang tur med skolen. Det var egentlig kjempe koselig og jeg fikk tatt en del bilder dere skal få se senere i dag. Akkurat nå tenkte jeg å anbefale et produkt fra sexyhair.Straight Sexy Hair Smooth & Seal
Dette er en varmebeskyttende spray som også hjelper til med å glatte ut og ikke minst holde håret mykt og glatt. Den inneholder stoffer som forsegler håret slik at det ikke tar til seg fuktighet, som er den vanligste grunnen til at håret bruser seg eller krøller seg igjen.Denne sprayen er lett å fordele i håret og virker ikke klissete, den gjør håret silkemykt og det holder seg rett leeeeeenge ! 

Pris:
Ca. 250 kroner i frisørsalong, men du finner den billigere på nettet. 

har du denne ?

-Mt8

 

Gi meg!

Hællo!

i dag har jeg faktisk fått mitt livs første veppsestikk! Og sandra trodde meg ikke når jeg sa det! (måtte bare skrive det).
Det var ikke så vont men vil helst ikke oppleve det igjen. Men nå har jeg tenkt å vise dere noen av tingene jeg har lyst på. Men jeg må bare si først at jeg har tenkt litt mer å funne ut at den nye bloggen skal hete marithm.blogg.no eller maritbtw.blogg.no eller mae.blogg.no


giiimegg!!!

-mt8

Marit Høiem

Marit Høiem

15, Trondheim

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits