Videoblogg

reklame

Heei♥

Nå har jeg, Grete, Marlene og Simen laget enda en reklamevideo. Hahahahha må le litt når jeg tenker på hvor fritids vi egentlig har det. Her er den i hvertfall

En sommerdag

hei, nå har jeg redigert en ny video til dere! Kjedet meg egentlig veldig mye, så bestemte meg får å resigere sammen noen videoer jeg tok en dag vi var på byvandring. Det var masse sol og utrolig varmt.

 

Ta på 720px! Hva syntes dere, og sorry for at jeg ikke er så flink til å holde kameraet i ro!

Who says

HAHA, sangvideoen havnet på bloggen alike vell. Heldig vis så er det ikke så mange som leser denne bloggen så tror vi overlever. Men her har dere den, ikke sangstjerner akkurat..

 

 

TA PÅ 720p!!!!!!!!

Parodier

Hei, nå kjeder jeg meg, jeg å Grete skal straks prøve å spille inn en sangvideo, men tviler på at den havner på bloggen. Nå tenkte jeg at jeg bare kulle legge ut noen reklame parodier eller remakere, kall det hva du vill. Noen som jeg og vennene mine ordnet for en stund siden. Må vell få ordnet noen nye før sommerferien kanskje.

 

Håper dere tar dere tid til å se dem.
Hva syntes dere? 

Sminken min

HEEi!

I dag hadde jeg norsk tentamen på skolen, og herre min hatt, det gikk ikke så super bra. I morgen har vi engelsk tentamen såe, kanskje det går bedre.
Men jeg satt og laget en video i stad der jeg viser noe av sminken min, så enjoy!

 

 

Hva syntes dere? 

Kulturuka - dag 1

HEi!

I dag var det da 1. dagen i kulturuka, altså en uke vi har på skolen vår med forestillingen, kafe, utstillinger, konkuranser, talentiaden og mye mye mer! I dag var det åpning og talentiaden for 1. og 7. klasse og Grete, Ragna og Eva var med. De var syykt flinke, men kom dessverre ikke videre..
senere i dag skal jeg ned på skolen og stå i kantinen.
Her er en video av Grete, Eva og Ragna nor de synger sangen som de sang i talentiaden!

 

Hva syntes dere?

Middag hos Marlene!

Heiia!

Nå er det endelig helg, og neste uke er det kultur uke på skolen min, og uken etter der igjen er det påske! I går var jeg, mamma og Grete så heldige at vi ble bedt på middag hos familien til Marlene. Så i dag dro jeg og mamma (Grete skulle i bursdag..) til Marlene og vi spiste kylling og masse godt, og så hadde vi kake og sjokoladepudding og fruktsalat til dessert. Så nå sitter vi på rommet til Marlene og koser oss med kake. Det har vært en utrolig koselig kveld!

 
en reklame parodi:L

 

Aller første videoblogg

Dette her var altså min aller første videoblogg, kall det hva du vil, det var i hvert fall meningen at det skulle bli en videoblogg.... for 2 år siden. Bare ikke mobb! Omg, se på meg da, ser jo ut som en..... potet. Okey, sikkert helt normalt å føle slik om seg selv i tennårene (håper jeg?) om noen år så sitter jeg sikkert å ler å sier ; så søøt.

Men nå sitter jeg er på sofan med te og doc og jeg får ikke sove! Jeg tror jeg blir gal av å være syk snart, håper virkelig jeg blir frisk om ikke lenge!

-Har jeg forandrett meg de siste 2 årene?

 

Videoblogg // Vinterferien 2011

Her er da videoen fra vinterferien i Narvik. Har brukt laang tid på å redigere den, eller jeg har egentlig ikke giddet så mye så har bare drevet med den noen ganger.

Ta på 480p, ikke at kvaliteten blir så veldig mye bedre men litt. ( Youtube ødelegger kvaliteten på filmene)

Hva syntes dere?

-MArit HØiem

Grete

Heii, og god kveld

Nå sitter vi alle sammen her å ser på VM kveld, og spiser taco NAm! Men jeg tenkte å legge ut en video som jeg og Marlene laget til Grete som er søsteren min sin bursdag. Vi fikk ikke lagt den ut da siden vi hadde sunget inn en sangsom vi hadde laget, men siden jeg var forskjølet så ble de delene jeg sang på veldig.... sur. Så nå kan dere få se den , bare at jeg har fjernet litt av sangen.
Grete er jo da søsteren min, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten henne. Du er den som jeg kan si absolutt alt til og som alltid er ærlig med meg. Selvom vi har våre daglige diskusjoner.. så vil jeg bare at jeg elsker deg over alt på jorden og ingenting eller noen kunne ha erstattet deg!♥

 

Hva syntes dere?

-MArit HØiem

Flytur // Videoblogg

Heii!

I dag er jeg syk, derfor har jeg ikke blogget noe i dag. Har nesten sovet hele dagen og hostet meg i hjel. Men her er en videoblogg. Enjoy!

 

Hva syntes dere?

-Marit Høiem

Legger ut videoen på nytt

HEihei!

Nå er det bare noen timer til vi drar, off jeg viil være her lengere. Også blir det skolen i morgen da. Men Videoen fra bakken som jeg la ut for noen dager siden ble slettet(?) så eg legger den ut på nytt. Enjoy!

 

Hva syntes dere?

-Marit Høiem

Bakken // Videoblogg

God morgen!

Hei på dere, og god morgen. Altså, jeg har våknet for hundre år siden..... i 7 tiden. Men sån i tilfelle dere nettopp har våknet eller noe slikt, så ville jeg bare si det. Jeg har stått opp kl 7 i dag fordi jeg måtte passe på Anneli, og nå sitter jeg her å daffer. 
som jeg sikker har sakt før så er jeg lei meg for lite blogging, og uansett så er det Marlene som står for halvparten av bloggingen for tiden såå.

Meen, til overskriften. I går var vi i bakken og filmet masse, også har vi jo filmet en del de andre dagene også. såå vi mekket sammen en video til dere fra bakken. så enjoy!

 

Hva syntes dere om filmen?

-Marit Høiem

Cola reklame

Heihei!

Sorry for lite blogging i det siste, men er i narvik så er travel hele tiden. I går var vi i bakken og på bowling det var kjempe morsomt. Og etter bowlingen hadde vi tenkt å lage sjokolade fondue. Så vi gikk på butikken og kjøpte sjokolade, bananer, epler og så trodde vi at vi hadde kjøpt appelsiner, men da vi kom hjem  så merket vi at det var røde appelsiner isteden for vanlige. men jaja,  det var kjempe godt, siden vi smeltet sjokoladen og dyppet frukten oppi etter på. Senere på kvelden så lagde vi en reklame film for cola... bare for morro skyld da, men vi kan vise den til dere.

 

 

også her er den "orginale":

 

-Hva syntes dere?

-Marit Høiem

Videoblogg // Rommet mitt

Nå har videoen endelig lastet seg ferdig opp på youtube. Håper dere liker den!

Enjoy!

-Hva syntes dere?

-Marit Høiem

JIF

Hei på dere!

Nå har jeg faktisk nettopp stått opp, eller jeg sovnet i 6 tiden på sofaen såå. Sliten etter en lang dag i barnehagen vet dere. I dag begynner en ny sesong av frustrerte fruer, sick hvor jeg gleder meg. Men jeg kommer til å savne Grays anatomy, men det glemmer jeg jo da selfølgelig.. som alltid. Somsakt så ordnet jeg, Marlene og Grete en video i går, som jeg skal legge ut. Det er den derre norvegia reklamen, den med læreren og alle elevene. Vi laget den på hytta til Heidi også, men vi var så mange med så det var jo noen som ikke ville ha den ut på nette. Men den vi ordnet i går ble litt..... hmm......baborska . Ja dere kan nå se.

 

Her er den "orginale" :

HAHA, hva syntes dere?

-MArit Høiem

 

En liten videoblogg

Her kommer da videobloggen som jeg og Grete laget i går, vi sier ikke så mye innteressant men kan jo være greit å ha. Ellers så har jeg laget en designblogg der jeg legger ut gratis design osv, så gjerne ta en titt på den her.
Hahe, gleder meg til arbeids uke i morgen.... bortsett fra at vi ikke vet når vi skal begynne, ehhee. Men her er da videoen:

 

Hva syntes dere?

-Marit Høiem

Rettetang // Videoblogg

Heii!

Nå kommer videobloggen som jeg har lovt, har ikke hatt nett før nå såee. Og sorry vis det er mye klipping i videoen, men det va så alt for mye kødd så måtte klippe bort en god del. 
Det kommer en videoblogg til senere eller i morgen også, såe ja det e jo bra. Men her er hvertfall videobloggen.

 

Hva syntes dere?

-Marit Høiem

Videoblogg - Innkjøp

Heei!

i dag har jeg ikke gjort en ting, bare daffet og slappet av. så jeg har engentlig ingen ting å blogge om...  Men I går var jeg på city syd og fikk kjøpt meg en del ting, så fikk jeg lyst å ordne en videoblogg.

 

såå ja, se den om dere vil!

-Mt8

en liten videoblogg igjen!

Hella!

I går, da jeg fikk ordnet det derre med vimeo så la jeg ut en video til som jeg og grete ordnet får en stund siden men den ville ikke bli lastet opp på youtube. Så jeg tenkte bare å legge den ut.

 

håper dere liker den!:

Untitled from marit høiem on Vimeo.

det er bare kødd!

hva syntes dere?

-Mt8

videoblogg! lol!

Heihei!

Jeg er syk i dag også, så jeg er hjemme. Grete er stokket til ctyen med noen venner og jeg er støkk her hjemme alene. Men den videoen som jeg snakket om i går har jeg iværtfall fått redigert så dere kan få se den.
Men jeg må bare si IKKE MÅBB! VI KJEDET OSS VELDIG! bare sån at dere vet det.

det ble noe feil med lyden, tror den kommer litt før bildet.

hahah, hva syns dere?

-Mt8

 

enda en ny video!

Hei igjen!

er det mulig, nå kommer jeg med enda en video. Men det var bare får å prøve å spille direkte inn på youtube så om dere gidder så kan dere jo se den.

 

lyden er litt fucka:S

-mt8

Svarene!

God morgen!
i går satt jeg å prøvde å laste opp denne videoen på youtube men jeg fikk det bare ikke til, så dere får den her på blogg.no. Nå skal jeg snart på skolen så..

video:sprsmlsrunde
hva syntes du om videoen?
-Mt8
Marit Høiem

Marit Høiem

15, Narvik

HEI! Jeg er ei jente på 15 år som blogger om livet mitt og hva jeg gjør om dagene. Jeg bor i Trondheim, og her har jeg bodd i snart 3 år. Jeg kommer egentlig fra Narvik, i nordland og faren min bor der enda. Har videoblogger og outfits i blant, men ikke alt for ofte. hvis dere ikke liker bloggen min så trenger dere ikke å lese den eller legge igjen uhyggelige kommentarer (kan jo komme med forslag til ting jeg kan gjøre bedre osv). men vis dere liker å lese bloggen min så setter jeg stoor pris på en kommentar. kleem Marit.

Kategorier

Arkiv

hits